Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hezký večer všem, potřebuju pomoct
Dnes jsem byla v penny a v rádiu penny hráli krásnou písničku. Je starší pomalejší, zpívá žena, hraje se tam v určité části na housle a část zní wash wash. Vím, mám málo indicií, ale budu ráda, když někdo poradí, jestli někdo poradí. Moc děkuju
Tyjo já asi vím, co myslíš, ale za boha si nemůžu vybavit souvislejší část textu
Možná že v tom refrénu se zpívá „I wanna feel“ a ty dvě slova jsou „wish wish“ a zní jakoby spíš v pozadí? Ale podle toho se nedá nic dohledat, jsou to pravděpodobně nejpoužívanější fráze v každém cajdáku od osmdesátých let dále ![]()
@J_Doe píše:
Nebylo to spis “hush-hush”? https://m.youtube.com/watch?…
To není ona. Co myslím je starší retro hitovka, krásně se tam hraje na konci na housle a je tam wash wash nebo tak něco. Neustále ji mám v hlavě a nic nemůžu najít. Blbec jsem si ji mohla nahrát a přes shazam najít ![]()
@Whitedog píše:
Nebo by to mohla být Paula Abdul a Rush, rush…https://www.youtube.com/watch?…
JSI ÚŽASNÁ!!! je to ona, moc díky
![]()
Hitovka mého mládí… ![]()
Těší mě, že jsem dnes udělala někomu radost
Přitom taková haluz. Názvy písní obvykle vůbec neznám… ![]()
Užívej! ![]()
@Whitedog píše:
Hitovka mého mládí…
Těší mě, že jsem dnes udělala někomu radostPřitom taková haluz. Názvy písní obvykle vůbec neznám…
Užívej!
Joooo, to je to, co jsem měla na mysli, děkuju ti mockrát, bych neusnula
Ale koukám, že s textem jsem byla taky pěkně mimo mísu ![]()
@Whitedog píše:
Hitovka mého mládí…
Těší mě, že jsem dnes udělala někomu radostPřitom taková haluz. Názvy písní obvykle vůbec neznám…
Užívej!
Udělala a to velkou, celý den si ji v duchu prozpěvuju ![]()
PENNY je prokletý, já tam minule byla a přesně jak ty, hrála písnička a tam " dneska bude moje duše šťastná" zpívaná chlapem, než jsem stihla vytasit mobil s aplikací na rozpoznani písně, skočilo to. To byl mord, než jsem to našla. Taky jsem nemohla skoro usnout
byl to Michal Hrůza padesátka. Pak jak jsem ji našla, jsem ji poslouchala celý další den.
![]()
@onajeblond píše:
PENNY je prokletý, já tam minule byla a přesně jak ty, hrála písnička a tam " dneska bude moje duše šťastná" zpívaná chlapem, než jsem stihla vytasit mobil s aplikací na rozpoznani písně, skočilo to. To byl mord, než jsem to našla. Taky jsem nemohla skoro usnoutbyl to Michal Hrůza padesátka. Pak jak jsem ji našla, jsem ji poslouchala celý další den.
![]()
To je pech
tak hlavně že si ji našla
já bych nespala taky, kdyby mi tu dobrá duše nepomohla ![]()
@migmina Joo, říkám byla to teda dřina, bo jsem dávala do youtube furt ty slova z písně žejo, a to ještě naštěstí, že to bylo česky, kolikrát když je to anglicky třeba či nějak jinak, tak člověk slyší něco jiného, pak je překvapen, co se tam vlastně zpívá.
![]()