Zoubky + nachlazení

14832
29.1.13 19:24

zoubky + nachlazení

Ahoj mamky, chci se zeptat, jestli máte některá zkušenosti s tím, že když mimču rostou zoubky, tak je při tom značně zahleněný, kašle a má teploty.
Naše beruška už kašle asi 2 týdny, stejně tak je zahleněná a teploty se jí tak střídají - jednou jo, jednou ne - a včera jsme našli první zoubky. :srdce: Tak nevím, jestli to může mít souvilost, jak jsem slyšela nebo jestli se to prostě jen sešlo dohromady :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
29.1.13 19:32

Slyšela jsem jen o rýmě a teplotě při růstu zoubků. Ten kašel bude spíš nachlazení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
29.1.13 19:42

Ahojky u nás to bylo taky tak tedy kromě tech teplot, rýmá kašel a za tyden nemoci zoubek na světě ted po 10 dnech už je malé líp tak doufám že nám to dlouho vydrží :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
29.1.13 19:45

U NÁS BYLA RÝMA, z rými pak kašel (ale nic šíleného). Jednou i průjem. Teď při růstu pětek měla i teploty, ale bez rýmy a kašle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
29.1.13 20:09

Když malýmu rostou zuby, tak vždycky má teploty přes 40st. plus něco navíc. Poprvé to byla šestá nemoc, pak angína a teď naposledy nachlazení. Jinak nikdy nemocnej nebyl. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
29.1.13 20:11

Ahoj, u nás je vždy při růstu zůbů rýma, která pak přejde do kašle. Ale dá se to přežít. Teploty ani průjem syn nemá. Takže asi to normální bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
29.1.13 20:14
@atominnka píše:
U NÁS BYLA RÝMA, z rými pak kašel (ale nic šíleného). Jednou i průjem. Teď při růstu pětek měla i teploty, ale bez rýmy a kašle…

přesně tak, rýma stéká do krku a nutí pak dítě kašlat.
U nás to taky tak bylo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
29.1.13 20:14

U nás rostly zuby povětšinou s rýmou. Prý je při jejich růstu oslabená imunita, tak pozor na cestování apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14832
29.1.13 20:27

Aha, tak díky všem, tím pádem je na tom asi opravdu něco pravdy a proto i CRP vyšlo v normálních hodnotách :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
29.1.13 21:22
@atominnka píše:
U NÁS BYLA RÝMA, z rými pak kašel (ale nic šíleného). Jednou i průjem. Teď při růstu pětek měla i teploty, ale bez rýmy a kašle…

z rýmY, pardon :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14832
29.1.13 21:29
@atominnka píše:
z rýmY, pardon :roll: :oops:
:lol: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
29.1.13 22:54

Tak naša trpaslíčka tiež väčšinou máva nádchu a zvýšenú teplotu, sem-tam trošku riedšiu stolicu… Do jedenástich mesiacov nemala ani zúbok. Prvé dva boli fakt utrpením, trvalo to asi tak týždeň. Momentálne ich má asi osem a mám dojem, že všetky horné sa rozhodli narásť naraz :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14832
31.1.13 17:02

A máte některá zkušenosti s tím, že vám dítě přestane jíst/pít, když rostou zoubky? Ta naše potvůrka je plně na UM, zatím nic jiného nedáváme, protože příkrmy odmítá, a jelikož mi momentálně mlíko odmítá, tak je to docela problém a už mi začala hubnout :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
31.1.13 17:07

@IvkaV jj to je normálka ;ú, teda u nás to tak bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14832
31.1.13 17:18

@Boudice23 A jak dlouho to trvalo a taky ti dítko hublo? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie