Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den chtěla bych se zeptat zda máte někdo zkušenosti s pracím práškem (tekutý nebo sypký) z Lidlu značky toujours teď se mění na lupilu? Chtěla bych začít prát výbavičku na první miminko a nerada bych udělala nějakou chybu. Nebo který prací prášek je dobře cenově dostupný, ale zároveň bezpečný pro mimi? Děkuji za Vaše rady ![]()
Prala jsem vše v Lovele. V šesti měsících jsem přešla na persil sensitive
@vendiisek91 Ahojky, já používám prášek Persil sensitiv a aviváž Lenor sensitiv. Spokojenost, ze všech stran. Dobře vypere, pěkně voní i cena je přijatelná. Používám ho od narození dětí. Z Lidlu jsem nevyzkoušela. ![]()
Vše peru v Persil sensitiv, aviváž nepoužívám a prádlo i tak krásně voní. Z lídlu neznám.
Já používala ze začátku prášek Batole, teď už peru v tom, v čem naše nebo na střídačku..
Používala jsem a používám Lovelu, teď i Persil Sensitive. Lovela má i aviváž.
Ja taky pouzivam persil sensitive prasek, gely se mi neosvedcily. A avivaz mam softlan sensitive a predtim jsem mela cocolino sensitive. Ale davam ji jen malinko, mam susicku a pradlo je krasne mekke i bez avivaze.
U první Lovela, u dalších Denkmit sensitive (z DM drogerie). Na praní kupuju věci z 99% v DM. Lovela pěkně voní, ale fleky moc nevypere.
A kolem půlroka jsem jim prala v tom, v čem nám.