Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hledám leporelo, který jsme měly jako děti my. Boužel si nevzpomenu na název, ale byla v něm říkanka:
Dej mi tlapku medvěde, dobře se nám povede…
Neznáte někdo?
@janicka.ocet Název a autor - ať můžu hledat - bude stačit, díky ![]()
Název je Dej mi tlapku medvěde. Autor tam přímo není, je tam napsané toto:
ze slovenského originálu přeložila Hana Vrbková. IIlustrovala Zdena Vojtková. Vydalo Mladé léta v roce 1985 ![]()
Děkuju moc ![]()
Sice jsem nikde nic nenašla, ale třeba ještě někde objevím.
@janicka.ocet píše:
Název je Dej mi tlapku medvěde. Autor tam přímo není, je tam napsané toto:
ze slovenského originálu přeložila Hana Vrbková. IIlustrovala Zdena Vojtková. Vydalo Mladé léta v roce 1985
Omlouvám se, ale mladé léta 1985 mě dostaly ![]()
Ahojte, prosím o pomoc. Hledám staré leporelo pro manžela, jediné na co si pamatuje je obrázek, na kterém je dědeček s vnučkou v Praze na Vltavě na pramici, drží deštník, protože prší. Všechno co jsem našla je moc nové, mělo by to být tak ze 70. let 🤔 nevybavujete si ho náhodou někdo? Děkuji 😊
Já se přidám, jestli nevadí 😃. Z leporela, který hledám já, mi jako malé četl taťka a muselo být fakt staré, klidně konec sedmdesátek. Bylo o medvědovi, kterýmu (asi) zajíc nabídl oříšky na ochutnávku, se slovy - medvěde, chceš do tlapky? No a medvěd pak lítal po lese a nabízel zvířátkům DOTLAPKY. (Takový ten okybača syndrom😁)
Nevěděl by někdo
?
@Paní Bubáková
Leporelo nevím, ale je to příběh od Zdeňka Adly Hloupý medvěd, např. v knize 100 kapek.
Mají tady
https://www.zvab.com/…ookDetailsPL?…