Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, zajímá mě, z čeho máte během běžného dne požitek. Je to asi blbá otázka já vím, ale končím definitivne s cigaretama a alkoholem a tak si říkám co mi zůstane za takový „hřích“ u čeho si člověk odfrkne…napadla mě akorát hudba a čaje a sladké ale jinak nic…na čem si ujíždíte vy? ![]()
@Ga Briela píše:
Ahoj holky, zajímá mě, z čeho máte během běžného dne požitek. Je to asi blbá otázka já vím, ale končím definitivne s cigaretama a alkoholem a tak si říkám co mi zůstane za takový „hřích“ u čeho si člověk odfrkne…napadla mě akorát hudba a čaje a sladké ale jinak nic…na čem si ujíždíte vy?
Kafe a něco dobrého, co není tak kalorické. ![]()
Alkohol si dám jen občas, ale končit ¨bych s ním nechtěla ![]()
Cigára a konec s nimi ti schvaluju.
Oh a drobnosti, co nejsou k jídlu, ale potěší duši. (voňavý sprchový gel, přívěsek s kabelem na USB atd.) To si kupuju ráda.
Příspěvek upraven 10.01.18 v 16:30
Bez kafe nežiju
koupili jsme i kávovar na latté, takže jedu ve velkém.
Kvalitní čokoláda, hudba, pohyb, svíčky, sem tam nějaká kosmetická věc. Třeba dnes mi přišel balíček nové péče o pleť.
@Ga Briela píše:
Ahoj holky, zajímá mě, z čeho máte během běžného dne požitek. Je to asi blbá otázka já vím, ale končím definitivne s cigaretama a alkoholem a tak si říkám co mi zůstane za takový „hřích“ u čeho si člověk odfrkne…napadla mě akorát hudba a čaje a sladké ale jinak nic…na čem si ujíždíte vy?
U mě kniha, káva, emimino
Sranda s dětmi, a hlavně, večer manžel
![]()
Ja odpocivam u internetu. A pak sport, ted tedy jsou to prevazne sportovni aktivity batolete, do kterych jsem zapojena take.
No ideálně film nebo kniha večer a k tomu kotel horkého čaje. Vana s pěnou. Masáž. Radost z něčeho, co se mi povedlo. Hudba. Ne že bych nemlsala, ale přeci jen kdyby to byl jediný požitek, bylo by to trochu tristní. Kafe neberu jako požitek, ale základní lidskou potřebu, něco jako dýchání ![]()
Když přijdu ve dvě domu, umyju se, obleču si pyzamo a lehnu si do postele s notasem, idealne zbylo jidlo na veceri z minuleho dne a manzel mi veceri donese az do postele
![]()
@Helileli píše:
Kafe neberu jako požitek, ale základní lidskou potřebu, něco jako dýchání
To je fakt.
Tak já beru „normální“ kafe, kterých vypiju cca 100 denně. ale kromě toho si dopřávám specialitky. ![]()
@Bábrdl píše:
To je fakt.
Tak já beru „normální“ kafe, kterých vypiju cca 100 denně. ale kromě toho si dopřávám specialitky.
Pořád si držíš tu velikost 38? ![]()
Ono se to nezadari moc casto, protoze i vecer musim casto vyrizovat nektere neodkladne pracovni zalezitosti, ale ten top relax je pyzamo, gauc, dvojka bileho vina, nejake dobre jidlo (ktere mi muz donese
) a knizky mych milovanych autoru Remarqua, Moravii nebo Simmela. Obvykle mam jeste nejakou tu masku na cumaku i na vlasech
.
A jeste bych asi zaradila sobotni nehtove lakovaci chvilku s kafem nebo i tim vinkem
.
Příspěvek upraven 10.01.18 v 16:59
@Ga Briela
Určitě sex, bílé víno, hudba, v létě sluníčko a příroda ![]()