Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chtěla bych se vás zeptat maminek jsem s přítelem těhotná jsem v pátém měsíci, a připadám si jako kdybych to chtěla každý den mého přítele. stále ho bombarduji a nevím co už dělat. nějaké rady jestli je to normální. Tohle miminko je naše první
Příspěvek upraven 14.10.23 v 22:45
@Hanka1977 píše:Čárky ve větách by nebyly? Jako kdybys chtěla co? Sex? Normální, někdo má velkou chuť někdo vůbec. A přítel je proti?
Chtěla bych se vás zeptat maminek jsem s přítelem těhotná jsem v pátém měsíci a přidám si jako kdybych to chtěla každý den mého přítele stále bombarduji a nevím co už dělat. nějaké rady jestli je to normální. Tohle miminko je naše první
@Hanka1977 píše:
Chtěla bych se vás zeptat maminek jsem s přítelem těhotná jsem v pátém měsíci a přidám si jako kdybych to chtěla každý den mého přítele stále bombarduji a nevím co už dělat. nějaké rady jestli je to normální. Tohle miminko je naše první
Srozumitelně by to napsat nešlo?
Se mi zatočila hlava, bez těch čárek
zakladatelko, to budou hormony, časem se to zklidní, jestli ne, tak studená sprcha prý zabírá. A až budeš doma na mateřské nebo na rizikovém, zopakuj si gramatiku, používáním interpunkce začni, bude se to hodit, až dítě nastoupí do školy.
@Tosidelassrandu píše:
Absolutně nechápu tvůj text. Na co se ptáš?
Je tak nadržená, že vypaluje do židle díru a přítel už je nasranej, že musí furt měnit začouzené čalounění.
Ja cekala, co se tu bude resit za mega problem a ona jen jedna nadrzena tehule
Zakladatelko to neni problem, vetsina zen tady na emimi ti potvrdi, ze to maji celozivotne
U tebe je jeste sance, ze to prejde, az porodis
![]()
@Sonarka píše:
Ja cekala, co se tu bude resit za mega problem a ona jen jedna nadrzena tehule![]()
Zakladatelko to neni problem, vetsina zen tady na emimi ti potvrdi, ze to maji celozivotne
![]()
U tebe je jeste sance, ze to prejde, az porodis
![]()
Ti chlapi dnes už nic nevydrží, ani jednu nadrženou těhuli
Co je to všude kolem dnes za materiál?!
Moudro na závěr: Po porodu to většinou rychle přejde, ještě budeš se slzou v oku vzpomínat ![]()
Tak ja jsem mimo uplne. Pise pridam si a ja myslela, ze se v tehotenstvi precpava ![]()
@Me Mimmix píše:
Tak ja jsem mimo uplne. Pise pridam si a ja myslela, ze se v tehotenstvi precpava
Tak si pořiď nějakou hračku na baterky. A ano, normální to je… Ale počkej po porodu, to teprve poznáš, co to znamená, když je ženská zoufalá.
@uběhaná máma pořidim to asi bude dobrý nápad za moje chyby se omluvám