Znáte tyto vaničky?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
14.12.11 12:13

Mala mela taky dost vlasku, drzela jsem za bradu, aby nesla pod vodu a druhou rukou polivala kelimkem :) Namydlena sla uz do kybliku, mydlila jsem na prebalovaku, mame ho na vane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
14.12.11 12:15

Moje známá měla něco podobného a vždy potřebovala asistenta, co zavřel vaničku přebalovacím pultem a nachystal osušky atd. :cert: Já jsem vaničku(obyč.) podědila a měli jsme ji tři měsíce, pak si Daneček začal natahovat nohy a já ho chytala, aby se nepraštil do hlavičky, takže už je měsíc ve velký vaně a je je spokojenej. Záleží na dítěti a jeho náročnosti na prostor :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
14.12.11 12:18
asha píše:
Mala mela taky dost vlasku, drzela jsem za bradu, aby nesla pod vodu a druhou rukou polivala kelimkem :) Namydlena sla uz do kybliku, mydlila jsem na prebalovaku, mame ho na vane.

Aha, no já nemydlím, používám jen takovou tu miminčí koupel, ale na vlasy šampon jo. A tos přelívala i přes obličej? Ale stejně, vlásky musím nejdřív namočit a pak namydlit, takže až v kyblíku a to mi nějak nejde… navíc se malý odráží nožkama a vyskakuje nahoru :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
14.12.11 12:18

Souhlas - tyhle vaničky bývají dost malý a zvlášť, když jsou tvarovaný, tak tím víc je pak větší dítko omezený. My kupovali velkou plastovou vaničku za 150kč. Koupali jsme na kuchyňský lince - super se do toho natočila voda a vylila se lehce do umyvadla. A před týdnm jsme začali koupat ve velký vaně, protože malej kope a cáká :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
14.12.11 12:20

no mně by tam hlavně vadil ten hrbol…vím,že v porodnici jsem s nějakou boulí ve vaničce byla nucená koupat a v podstatě mi to tam zavazelo a musela jsem koupat naboku :roll:
Není nad klasickou vaničku :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
14.12.11 12:26

pro mě je to krátkodobá záležitost, malá se mi koupala ve vaničce tak 3 měsíce pak už se tam nevlezla:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
14.12.11 12:35
Iffka píše:
asha píše:
Mala mela taky dost vlasku, drzela jsem za bradu, aby nesla pod vodu a druhou rukou polivala kelimkem :) Namydlena sla uz do kybliku, mydlila jsem na prebalovaku, mame ho na vane.
Aha, no já nemydlím, používám jen takovou tu miminčí koupel, ale na vlasy šampon jo. A tos přelívala i přes obličej? Ale stejně, vlásky musím nejdřív namočit a pak namydlit, takže až v kyblíku a to mi nějak nejde… navíc se malý odráží nožkama a vyskakuje nahoru :roll:

Ono to jde. Mela jsem zinku, tou jsem namocila, pak namydlila… A prelivala pres oblicej, skvely nacvik potapeni :) Jinak oni se odrazi, to jo, musis vytahnout nohy nahoru :mrgreen:

Příspěvek upraven 14.12.11 v 12:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5235
14.12.11 12:35

Já koupala malého ve vaničce celkem 3×!!! a šel do velké vany na lehátko. A to se narodil malinkatý, 2,5kg a 46cm. Ale nebavilo mě napouštět tu vaničku, někam ji tahat a i tak jsem měla omezený prostor. Takže teď druhý mimís nepůjde do vaničky vůbec, jenom na lehátko do velké vany. Za mě tedy zbytečná investice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
14.12.11 12:38
asha píše:
Iffka píše:
asha píše:
Aha, no já nemydlím, používám jen takovou tu miminčí koupel, ale na vlasy šampon jo. A tos přelívala i přes obličej? Ale stejně, vlásky musím nejdřív namočit a pak namydlit, takže až v kyblíku a to mi nějak nejde… navíc se malý odráží nožkama a vyskakuje nahoru :roll:
Ono to jde. Mela jsem zinku, tou jsem namocila, pak namydlila… A prelivala pres oblicek, skvely nacvik potapeni :) Jinak oni se odrazi, to jo, musis vytahnout nohy nahoru :mrgreen:

Ok, tož já to dneska zase zkusím :-D Sice už jsem objednala větší vaničku (do velké vany ho dávat nechci kvůli spotřebě vody, nesnáší chlad a musí být u koupání celý ponořený, to kdybych měla napouštět každý večer, tak nás to brzy zruinuje :roll: ), ale ještě nezaplatila, tak uvidíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
14.12.11 12:41

Já měla vaničku dost velkou, ale dávala jsem ji do klasické vany. Prostě jenom úspora vody a prostoru:-) Když vaničku dorostla, šla do velké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
14.12.11 12:43
Iffka píše:
asha píše:
Iffka píše:
asha píše:
Ono to jde. Mela jsem zinku, tou jsem namocila, pak namydlila… A prelivala pres oblicek, skvely nacvik potapeni :) Jinak oni se odrazi, to jo, musis vytahnout nohy nahoru :mrgreen:
Ok, tož já to dneska zase zkusím :-D Sice už jsem objednala větší vaničku (do velké vany ho dávat nechci kvůli spotřebě vody, nesnáší chlad a musí být u koupání celý ponořený, to kdybych měla napouštět každý večer, tak nás to brzy zruinuje :roll: ), ale ještě nezaplatila, tak uvidíme ;)

A jaky mas kyblik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5459
14.12.11 12:43

Teda podle mé zkušennosti bych nedala dopustit na vetší vaničku, jak už tu bylo psáno, brzy ti z ní vyroste a bude se bouchat do hlavičky a já jsem musela cca ve 4.měsíci vaničku přestěhovat do koupelny, kde jí vložím do vany, protože jsem měla vodu naprosto všude, jak naše dítko strašně cáká. To když ti pak nacáká a zateče ti to do skříňky, kde budeš mít třeba oblečení, plínky atd… tak to budeš mít všechno mokré. Určitě bych volila samostatně přebalovací pult a vaničku zvlášť. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
14.12.11 12:45

holky když řešíte ty kyblíky, slyšeli jste minule v sama doma názor doktorky že to není vhodné, že se neumyjí pořádně pohlavní orgány!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
14.12.11 12:46

Ahoj, asi bych šla do volné vaničky. Protože manipulace s tímhle „krámem“ je strašná. Dítě svíkneš na přebalováku,držíš ho v ruce, zvedneš poklop, napustíš vaničku, dítě umyješ, vyndáš, zase držíš a při tom zavíráš přebalovák, na který si připravíš věci, dítě stále držíš, případně ho někam odložíš.. No to bych asi fákt nechtěla. Používala jsem to v nemocnici (ne porodnici) jednou a stačilo mi to. Jinak vaničku jsme používali docela dlouho, mohli jsme jí mít na zemi v koupelně, kterou jsme hezky vytopili. A dobře se do ní vlezla i ta koupací podložka. Když z ní vyrostla, šla do velké vany, ale spíš se sprchuje v tátově náručí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
14.12.11 12:47
martulkasloník píše:
holky když řešíte ty kyblíky, slyšeli jste minule v sama doma názor doktorky že to není vhodné, že se neumyjí pořádně pohlavní orgány!!

To je pitomost, do kybliku muzes dat dite uz namydleny, vetsinou se to tak dela :)Obcas mi prijde, ze tyhle doktorky nepouzivaji mozek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí