Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@IvkaV nehubla, trvalo to tak kolem týdne, dle toho jak moc jí to bolelo
většinou pila jen mlíko.
Teď se jí klube stolička a kromě mrzutosti, rýmy a kašle se to jinak neprojevuje.
O kolik ti zhublo?
@Boudice23 píše:
@IvkaV nehubla, trvalo to tak kolem týdne, dle toho jak moc jí to bolelovětšinou pila jen mlíko.
Teď se jí klube stolička a kromě mrzutosti, rýmy a kašle se to jinak neprojevuje.
O kolik ti zhublo?
No hele v podstatě mi zhubla od začátku měsíce asi 90 g.. A jíst se jí teda fakt nechce, přitom je jinak úplně spokojená
![]()
Ahojky holky,
malýmu bude za pár dní 8měs, lezeme, stojíme, sedíme, zatím ale nemáme ani jeden zub. Najednou se mi druhou noc v noci budí, šílenej řev, dřív stačilo pochovat, ubroukat, nebo šoupnout kozu a najednou nic..
všechno je špatně, dudlíka nechce, pochovat nechce, spát nechce, kozu nechce..prdíky to nejsou, jinak přes den je protivnej, ale vyloženě nehysterčí tak, jako v noci…v pusince žádná boulička, můžou to být zoubky? Poznám to nějak? Je pro mě hrozný, že najednou nevím, jak mu pomoci…
jinak minulý týden měl taky rýmu a kašel a rýmu ještě malinko má… ![]()
Ryma se vetsinou spousti pri rustu hornich jednicek…
ale vy byste tedy mely mit prvni spodni… zkusila bych preventivne potrit calgelem… ono mu to neuskodi, maximalne pomuze…
@chatwenna mám ho doma, tak myslíš, že mu mám potřít tu spodní dáseň? ![]()
@Dydynky Jo, jinak maly taky nemel zadnou „boulicku“ v pusince, ktera by byla viditelna…
Kazdemu to dasinko nemusi otect.. Spis bych si vsimala slintani a tendence si strkat vsechno az do krku… Nekdy jsem v noci, kdyz se maly probudil dala do pusy malicek a tlacila na spodni dasno, trochu me pozuzlal a spal dal…
@chatwenna jenže on mi slintá už od pátýho měsíce a v puse má pořád něco celej den
jen mi přijde divný, že se v noci jakoby přisaje, ihned pustí a řve..ale mlíko mám.. ![]()
@Dydynky Jo, malemu se taky tlacily zuby od druheho mesice a mel je az ve ctvrtem… A vsichni si mysleli, ze jsem na hlavu, kdyz mi nespal a ja tvrdila, ze to jsou zuby - a byly
Zkus ten calgel, za to nic nedas..
A jeste, kdyz se ti bude zdat, ze nejak casto kaka, tak uz to bude cobydup ![]()
@Dydynky Jsme na tom asi podobně, malý šíleně slintá od 4. měsíce a do pusy si strká věci taky pořád stejně
ale už asi 3 týdny je dole vidět maličká bílá tečka, která je poslední dva dny větší, ale moc nateklé to taky nemá, tak uvidíme ![]()