Zoubky + nachlazení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14871
1.2.13 14:44

@IvkaV nehubla, trvalo to tak kolem týdne, dle toho jak moc jí to bolelo :(většinou pila jen mlíko.
Teď se jí klube stolička a kromě mrzutosti, rýmy a kašle se to jinak neprojevuje.
O kolik ti zhublo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14832
1.2.13 15:12
@Boudice23 píše:
@IvkaV nehubla, trvalo to tak kolem týdne, dle toho jak moc jí to bolelo :(většinou pila jen mlíko.
Teď se jí klube stolička a kromě mrzutosti, rýmy a kašle se to jinak neprojevuje.
O kolik ti zhublo?

No hele v podstatě mi zhubla od začátku měsíce asi 90 g.. A jíst se jí teda fakt nechce, přitom je jinak úplně spokojená :cert: :zed: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
21.2.13 22:15

Ahojky holky,

malýmu bude za pár dní 8měs, lezeme, stojíme, sedíme, zatím ale nemáme ani jeden zub. Najednou se mi druhou noc v noci budí, šílenej řev, dřív stačilo pochovat, ubroukat, nebo šoupnout kozu a najednou nic.. :zed: :zed: všechno je špatně, dudlíka nechce, pochovat nechce, spát nechce, kozu nechce..prdíky to nejsou, jinak přes den je protivnej, ale vyloženě nehysterčí tak, jako v noci…v pusince žádná boulička, můžou to být zoubky? Poznám to nějak? Je pro mě hrozný, že najednou nevím, jak mu pomoci… :,( :,( jinak minulý týden měl taky rýmu a kašel a rýmu ještě malinko má… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
21.2.13 22:20

Ryma se vetsinou spousti pri rustu hornich jednicek… :) ale vy byste tedy mely mit prvni spodni… zkusila bych preventivne potrit calgelem… ono mu to neuskodi, maximalne pomuze…

• Citovat
  • Upravit
3466
21.2.13 22:27

@chatwenna mám ho doma, tak myslíš, že mu mám potřít tu spodní dáseň? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
21.2.13 22:28

@Dydynky Klidne i horni… :)

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
21.2.13 22:30

@Dydynky Jo, jinak maly taky nemel zadnou „boulicku“ v pusince, ktera by byla viditelna… :) Kazdemu to dasinko nemusi otect.. Spis bych si vsimala slintani a tendence si strkat vsechno az do krku… Nekdy jsem v noci, kdyz se maly probudil dala do pusy malicek a tlacila na spodni dasno, trochu me pozuzlal a spal dal…

• Citovat
  • Upravit
3466
21.2.13 22:37

@chatwenna jenže on mi slintá už od pátýho měsíce a v puse má pořád něco celej den :mrgreen: jen mi přijde divný, že se v noci jakoby přisaje, ihned pustí a řve..ale mlíko mám.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
21.2.13 22:40

@Dydynky Jo, malemu se taky tlacily zuby od druheho mesice a mel je az ve ctvrtem… A vsichni si mysleli, ze jsem na hlavu, kdyz mi nespal a ja tvrdila, ze to jsou zuby - a byly :))) Zkus ten calgel, za to nic nedas.. :nevim: A jeste, kdyz se ti bude zdat, ze nejak casto kaka, tak uz to bude cobydup :)

• Citovat
  • Upravit
3466
21.2.13 22:47

@chatwenna děkuju! ;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
21.2.13 23:37

@Dydynky Jsme na tom asi podobně, malý šíleně slintá od 4. měsíce a do pusy si strká věci taky pořád stejně :mrgreen: ale už asi 3 týdny je dole vidět maličká bílá tečka, která je poslední dva dny větší, ale moc nateklé to taky nemá, tak uvidíme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
21.2.13 23:38

@ixule no ale aspoň vidíš tečku, já vidím prd… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
22.2.13 08:23

@Dydynky to jo, ale několik týdnů a stejně zatím nic :mrgreen: