Znáte prosím název písně?

2154
25.2.24 19:33

Znáte prosím nazev písně?

Hezký večer všem, potřebuju pomoct :think: Dnes jsem byla v penny a v rádiu penny hráli krásnou písničku. Je starší pomalejší, zpívá žena, hraje se tam v určité části na housle a část zní wash wash. Vím, mám málo indicií, ale budu ráda, když někdo poradí, jestli někdo poradí. Moc děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6021
25.2.24 19:39

Nebylo to spis “hush-hush”? https://m.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14615
25.2.24 19:41

Tyjo já asi vím, co myslíš, ale za boha si nemůžu vybavit souvislejší část textu :D Možná že v tom refrénu se zpívá „I wanna feel“ a ty dvě slova jsou „wish wish“ a zní jakoby spíš v pozadí? Ale podle toho se nedá nic dohledat, jsou to pravděpodobně nejpoužívanější fráze v každém cajdáku od osmdesátých let dále :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
25.2.24 19:43

Nebo by to mohla být Paula Abdul a Rush, rush…

https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
25.2.24 19:45
@J_Doe píše:
Nebylo to spis “hush-hush”? https://m.youtube.com/watch?…

To není ona. Co myslím je starší retro hitovka, krásně se tam hraje na konci na housle a je tam wash wash nebo tak něco. Neustále ji mám v hlavě a nic nemůžu najít. Blbec jsem si ji mohla nahrát a přes shazam najít :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
25.2.24 19:46
@Whitedog píše:
Nebo by to mohla být Paula Abdul a Rush, rush…https://www.youtube.com/watch?…

JSI ÚŽASNÁ!!! je to ona, moc díky :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
25.2.24 19:47

Wash vs. Rush no jsem blbec na anglinu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
25.2.24 19:50

Hitovka mého mládí… :-))))
Těší mě, že jsem dnes udělala někomu radost ;-) Přitom taková haluz. Názvy písní obvykle vůbec neznám… :-)
Užívej! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14615
25.2.24 20:01
@Whitedog píše:
Těší mě, že jsem dnes udělala někomu radost ;-) Přitom taková haluz. Názvy písní obvykle vůbec neznám… :-)
Užívej! :kytka:

Joooo, to je to, co jsem měla na mysli, děkuju ti mockrát, bych neusnula :mrgreen: Ale koukám, že s textem jsem byla taky pěkně mimo mísu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
25.2.24 20:28
@Whitedog píše:
Užívej! :kytka:

Udělala a to velkou, celý den si ji v duchu prozpěvuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
26.2.24 12:24

PENNY je prokletý, já tam minule byla a přesně jak ty, hrála písnička a tam " dneska bude moje duše šťastná" zpívaná chlapem, než jsem stihla vytasit mobil s aplikací na rozpoznani písně, skočilo to. To byl mord, než jsem to našla. Taky jsem nemohla skoro usnout :mrgreen: byl to Michal Hrůza padesátka. Pak jak jsem ji našla, jsem ji poslouchala celý další den. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
26.2.24 21:19
@onajeblond píše:
PENNY je prokletý, já tam minule byla a přesně jak ty, hrála písnička a tam " dneska bude moje duše šťastná" zpívaná chlapem, než jsem stihla vytasit mobil s aplikací na rozpoznani písně, skočilo to. To byl mord, než jsem to našla. Taky jsem nemohla skoro usnout :mrgreen: byl to Michal Hrůza padesátka. Pak jak jsem ji našla, jsem ji poslouchala celý další den. :mrgreen: :mrgreen:

To je pech :D tak hlavně že si ji našla :palec: já bych nespala taky, kdyby mi tu dobrá duše nepomohla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
27.2.24 10:50

@migmina Joo, říkám byla to teda dřina, bo jsem dávala do youtube furt ty slova z písně žejo, a to ještě naštěstí, že to bylo česky, kolikrát když je to anglicky třeba či nějak jinak, tak člověk slyší něco jiného, pak je překvapen, co se tam vlastně zpívá. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová