Jaké máte požitky během dne

447
10.1.18 16:27

Jaké máte požitky během dne

Ahoj holky, zajímá mě, z čeho máte během běžného dne požitek. Je to asi blbá otázka já vím, ale končím definitivne s cigaretama a alkoholem a tak si říkám co mi zůstane za takový „hřích“ u čeho si člověk odfrkne…napadla mě akorát hudba a čaje a sladké ale jinak nic…na čem si ujíždíte vy? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36556
10.1.18 16:29
@Ga Briela píše:
Ahoj holky, zajímá mě, z čeho máte během běžného dne požitek. Je to asi blbá otázka já vím, ale končím definitivne s cigaretama a alkoholem a tak si říkám co mi zůstane za takový „hřích“ u čeho si člověk odfrkne…napadla mě akorát hudba a čaje a sladké ale jinak nic…na čem si ujíždíte vy? :D

Kafe a něco dobrého, co není tak kalorické. :mrgreen:
Alkohol si dám jen občas, ale končit ¨bych s ním nechtěla :lol:
Cigára a konec s nimi ti schvaluju.

Oh a drobnosti, co nejsou k jídlu, ale potěší duši. (voňavý sprchový gel, přívěsek s kabelem na USB atd.) To si kupuju ráda.

Příspěvek upraven 10.01.18 v 16:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
10.1.18 16:30

Bez kafe nežiju :pankac: koupili jsme i kávovar na latté, takže jedu ve velkém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
10.1.18 16:33

Kvalitní čokoláda, hudba, pohyb, svíčky, sem tam nějaká kosmetická věc. Třeba dnes mi přišel balíček nové péče o pleť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
10.1.18 16:35
@Ga Briela píše:
Ahoj holky, zajímá mě, z čeho máte během běžného dne požitek. Je to asi blbá otázka já vím, ale končím definitivne s cigaretama a alkoholem a tak si říkám co mi zůstane za takový „hřích“ u čeho si člověk odfrkne…napadla mě akorát hudba a čaje a sladké ale jinak nic…na čem si ujíždíte vy? :D

U mě kniha, káva, emimino :lol: Sranda s dětmi, a hlavně, večer manžel :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30954
10.1.18 16:36

Ja odpocivam u internetu. A pak sport, ted tedy jsou to prevazne sportovni aktivity batolete, do kterych jsem zapojena take.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
10.1.18 16:45

No ideálně film nebo kniha večer a k tomu kotel horkého čaje. Vana s pěnou. Masáž. Radost z něčeho, co se mi povedlo. Hudba. Ne že bych nemlsala, ale přeci jen kdyby to byl jediný požitek, bylo by to trochu tristní. Kafe neberu jako požitek, ale základní lidskou potřebu, něco jako dýchání :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
10.1.18 16:47

Když přijdu ve dvě domu, umyju se, obleču si pyzamo a lehnu si do postele s notasem, idealne zbylo jidlo na veceri z minuleho dne a manzel mi veceri donese az do postele :-D :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
10.1.18 16:49

Taky jsem otom. uvazovala a nejvic ten klid pozde vecer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
10.1.18 16:50
@Helileli píše:
Kafe neberu jako požitek, ale základní lidskou potřebu, něco jako dýchání :lol:

To je fakt.
Tak já beru „normální“ kafe, kterých vypiju cca 100 denně. ale kromě toho si dopřávám specialitky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
10.1.18 16:52
@Bábrdl píše:
To je fakt.
Tak já beru „normální“ kafe, kterých vypiju cca 100 denně. ale kromě toho si dopřávám specialitky. :lol:

Pořád si držíš tu velikost 38? :andel:

• Citovat
  • Upravit
21311
10.1.18 16:57

Kafe, kafe a kafe. Jo a večer vinko 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
10.1.18 16:58

Ono se to nezadari moc casto, protoze i vecer musim casto vyrizovat nektere neodkladne pracovni zalezitosti, ale ten top relax je pyzamo, gauc, dvojka bileho vina, nejake dobre jidlo (ktere mi muz donese ;) ) a knizky mych milovanych autoru Remarqua, Moravii nebo Simmela. Obvykle mam jeste nejakou tu masku na cumaku i na vlasech :mrgreen:.
A jeste bych asi zaradila sobotni nehtove lakovaci chvilku s kafem nebo i tim vinkem 8).

Příspěvek upraven 10.01.18 v 16:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40414
10.1.18 16:59

@Ga Briela
Určitě sex, bílé víno, hudba, v létě sluníčko a příroda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
10.1.18 17:02

Kava, neco dobryho na zub, spanek, sex, leto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný