Znáte tyto vaničky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12262
14.12.11 12:50
asha píše:
martulkasloník píše:
holky když řešíte ty kyblíky, slyšeli jste minule v sama doma názor doktorky že to není vhodné, že se neumyjí pořádně pohlavní orgány!!
To je pitomost, do kybliku muzes dat dite uz namydleny, vetsinou se to tak dela :)Obcas mi prijde, ze tyhle doktorky nepouzivaji mozek :mrgreen:

tak já jsem odpůrce kyblíků prostě mě to přijde hrozný cpát děcko do kýbla, navíc nevím jaký je smysl dítě namočit namokro namydlit a teprve ho dávat do kýblu. vanička je vanička sorry :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
14.12.11 12:50

Asha, mám Tummy Tub

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
14.12.11 12:51

Mmch., ja teda nevim, jak kdo koupe ve vanicce, ale co mam zkusenost, tak nejdriv se mimino namydlilo na prebalovaku a pak dalo do vanicky. Takze to samy, jako s kyblikem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
14.12.11 12:51

nenech se odradit, jestli na to máte a líbí se ti, tak si ji kup. Já měla podobnou komodu s vaničkou a byla jsem strašně moc spokojená. Počítala jsem s tím, že vanička je malá, ale já stejně koupala miminko na ruce, nikdy neleželo samo ve vaničce, takže vana vydžela zhruba o 3/4 roka. Ale bylo naprosto super mít po ruce komodu se šuplíkama s věcmi pro miminko a zároveň přebalovací podložku.Pak jsem ještě další dva roky používala jen komodu (podložka a vanička šly odpojit a dát pryč) na pidi oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5459
14.12.11 12:52

jsem taky spíš pro vaničku, ale znám spoustu holek, co měli kyblíky a dětem se tam moc líbilo. Já nesnášela v porodce, že se nejdřív namočili, pak namydlili a pak teprv dali do vody. je to zbytečně pracný a zdlouhavý, já malou šupnu do vaničky, namydlím vlásky, krk a namydlenou rukou umyju prdku a je to hotový hned. stejně se nemaj moc mýt mýdlem, hlavně ne ze začátku, stejně se jim ta kůže sloupe a zbytečně je to vysušuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
14.12.11 12:53
martulkasloník píše:
asha píše:
martulkasloník píše:
holky když řešíte ty kyblíky, slyšeli jste minule v sama doma názor doktorky že to není vhodné, že se neumyjí pořádně pohlavní orgány!!
To je pitomost, do kybliku muzes dat dite uz namydleny, vetsinou se to tak dela :)Obcas mi prijde, ze tyhle doktorky nepouzivaji mozek :mrgreen:
tak já jsem odpůrce kyblíků prostě mě to přijde hrozný cpát děcko do kýbla, navíc nevím jaký je smysl dítě namočit namokro namydlit a teprve ho dávat do kýblu. vanička je vanička sorry :mrgreen:

Dite mydlis rovnou, nenamacis ho ;) Ja si zas nedovedu predstavit, jak nekdo mydli dite ve vanicce ve vode :nevim: Kyblik je pro mimino daleko prirozenejsi, mam vyzkouseno na trech detech. Dve z nich zazily v porodnici vanicku a ten rev se nedal vydrzet. Doma v kybliku ani necekly. Nejmladsi nebyl ve vanicce nikdy. Nikomu nenutim, ze je to jediny spravny zpusob, ale dite se v kybliku vetsinou citi lip :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
14.12.11 12:55
Iffka píše:
Asha, mám Tummy Tub
:palec: ten mam taky. To uz brzo nebudes muset drzet hlavicku, ja ji nedrzela zhruba od dvou mesicu, jen obcas pridrzela, od tri uz to umeli sami.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
14.12.11 12:56
karmenjesie píše:
jsem taky spíš pro vaničku, ale znám spoustu holek, co měli kyblíky a dětem se tam moc líbilo. Já nesnášela v porodce, že se nejdřív namočili, pak namydlili a pak teprv dali do vody. je to zbytečně pracný a zdlouhavý, já malou šupnu do vaničky, namydlím vlásky, krk a namydlenou rukou umyju prdku a je to hotový hned. stejně se nemaj moc mýt mýdlem, hlavně ne ze začátku, stejně se jim ta kůže sloupe a zbytečně je to vysušuje.

Urcite. Mydlit se nemusi. Ja koupala dvakrat-trikrat tydne a mela rostlinny mydlo, takze zadek a obcas hlavu jsem mydlila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
14.12.11 12:58
asha píše:
martulkasloník píše:
asha píše:
martulkasloník píše:
tak já jsem odpůrce kyblíků prostě mě to přijde hrozný cpát děcko do kýbla, navíc nevím jaký je smysl dítě namočit namokro namydlit a teprve ho dávat do kýblu. vanička je vanička sorry :mrgreen:
Dite mydlis rovnou, nenamacis ho ;) Ja si zas nedovedu predstavit, jak nekdo mydli dite ve vanicce ve vode :nevim: Kyblik je pro mimino daleko prirozenejsi, mam vyzkouseno na trech detech. Dve z nich zazily v porodnici vanicku a ten rev se nedal vydrzet. Doma v kybliku ani necekly. Nejmladsi nebyl ve vanicce nikdy. Nikomu nenutim, ze je to jediny spravny zpusob, ale dite se v kybliku vetsinou citi lip :)

no vidíš a my vždy jen ve vaničce/vaně, jednou nachalupě jsme se snažili malou umýt v lavoru a byl řev. pro mě jsou zase hrozný tyhle modernosti typu kyblík, ono se tam to dítě možná cítí líp ale význam to pro mě moc nemá, u nás to bylo tak že malá se cákala, hýbala nožkama ručkama, prohřála si bříško atd. tohle byl pro mě hlavní smysl koupání, nejen umýt ale i vyblbnout, ne nacpat do kýble. navíc si myslím že ty záhyby se v kýblu prostě tak dobře neumyjí jako ve vaně. a co se týče mydlení tak my ve vaničce mydlili, mě by zase přišlo divný dítě namočit, vytáhnout namydlit a znovu ponořit. my mimo vaničku jen mazali a oblíkali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
asha píše:
karmenjesie píše:
Urcite. Mydlit se nemusi. Ja koupala dvakrat-trikrat tydne a mela rostlinny mydlo, takze zadek a obcas hlavu jsem mydlila.

já koupu denně od narození

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074

Já do vaničky nalila něco do koupele a to na umytí stačilo. Jednou za čas vlásky. Proč pořád mydlit v podstatě čistý mimino. Prdelku měla mytou po každým kakání v umyvadle dětským mýdlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
14.12.11 12:59

Ahoj, tvarovanou vaničku bych nechtěla, nešikuje se mi to (měli v porodnici i ty vložné tvary do klasické vaničky byly na nic). Měla jsem klasickou vaničku za pár kaček, do toho zpočátku molitanové klínové lehátko medvídka a pak klasické látkové, vše za pár korun. Dneska malá řádí ve vaně velké. Na druhé to bude stejně, jen už bez toho molitanového mezičlánku, už umim koupat i ve velké vaně bez ničeho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
14.12.11 13:02
karmenjesie píše:

souhlas koupu stejně, vše se odehrávalo ve vaničce, teda většinou jsem nemydlila, většinou jsem dala nějaký ten gel přímo do vody ale denně jsem koupala a umývala žínkou. a malá nikdy problémy s pletí neměla ani na ty pupínky jsme netrpěli, zato známá koupe 3× do týdne a malý neskutečně olezlý pupínkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
martulkasloník píše:
asha píše:
martulkasloník píše:
asha píše:
martulkasloník píše:
Dite mydlis rovnou, nenamacis ho ;) Ja si zas nedovedu predstavit, jak nekdo mydli dite ve vanicce ve vode :nevim: Kyblik je pro mimino daleko prirozenejsi, mam vyzkouseno na trech detech. Dve z nich zazily v porodnici vanicku a ten rev se nedal vydrzet. Doma v kybliku ani necekly. Nejmladsi nebyl ve vanicce nikdy. Nikomu nenutim, ze je to jediny spravny zpusob, ale dite se v kybliku vetsinou citi lip :)
no vidíš a my vždy jen ve vaničce/vaně, jednou nachalupě jsme se snažili malou umýt v lavoru a byl řev. pro mě jsou zase hrozný tyhle modernosti typu kyblík, ono se tam to dítě možná cítí líp ale význam to pro mě moc nemá, u nás to bylo tak že malá se cákala, hýbala nožkama ručkama, prohřála si bříško atd. tohle byl pro mě hlavní smysl koupání, nejen umýt ale i vyblbnout, ne nacpat do kýble. navíc si myslím že ty záhyby se v kýblu prostě tak dobře neumyjí jako ve vaně. a co se týče mydlení tak my ve vaničce mydlili, mě by zase přišlo divný dítě namočit, vytáhnout namydlit a znovu ponořit. my mimo vaničku jen mazali a oblíkali :mrgreen:

Chapej, dite tam das jen jednou, uz namydleny, zadny vyndavani ;)
A vyblbnou se az az a zacnou driv, protoze na to lip vidi, krasne vidi na hracky, na nozicky, ale kdo to nezkusil, neuveri :mrgreen: Pro mne bylo desny, kdyz jsem mela toho novorozence, kterymu bylo nejlip v klubicku, natahovat do vanicky. Jo to byl rev.
A ze to nema vyznam? Uz jen to, ze se to detem libi, vyznam ma. Dalsi je nemala uspora vody. A dalsi ta, ze kyblik pouzivam uz leta na pradlo :mrgreen:

Mmch. lavor fakt neni kyblik, to by si moje deti urvaly hlavu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
martulkasloník píše:

Tak když někdo hodí do kyblíku a zase vytáhne, tak je jasné, že se neumyje. Ale to není chyba kýble, ale matky.
pořádně. Já celé dítě umyju perlanem ještě před ponořením do kýble (faldíky, pod krkem, pipinu a zadek). Navíc meju zadek a pipku několikrát denně pod tekoucí vodou po kadění. Takže je umytá ažaž. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí