Zoufalá snažilka

20507
11.10.12 19:37

Zoufalá snažilka

Ahoj holky, už začínám být zoufalá :(

už od unora se snažíme pořídit dcerce sourozence a stále nic, beru už přes 4 měsíce utrogestan na podporu menstruace aby se mi dostavila, vše bylo vždy v pohodě až do ted kdy se mi menzes zase nedostavila už je to 46 den cyklu, testy byl pred tydnem negativni a od te doby jsem si zadny nedelala.Ale nemyslím si že bychom mohla být těhotná, to už by se tam ukázalo a navíc BT je 36,2. Na gyndu jsem se ještě nedostala ale mířím tam příští pondělí tak snad už to konečně vyjde. Paní gynekoložka mi posledně říkala že jestli to nevyjde ani tedka tak mi predepise clostilbegyt (nevím zda jsem to napsala správně, kdyžtak se omlouvám), myslíte že by to mohlo pomoct? NEmáte nějaké tipy co může pomoct? Nechtěla bych do sebe cpát nějaké jiné prášky kromě těch co beru na krevní tlak a srdce. Děkuji za vaše názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11733
11.10.12 19:50

Já jsem měla Clostilbegyt a pomohl hned první měsíc, tobě držím palečky, ať se ti to taky co nejdřív povede :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
11.10.12 19:50

Ahojík my se snažíme o druhé mimi teprve krátce a mám taky strach aby to netrvalo věčnost (což už mi připadá ted :( :D ) tak snad ti tu někdo poradí at jsem taky o něco dopředu přiučená přeju ti aby se už brzy zadařilo :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
11.10.12 20:03

Ahoj tak mi snazime o druhe mimi uz rok a pul chtela jsem malej vekovej rozdil ale uz kdybych otehotnela ted tak uz to bude ctyri roky taky uz nevim jak dal a jsem z toho nestastna. Doktorka poradila kyselinu listovou a piju kotrhyhel ten mi pomaha na menses. Jinak jsme uplne v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
12.10.12 09:13

My se snažíme jako vy od února a taky pořád nic. Já mám ale cykly pravidelné po 28-30 dnech a taky se nedaří. Tento cyklus jsem ale vsadila na bylinky - pila jsem kontryhel a zkouším Femigard, k tomu vitamíny pro manžu a ještě jsme zkusili trošku půstu před ovu. Tak jsem zvědavá, zda to pomůže. Ale jinak jsem připravená v lednu se objednat do car a začít to řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
12.10.12 09:19

Ahoj holky, přidávám se do klubu:)
O druhé se snažíme od Vánoc, vzhledem k tomu, že Eliška vyšla na první pokus, tak jsme vůbec nepočítali, že by to nemuselo jít. Jsem z toho taky docela nešťastná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
12.10.12 11:02

Ahoj holky,

k dotazu na Clostilbegyt, určitě pomůže upravit ovulaci! Doporučila bych gynex nebo femigard jako podporu a taky kontryhel v první půlce cyklu na sliznici!

kamarádka takhle otěhotněla s prvním hned po vysazení antikoncepce a s ruhým se snažili taky víc jak rok a za pomoci slostíku se povedlo! takže neklesejte na mysli, domluvte se s lékaři, ať se doma netrápíte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
12.10.12 17:14

@petullle A co spermiogram? Ten se může klidně z roku na rok zhoršit a je to… :think: To bývá nejčastější zádrhel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
16.10.12 13:31
@brisco píše:
@petullle A co spermiogram? Ten se může klidně z roku na rok zhoršit a je to… :think: To bývá nejčastější zádrhel.

tam jsme ještě nebyli, ještě jsem se nestačila dostavit na gyndu má špatnou ordinační dobu ale právě mi říkala že by nasadila ten clostik a pak by se vidělo, na spermiogram posílá gyndařka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
16.10.12 13:36

Já se přiznám, že nevím, co je clotik. Ale když jsme se snažili o první, tak jsem byla párkrát u gynekologa na folikulometrii. To prý bylo v pořádku, pak jsme šli do CAR, kde udělali spermiogram a hormonální vyšetření u mě. Ale žádanka tam potřeba ani nebyla.

@petullle píše:
tam jsme ještě nebyli, ještě jsem se nestačila dostavit na gyndu má špatnou ordinační dobu ale právě mi říkala že by nasadila ten clostik a pak by se vidělo, na spermiogram posílá gyndařka?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
16.10.12 13:41

Zakladatelko, já moc rad nemám, ale chci tě podpořit tím, že ti chci popřát hodně zdaru a ať se brzy zadaří a najdeš na testu kráásnou dálnici!!! Hodně prý dělají i nervy, zkus se od toho odporostit a nemyslet na to, třeba to pomůže ;) držím pěsti!!! Deniel :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí