Zoubky a jiné dítě

42
2.9.25 10:16

Zoubky a jiné dítě

Holky chci se zeptat, jak u vás děti prožívaly klubani prvních zoubků? Vím, že je to totálně individuální, ale já mám pocit že nám někdo vyměnil dítě :D. Celý den je neklidný, po chvilce hraní přichází pláč, uspavani je mnohem delší, stále s sebou vrtí nedokáže se zklidnit, našel novou zábavu mačkání mého obličeje ;) vyhazuje stále ručkama, usíná často až v naruci tam se teprve zklidní. Po hodině uspavani pak často jen krátký spánek a za chvíli je vzhůru :roll: slintani a strká i vše do pusinky to asi nemá cenu ani zmiňovat :) tak najednou jsou ty naše dny dosti vyčerpávající a večer tedy už padám celkem na hubu :roll: má 6 měsíců a tohle trvá tak 5 dnů, před tím jsme měli takový svůj režim a řekla bych pohodindu 8) a teď mám doma úplně jiné dítě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14708
2.9.25 11:10

Držím place, ať to brzo přejde.

Troufám si říct, že první 3 děti jsem měla hodně měsíců každodenně rozhodně náročnější, než to teď máš Ty těch 5 dní. Ale zrovna zoubky měly úplně na pohodu. Kdyby neslintaly, tak ani nevím, že jim rostou. Prostě se vždycky najednou objevil zub nebo několik najednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11815
2.9.25 11:11

U starší prvni zuby -spodni jedničky rostly obě najednou…, no vše kousala, nejradši háčkované hračky, moje prsty nebo takový ty šustítka… asi 14 dní hodne slintala..gumova kousatka mi flusala to vůbec nechtela..ale celkem ji zaujal zubní kartáček…pak asi 3 dny 39 horečky - to byla na paralenovych cipkach…a když se konecne prorizly špičky a byl klid…další zuby rostly až za půl roku…horní 4 zuby..to už měla jen zvýšenou teplotu kolem 37,5 a hůře spala v noci..vždycky jsem ji na noc dala čípek aby jí to nebolelo a bylo to dobrý…přez den jsem ji dávala zuzlat studenou okurku, preferovala i studené mléko z lednice a nebo i třeba domácí ovocný sorbet…pak už byl od zubů pokoj až na špičáky..ale to už si umělá říct co jí trápí.
Mladší ten až na špičáky to vůbec neprožíval…to jsem ani nevěděla že mu rostou…až pak zpětné jsem si vždycky uvědomila že těsně před tím než se nějaký zubnobjevil vždy příšerně slintal..a to tak že třeba během půl hodiny proslintal celé body od krku až k pupíku..a samozřejmě totálně nesnášel jakýkoliv slintaček…jakmile měl něco kolem krku hned řval..takže jsem neustále převlékala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí