Budí se ze spaní, kroutí se - znáte to někdo?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
268
23.8.10 20:47

Znáte to někdo???

Zdravím!Poslední týden se mi naše Eliška - 4,5 měsíce budí často ze spaní - 1-2 hodiny, neplače, ale kroutí se, jde vidět že ji tlačí bříško. Někdy na chvilku zas usne, někdy se musí vyprdět a pak spí. Vše se ale za chvíli opakuje. Nic jí nebolí, je veselá, jen se kroutí a šponuje a zvedá nožky. Jde vidět, že by spala, ale už nezabere. Dřív jsme žádné problémy s prdíky neměly…sabík apod. nezabírají. Malou pouze kojím. Neznáte to někdo? Moc děkuji za odpovědi!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
56772
23.8.10 21:11

Já myslím, že to tady bude znát hodně maminek. Náš Kuba trpí na prdy už od narození, ale čím jsou dětičky starší, naučí se s tím vyrovnávat a bude lépe. Malému je teď 8 měsíců a tak 2×-3× za noc se mi začně kroutit, ale když se mu podaří vyhnat plyn :mrgreen: , tak spinká dál :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
23.8.10 21:19

a zkoušela si ny ty prdíky kapky BabyCalm - jsou přírodní a nám tyhle jediné pomohly a to jsme je dávali asi až do půl roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
23.8.10 21:40

Ahojte, děkuju moc za reakce…máme doma sab simplex,ten jí dávám preventivně každej večer,baby calm jsme zkoušely když byla menší, ale blinkala po něm,ale zas ho zkusím. Jinak ted jsem jí začala dávat probiotický kapky. Je mi divný že to nikdy nebylo a ted najednou týden takovýto problémy…a ten spánek pak…uff,jsem jak mátoha:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
23.8.10 22:02

ahojky, dávej jí hodně na bříško, když se bude hezky mrskat, ty střeva se jí budou hýbat, a ty prdíky to uvolní

anebo trochu olejíčku na bříško, a provádej jemné masáže, třeba kroužením kolem pupíku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
24.8.10 01:34

V tvé „dietě“ to není? Nějaké nové jídlo, co jsi dřív nejedla? S naším mrňousem jsem nemohla sladké, bídák jeden… :-D Kapičky nepomáhaly žádné, ale když ležel v polštáři na bříšku se zadkem nahoru, krásně se za chvíli vyprděl a spal jak dudek. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
24.8.10 08:46

Moc Vám děkuju za reakce! S jídlem si ničeho vědoma nejsem, zkusíme ty babycalm…dneska jsme byly radši na stěrech - máme u toho trochu i průjem. Docela jste mě uklidnily, byla jsem z toho nervózní. Říká se že to kolem třetího měsíce končí a nám to začalo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
24.8.10 08:55
Jania píše:
Moc Vám děkuju za reakce! S jídlem si ničeho vědoma nejsem, zkusíme ty babycalm…dneska jsme byly radši na stěrech - máme u toho trochu i průjem. Docela jste mě uklidnily, byla jsem z toho nervózní. Říká se že to kolem třetího měsíce končí a nám to začalo:)

Jo, jo, to nám paní doktorka také říkala, když jsem s kruhy pod očima se nesměle zeptala: a myslíte, že to někdy přejde? Určitě, to je většinou tříměsíční kolika :mrgreen: A jak už jsem psala, bojujeme už 8 měsíců :lol: Ale čím jsou dětičky pohyblivější, tím je to lepší. Souhlasím s tím pokládáním na bříško, malému to také pomáhalo :palec: Kapičky jsem dávala každý den, ale bylo to, jak kdybych nedávala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
24.8.10 12:23

Ahoj, zkus vysadit ten Sab Simplex. Naše malá se kroutila po něm a fest. Stejně budeš zkoušet ten Babycalm,tak uvidíš co udělá. U nás se to zlepšilo hned za den až dva po vysazení. Tak ať máte brzo klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
24.8.10 12:48

Děkuju Vám všem moc!Ten sabík taky zkusim vysadit…i když když nám dřív trable nedělal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
24.8.10 13:13
Tina1 píše:
Ahoj, zkus vysadit ten Sab Simplex. Naše malá se kroutila po něm a fest. Stejně budeš zkoušet ten Babycalm,tak uvidíš co udělá. U nás se to zlepšilo hned za den až dva po vysazení. Tak ať máte brzo klid.

To jsme taky měli, bez kapiček tak průměrné kroucení, s nimi hodně špatný a ještě po nich úplně bolestí kvílel.
Jeden čas jsme kvůli tomu řešili kadění trubičkou, ale to už byl myslím maličko starší. Ale zato stačilo zarumplovat, vylítla hromada a bylo po zoufání :-D Jenže to je už dost krajní řešení, nás to naučili v porodnici, jako nedonošený měl problémky různé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
24.8.10 15:30

Jania, my jsme je taky braly třeba dva měsíce než jsme na to přišly, ona se malá asi zkraje kroutila kvůli prdíkům a já myslela, že jí pořád trápí,tak jsem jí pak přidala pár kapek Sabíku a ono se to strašně zhoršilo. Jak jsme vysadily byl klid a stačilo při přebalování cvičit s nožičkama, to byla nějak v tom věku jak tvůj prcek a hrozně jí to bavilo a byla najednou hrozně spokojená. Když brala ten Sabík tak v noci kňourala, kroutila se, funěla, prostě jí to v bříšku dělalo neplechu. U vás to tím být nemusí,ale vyzkoušení je jednoduchý, tak uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí