Zneužívání dětí

Anonymní
3.3.19 13:01

Zneužívání dětí

Ahoj, nevím zda sem toto téma patří. Mám problém, dost vážný a chci se vás zeptat, zda jste se s tím někdo setkal nebo řešil. Je mi už 45 let a jedná se mi o zneužívání v dětství. Bylo mi tak šest, sedm let a zneužíval mě strýc. Nikdy jsem to nikomu z rodiny neřekla, kdo by uvěřil? Dříve se toto vůbec neřešilo. Nějak jsem to na dobu vytěsnila a nyní to mám před očima. Strýc má dvě děti dospělé a rodí se mu vnoučata. Když si vybavím, co jim může dělat… Jedná se mi o to, jak takto zpětně dokázat, že to dělal. Chci s tím ven i za cenu, že bych ho dala k soudu, aby už to nikdy nemohl dělat. Nejdříve mu to chci říct, ale nevím redakci. Je to člověk, který lže, je schopný vše otočit. Nejedná se mi o pomstu. Spíš o spravedlnost. Může mít takto stará záležitost vůbec nějaký šťastný konec? Jak a kdo by mohl posoudit, že je to pravda. Děkuji Renata

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14376
3.3.19 13:04

Znásilnění nikdy nedokážeš, je to vždycky slovo proti slovu. Pokud bys s tím samozřejmě nešla ven už tehdy, teď už zpětně důkazy nejsou. Obrátila bych se, být tebou, na nějakou organizaci pro oběti, aby ti v tomhle ohledu poradili a pomohli. Oni budou přesně vědět co a jak. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
3.3.19 13:12

jseš si jistá že tě zneužil, možná tě nezneužil ale pouze penetroval..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40425
3.3.19 13:16

Myslím, že to zpětně nedokážeš, opravdu to bude slovo proti slovu, obzvlášt když nikdo z rodiny o tom ani netušil…
O n Tě nějak hlídal, nebo jak je možné, že s Tebou byl o samotě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
3.3.19 13:17

Řekla bych to matce jeho vnoučat, ať své děti hlídá. Snažila bych se je před ním ochránit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4966
3.3.19 13:22
@MartinKa36 píše:

Nejsi vtipná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
3.3.19 13:26
@Anonymní píše:
Ahoj, nevím zda sem toto téma patří. Mám problém, dost vážný a chci se vás zeptat, zda jste se s tím někdo setkal nebo řešil. Je mi už 45 let a jedná se mi o zneužívání v dětství. Bylo mi tak šest, sedm let a zneužíval mě strýc. Nikdy jsem to nikomu z rodiny neřekla, kdo by uvěřil? Dříve se toto vůbec neřešilo. Nějak jsem to na dobu vytěsnila a nyní to mám před očima. Strýc má dvě děti dospělé a rodí se mu vnoučata. Když si vybavím, co jim může dělat… Jedná se mi o to, jak takto zpětně dokázat, že to dělal. Chci s tím ven i za cenu, že bych ho dala k soudu, aby už to nikdy nemohl dělat. Nejdříve mu to chci říct, ale nevím redakci. Je to člověk, který lže, je schopný vše otočit. Nejedná se mi o pomstu. Spíš o spravedlnost. Může mít takto stará záležitost vůbec nějaký šťastný konec? Jak a kdo by mohl posoudit, že je to pravda. Děkuji Renata

Pokud s ním budeš mluvit, tak bych si to nahrála na mobil. :think: Každopádně bych na to upozornila matku jeho vnoučat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26577
3.3.19 13:29
@ProfZav píše:
Nejsi vtipná..

Vtipny…hlavne je to i..ot. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
3.3.19 13:31
@MartinKa36 píše:

Co ma tohle znamenat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26577
3.3.19 13:33

Myslim, ze tu miulost uz nikde neprokazes. Pokud ti jde o ty deti ted, proste bych nekoho varovala. Bud matku tech deti anebo bych konfrontovala primo jeho (nevim, na co se citis). Zahrozit, ze pokud budes mit jen trochu podezreni, pujdes s tim ven…teda jednoduche rozhodovani to asi neni :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.19 13:40

@free333 Bydleli jsme u prarodičů, než naší dostavěli barák. Chodili do práce a z práce hned na stavbu. Strýc byl svobodný a bydlel u rodičů. Takže jsme na přechodnou dobu bydleli v jednom velikém baráku, každý své bydlení samozřejmě. On mě bohužel občas hlídal. Dítě neví co se děje, tomu člověku věří. Všichni měli moc práce, jen tenhle lenoch neměl na práci nic jinýho… Když to řeknu sestřenkám, ať si hlídají děti, budou mě mít za blázna. Ony jsou totiž jeho holčičky… Je to celý hnus.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.3.19 13:42

@Lenka_Hal No jo, mám to v hlavě a nevím co je nejlepší řešení. Jak jsem stará, stejně nevím.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
3.3.19 13:44

Dneska už vůbec nic nedokážeš. A přesně jak predpokladas, půjde to jenom proti tobě.

• Citovat
  • Upravit
rokris
3.3.19 13:45
@MartinKa36 píše:
8o :roll:
  • Citovat
  • Upravit
rokris
3.3.19 13:49
@Tunrida píše:
Dneska už vůbec nic nedokážeš. A přesně jak predpokladas, půjde to jenom proti tobě.

Souhlasím. I když se zakladatelka někam obrátí, už se nevyřeší nic. Obávám se, že takových příběhů je mnoho.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová