Zoufalá zena

5
14.10.23 16:41

Zoufalá zena

Chtěla bych se vás zeptat maminek jsem s přítelem těhotná jsem v pátém měsíci, a připadám si jako kdybych to chtěla každý den mého přítele. stále ho bombarduji a nevím co už dělat. nějaké rady jestli je to normální. Tohle miminko je naše první

Příspěvek upraven 14.10.23 v 22:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36405
14.10.23 16:47
@Hanka1977 píše:
Chtěla bych se vás zeptat maminek jsem s přítelem těhotná jsem v pátém měsíci a přidám si jako kdybych to chtěla každý den mého přítele stále bombarduji a nevím co už dělat. nějaké rady jestli je to normální. Tohle miminko je naše první
Čárky ve větách by nebyly? Jako kdybys chtěla co? Sex? Normální, někdo má velkou chuť někdo vůbec. A přítel je proti?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34394
14.10.23 16:51
@Hanka1977 píše:
Chtěla bych se vás zeptat maminek jsem s přítelem těhotná jsem v pátém měsíci a přidám si jako kdybych to chtěla každý den mého přítele stále bombarduji a nevím co už dělat. nějaké rady jestli je to normální. Tohle miminko je naše první

Srozumitelně by to napsat nešlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
14.10.23 16:54

Pomoc najdeš na konci své paže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42962
14.10.23 16:58

Se mi zatočila hlava, bez těch čárek 8o zakladatelko, to budou hormony, časem se to zklidní, jestli ne, tak studená sprcha prý zabírá. A až budeš doma na mateřské nebo na rizikovém, zopakuj si gramatiku, používáním interpunkce začni, bude se to hodit, až dítě nastoupí do školy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tosidelassrandu
14.10.23 17:04

Absolutně nechápu tvůj text. Na co se ptáš?

• Citovat
  • Upravit
360
14.10.23 17:15
@Tosidelassrandu píše:
Absolutně nechápu tvůj text. Na co se ptáš?

Je tak nadržená, že vypaluje do židle díru a přítel už je nasranej, že musí furt měnit začouzené čalounění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
14.10.23 17:20

Ja cekala, co se tu bude resit za mega problem a ona jen jedna nadrzena tehule :P :lol: Zakladatelko to neni problem, vetsina zen tady na emimi ti potvrdi, ze to maji celozivotne :nevim: :mrgreen: U tebe je jeste sance, ze to prejde, az porodis :P :kytka:

• Citovat
  • Upravit
42962
14.10.23 17:24
@Sonarka píše:
Ja cekala, co se tu bude resit za mega problem a ona jen jedna nadrzena tehule :P :lol: Zakladatelko to neni problem, vetsina zen tady na emimi ti potvrdi, ze to maji celozivotne :nevim: :mrgreen: U tebe je jeste sance, ze to prejde, az porodis :P :kytka:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3866
14.10.23 17:35

Ti chlapi dnes už nic nevydrží, ani jednu nadrženou těhuli :lol: Co je to všude kolem dnes za materiál?!

Moudro na závěr: Po porodu to většinou rychle přejde, ještě budeš se slzou v oku vzpomínat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
14.10.23 17:38

Tak ja jsem mimo uplne. Pise pridam si a ja myslela, ze se v tehotenstvi precpava :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
14.10.23 17:54
@Me Mimmix píše:
Tak ja jsem mimo uplne. Pise pridam si a ja myslela, ze se v tehotenstvi precpava :D
:mrgreen: Taky dobry :mrgreen: Je fakt, ze je celkem obtizne, z toho textu neco vyvodit :lol:
  • Citovat
  • Upravit
310
14.10.23 22:18

Tak si pořiď nějakou hračku na baterky. A ano, normální to je… Ale počkej po porodu, to teprve poznáš, co to znamená, když je ženská zoufalá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
14.10.23 22:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
14.10.23 22:39

@uběhaná máma pořidim to asi bude dobrý nápad za moje chyby se omluvám

• načítám...