Znesvéprávění tchýně

Anonymní
6.4.13 22:23

znesveprávění tchýně

Mam tchyni ale je dost blazniva, nevi co mluvi a neustale zapomina je proste neschopna cokoliv delat nebo zaridit i pece o ni samou ji nejde je docela stara ma sedmdesatpet let

s manzelem jsme se domluvily ze ji nejak donutime prepsat majetek na nas aby svagrova nic nedsotala protoze jenom utraci za hlouposti kouri chlasta a buhvi co jeste

a ted otazka zbavi ji svepravnosti? jak dlouho by to trvalo a komu by v tom pripade pripadl jeji majetek? kde se to vyrizuje?

anonymne aby to tchyne nebo svagrova nahodou neobjevily

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mag
12864
6.4.13 22:25

Pane jo, vás by chtěla mít doma. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12864
6.4.13 22:26

Když máte pocit, že je nesvépravná, není možné, aby na vás převedla majetek, to by mohlo být považováno za neplatný úkon. Pokud by to bylo v krátkém časovém intervalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
6.4.13 22:26

Bohužel neporadím, ale až budeš vědět co a jak dej vědět. Potřebovala bych to samý udělat s taťkem :lol: jinak se mi z něj máma ze ségrou zblázní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
6.4.13 22:27
8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453

@mag :D souhlasím. To je peklo teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88

8o 8o 8o 8o 8o No na mě je to teda sakra málo informací. Podle toho stručnýho popisu mi přijdete s manželem jako hyeny. Promiň, jestli to tak není, ale mě to docela vyděsilo, takhle uvažovat. Zdá se, že zdraví jde mimo a hlavní je majetek.. Nechci urazit. Možná by se hodilo víc informací, protože pomáhat člověku, který chce „přinutit tchýni, aby na něj přepsala majetek“, to ne…

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
6.4.13 22:28

8o pekne hezky :roll: a tady je zarny priklad proc se stale drzet bez majetku nebo ho tajit :lol:

• Citovat
  • Upravit
K.Black
6.4.13 22:29

Asi budete muset sesbírat nějaké důkazy že je tchyně láboš na hlavu, pochybuju že to půjde jednoduše, jako že někam přijdete a řeknete, ona je blázen vemte ji papíry.

• Citovat
  • Upravit
60142
6.4.13 22:29
@mag píše:
Pane jo, vás by chtěla mít doma. :roll:

Asi tak.
Nastesti znesvepraveni neni zas takova sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12864
6.4.13 22:30

@Timinka Nebo ho na just daruji nějaké dobročinné organizaci, ať si pak melou o potrhlé bábě 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848

Já myslím, že to snad ani nejde. Nebo jo? Nevím jak teda, nějak to asi půjde, to musí poradit jiní. A manžel s tím souhlasí? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466

:lol: :lol: teda, já jsem si otevřela šampaňský, tak nevím jestli je to tím a nebo jestli se svět už fakt tak posral :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
6.4.13 22:31

@mag jo to by nas.alo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5158
6.4.13 22:31

Tak nevím, na koho je to větší podraz, na tchýni, nebo na švagrovou 8o :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová