Znáte tyto vaničky?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2577
14.12.11 11:56

Znáte tyto vaničky?

Ahojky holky, přemýšlím o nákupu přebalovacího pultu a ty které se mi líbí mají vestavěné vaničky, které jsou tak nějak zvláštně tvarované vevnitř. Čekám první dítě, tak se omlouvám, že se možná ptám divně :oops:
Tady je odkaz na jednu skříňku, kterou sice nechci, ale má tam tu vaničku nafocenou. Můžete mi k tomu napsat svůj názor???
Znám klasické vaničky, do kterých se dávají takové ty lehátka, ale tohle mi přijde nějaký zvláštní…
 http://www.jakovbavlnce.cz/…/produkt.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9164
14.12.11 11:58

Ty bláho, za takovou cenu ať si to nechají…jsem ráda, že jsem za vaničku dala 100kč a ušetřila 9litrů, za 8měs. šla malá stejně do vany velké. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
14.12.11 11:59

Neznám, já ani neměla přebalovací pult, ale mě ty vaničky připadají strašně maličké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
14.12.11 12:00

8o 8o 8o 8o Už jen ta cena-to bych nedala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
14.12.11 12:00

Nene, našla jsem podstatně levnější skříňku, ale ta nemá tu vaničku nafocenou. Tak proto sem jsem dala ten odkaz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
14.12.11 12:01

Holky nejde mi o cenu té skříňky, taky bych to nedala. Pravděpodobně půjdu do úplně obyčejného pultíku bez šuplíků i vaničky. Ptám se jen ze zajímavosti. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
14.12.11 12:04

nevesta moji tety ji ma a byla spokojena, ale pry je fakt docela mala…

• Citovat
  • Upravit
5206
14.12.11 12:06

Měji jsme tvarovanou vaničku a teda nekupovala bych jí :nevim:
My jsme jí dostali starší od známych a koupali jsme v ní cca měsíc…je totiž fakt pidi. Už jsme přešli na tu klasickou velkou a spokojenost na obou stranách :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
14.12.11 12:07

Kamarádka má pult s vaničkou a strašně si stěžuje. Ty vaničky jsou naprd, jsou většinou hodně malé a to tvarování je fakt k ničemu, protože malýho nemůže ani položit a nechat ho třeba kopat nožkama ve vodě. Teď pořád říká, že nám závidí tu naši obyčejnou za dvě stovky. Pult s vaničkou bych nekoupila, je to zbytečně velká investice na prvních pár měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9164

jde hlavně o rozměr vaničky, aby ti stačil tak do 3/4roku věku dítete. Já měla z Ikei, po sousedce, stačila bohatě, tak si to zkus přeměřit.
 http://www.ikea.com/…ts/00173388/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548

Pozor na jednu věc, četla jsi vnitřní rozměry vaničky? 69cm, to je strašně málo! Z toho ti do 3 měsíců vyroste.. ne že by musel mít ve 3m 69cm, ale jak se našponuje, odrazí se nožkama a práská se do hlavy. Vím o čem mluvím, máme mimino sice velké, ale takhle mi vyrostl z vaničky 74cm už před třetím měsícem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
14.12.11 12:08

Je to malinky, to bude stacit fakt jen chvilku. Pro nas byl nejlepsi kyblik :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
14.12.11 12:08

Než se vykecám, už je tu spousta stejných příspěvků - aspon vidíš, že nekecám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
14.12.11 12:10

Asha, kyblík mám po dcerce, ta nesnášela vaničku a koupala jsem ji v něm do roka a půl, ale s malým mám jeden vážný problém - má strašně moc vlasů, které mu musím denně mýt, jinak dost nevábně zavání a dělají se mu tam takové ty stroupky, a to v kyblíku neumím! nedrží ještě hlavičku, určitě ho v něm koupat budu, ale asi až později..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
14.12.11 12:12

Měli jsme takovou tvarovanou vaničku, jakoby lehátko, kam se napustila voda, bylo to super, hlavně ze začátku, když jsme si nebyli jisti s manipulací, vydržela nám do 3 měsíců, pak už jí byla malá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí