Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahojky holky, přemýšlím o nákupu přebalovacího pultu a ty které se mi líbí mají vestavěné vaničky, které jsou tak nějak zvláštně tvarované vevnitř. Čekám první dítě, tak se omlouvám, že se možná ptám divně ![]()
Tady je odkaz na jednu skříňku, kterou sice nechci, ale má tam tu vaničku nafocenou. Můžete mi k tomu napsat svůj názor???
Znám klasické vaničky, do kterých se dávají takové ty lehátka, ale tohle mi přijde nějaký zvláštní…
http://www.jakovbavlnce.cz/…/produkt.php?…
Ty bláho, za takovou cenu ať si to nechají…jsem ráda, že jsem za vaničku dala 100kč a ušetřila 9litrů, za 8měs. šla malá stejně do vany velké. ![]()
Neznám, já ani neměla přebalovací pult, ale mě ty vaničky připadají strašně maličké.
Nene, našla jsem podstatně levnější skříňku, ale ta nemá tu vaničku nafocenou. Tak proto sem jsem dala ten odkaz…
Holky nejde mi o cenu té skříňky, taky bych to nedala. Pravděpodobně půjdu do úplně obyčejného pultíku bez šuplíků i vaničky. Ptám se jen ze zajímavosti. Díky
nevesta moji tety ji ma a byla spokojena, ale pry je fakt docela mala…
Měji jsme tvarovanou vaničku a teda nekupovala bych jí ![]()
My jsme jí dostali starší od známych a koupali jsme v ní cca měsíc…je totiž fakt pidi. Už jsme přešli na tu klasickou velkou a spokojenost na obou stranách ![]()
Kamarádka má pult s vaničkou a strašně si stěžuje. Ty vaničky jsou naprd, jsou většinou hodně malé a to tvarování je fakt k ničemu, protože malýho nemůže ani položit a nechat ho třeba kopat nožkama ve vodě. Teď pořád říká, že nám závidí tu naši obyčejnou za dvě stovky. Pult s vaničkou bych nekoupila, je to zbytečně velká investice na prvních pár měsíců.
jde hlavně o rozměr vaničky, aby ti stačil tak do 3/4roku věku dítete. Já měla z Ikei, po sousedce, stačila bohatě, tak si to zkus přeměřit.
http://www.ikea.com/…ts/00173388/
Pozor na jednu věc, četla jsi vnitřní rozměry vaničky? 69cm, to je strašně málo! Z toho ti do 3 měsíců vyroste.. ne že by musel mít ve 3m 69cm, ale jak se našponuje, odrazí se nožkama a práská se do hlavy. Vím o čem mluvím, máme mimino sice velké, ale takhle mi vyrostl z vaničky 74cm už před třetím měsícem ![]()
Je to malinky, to bude stacit fakt jen chvilku. Pro nas byl nejlepsi kyblik ![]()
Než se vykecám, už je tu spousta stejných příspěvků - aspon vidíš, že nekecám ![]()
Asha, kyblík mám po dcerce, ta nesnášela vaničku a koupala jsem ji v něm do roka a půl, ale s malým mám jeden vážný problém - má strašně moc vlasů, které mu musím denně mýt, jinak dost nevábně zavání a dělají se mu tam takové ty stroupky, a to v kyblíku neumím! nedrží ještě hlavičku, určitě ho v něm koupat budu, ale asi až později..
Měli jsme takovou tvarovanou vaničku, jakoby lehátko, kam se napustila voda, bylo to super, hlavně ze začátku, když jsme si nebyli jisti s manipulací, vydržela nám do 3 měsíců, pak už jí byla malá.