Manžel přizval k naší hádce svou matku

12
14.10.23 13:25

Manžel přizval k naší hádce svou matku

Jak už z názvu diskuze vyplývá, stalo se mi toto. Včera jsme se s mužem zle pohádali. Stává se to u nás docela často, on je cholerik a vyletí kvůli blbosti, já už si po předchozím vztahu jen tak nenechám něco líbit, ale i tak moje sebevědomí docela špatné. Včera po fyzické a špinavé práci se svalil do peřin, pak měl jít do hospody. Řekla jsem mu, že by se mohl osprchovat (ví, že to nesnáším lézt špinavý a upocený do peřin), v tu ránu vyletěl jak čert z krabice, co si to vlastně dovoluji, že on maká, že ať si to zkusím. Začali jsme se hádat, vygradovalo to tak, že na mě řval, strkal do mě, když jsem ho prosila, ať mě nechá projít dveřmi, až jsem spadla. Den předtím byl už taky namichnuty hned od rána, sehnala jsem někoho, kdo si od nás vzal hlínu, ale ne všechnu, tak to mu vadilo, pak jel s dcerou k zubaři do nové ordinace, volal mi do práce a řval, že to nemůže najít, že mu to jeho navigace ukazuje špatně :nevim: Já už jsem včera neměla sílu, chtěla jsem, ať mě nechá, když vidí rudě, tak s ním řeč není. Dnes to pokračovalo, omluvil se, ale já už o omluvy nestojím, on to ví, já už nechci tady to jeho vylitavani kvůli blbostem, bojím se, kdy zase bude, co špatně. Tak do toho zatáhl svou mámu, přivezl ji, když jel pro synka, co u ní spal a ta do mě začala hucet, já ji prosila, ať toho nechá, že s ní rozhadana nejsem, no vůbec. Dozvěděla jsem se, že ona ho prostě bude bránit (super, čtyřicetiletého). Já tu nikoho nemám, rodičům toto nevolam, on ale asi i volal mojí mamce. S mužem se dá mluvit, jen když je zhulený, to bývá velmi klidný, když jsem to tchyni řekla, tak na mě začala ječet, že on nehulí, přitom jí to taky vadí. Podotýkám, že huleni a hospodu do svatby tajil, věděl, že jsem proti tomu. Neskutečně se teď stydím, připadám si jak malá holka, kterou servali rodiče za nějaký průšvih. Manžel poznal, že s tou mámou to přehnal, ale nepřizná to a já už s ním nechci mluvit, nemám už na to dnes sílu, k tomu mi jede hlavou, že za to všechno teda můžu já. Vůbec nevím, jak s ním mluvit, jak se postavit před tchyni či moji mamku, jestli jí opravdu volal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
629
14.10.23 13:29

Huleni i hospodu pred svadbou tajil, a i tak mate dve deti. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8829
14.10.23 13:34
@Stain píše:
Jak už z názvu diskuze vyplývá, stalo se mi toto. Včera jsme se s mužem zle pohádali. Stává se to u nás docela často, on je cholerik a vyletí kvůli blbosti, já už si po předchozím vztahu jen tak nenechám něco líbit, ale i tak moje sebevědomí docela špatné. Včera po fyzické a špinavé práci se svalil do peřin, pak měl jít do hospody. Řekla jsem mu, že by se mohl osprchovat (ví, že to nesnáším lézt špinavý a upocený do peřin), v tu ránu vyletěl jak čert z krabice, co si to vlastně dovoluji, že on maká, že ať si to zkusím. Začali jsme se hádat, vygradovalo to tak, že na mě řval, strkal do mě, když jsem ho prosila, ať mě nechá projít dveřmi, až jsem spadla. Den předtím byl už taky namichnuty hned od rána, sehnala jsem někoho, kdo si od nás vzal hlínu, ale ne všechnu, tak to mu vadilo, pak jel s dcerou k zubaři do nové ordinace, volal mi do práce a řval, že to nemůže najít, že mu to jeho navigace ukazuje špatně :nevim: Já už jsem včera neměla sílu, chtěla jsem, ať mě nechá, když vidí rudě, tak s ním řeč není. Dnes to pokračovalo, omluvil se, ale já už o omluvy nestojím, on to ví, já už nechci tady to jeho vylitavani kvůli blbostem, bojím se, kdy zase bude, co špatně. Tak do toho zatáhl svou mámu, přivezl ji, když jel pro synka, co u ní spal a ta do mě začala hucet, já ji prosila, ať toho nechá, že s ní rozhadana nejsem, no vůbec. Dozvěděla jsem se, že ona ho prostě bude bránit (super, čtyřicetiletého). Já tu nikoho nemám, rodičům toto nevolam, on ale asi i volal mojí mamce. S mužem se dá mluvit, jen když je zhulený, to bývá velmi klidný, když jsem to tchyni řekla, tak na mě začala ječet, že on nehulí, přitom jí to taky vadí. Podotýkám, že huleni a hospodu do svatby tajil, věděl, že jsem proti tomu. Neskutečně se teď stydím, připadám si jak malá holka, kterou servali rodiče za nějaký průšvih. Manžel poznal, že s tou mámou to přehnal, ale nepřizná to a já už s ním nechci mluvit, nemám už na to dnes sílu, k tomu mi jede hlavou, že za to všechno teda můžu já. Vůbec nevím, jak s ním mluvit, jak se postavit před tchyni či moji mamku, jestli jí opravdu volal.

Hulení a hospodu ti před svatbou zatajil - Ok, může se stát. Nicméně jeho povaha byla taková nejspíš vždy nebo se takhle taky projevil až po svatbě?. Proto se ptám, proč přesto všechno s ním máš dítě?
Rada tady je jedna - buď v tom budeš dál žít anebo odejdeš (pochybuju totiž, že takové chování změníš a to se už vůbec nevyjadřuju k jeho matce).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
14.10.23 13:37

Proboha proč s něčím takovým jsi? 8o
Pošli ho do pr a najdi si chlapa s normálním chováním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16500
14.10.23 13:45

Asi ti moc neporadím, ale já bych v takovém vztahu vůbec nebyla.
Ani bych o nikoho takového nestála.
I když máte děti, tak bych zvažovala spíše ten rozvod. :think:
V takovém domácím prostředí je nechat vyrůstat, není zrovna moc vhodné.
Jen moc nechápu, jak sis nemohla už před svatbou, nevšimnout toho, že tvůj nastávající má sklon k alkoholu a zálibu v hulení?
Teď už je každá rada drahá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
14.10.23 13:50

Před svatbou byl v pohodě, jen jednou jsem slyšela, že se někdo divil, že se bude ženit, když je takový, ale to byl člověk z jeho práce a vím, že v práci jsou vztahy jiné. Nejhorší je, že on je jinak fakt starostlivý, o děti se stará, vaří, dům dává do pořádku. Akorát když se teda ozvu, že mi něco vadí, je mi tohle předhozeno. Buď mi to řekne on sám, nebo dnes tchýně, jestli se s ním jako mám špatně. Přitom jsem se s ním o tom bavila, že nechci, aby tady něco dělal nebo platil, pokud to pak bude používat v hádkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
14.10.23 13:51

To je klasika, hodně žen si jede svůj sen o rodince a jsou rády, že našly někoho kdo je ochotný mít děcka a má zázemí. Ale uplně jim unika osobnost partnera, až pak kdyz jsou ty decka, tak se proberou z toho sna a strasne se divi. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12

@Černá Madonna My jsme fakt byli skoro pořád spolu a znal můj názor na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2164

Tak toto má asi jen jedno rozumné řešení. Jen nechápu, proč ses nerozvedla hned po svatbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
14.10.23 13:53

Víte co, co jsem při chození poznala jeho kamarády a kamarádky, tak mi všichni říkali, jak je hodný a starostlivý. Tak asi je to tím, že s ním nejsou 24 h denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42962
14.10.23 13:56
@Stain píše:
Před svatbou byl v pohodě, jen jednou jsem slyšela, že se někdo divil, že se bude ženit, když je takový, ale to byl člověk z jeho práce a vím, že v práci jsou vztahy jiné. Nejhorší je, že on je jinak fakt starostlivý, o děti se stará, vaří, dům dává do pořádku. Akorát když se teda ozvu, že mi něco vadí, je mi tohle předhozeno. Buď mi to řekne on sám, nebo dnes tchýně, jestli se s ním jako mám špatně. Přitom jsem se s ním o tom bavila, že nechci, aby tady něco dělal nebo platil, pokud to pak bude používat v hádkách.

Tak když je takový starostlivý zlatíčko, tak s ním buď, no. Promiň, ale já nemám pochopení. Víš, co to dělá s dětmi, to neustálý řvaní a pošťuchování rodičů??? Víš, jaký následky to zanechá na jejich duši??? Krom toho holka bude celý život navazovat vztahy s podobnýma de. bilama a kluk má vzor z rodiny, že řvát na ženu je norma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
14.10.23 14:00
@Černá Madonna píše:
Asi ti moc neporadím, ale já bych v takovém vztahu vůbec nebyla.
Ani bych o nikoho takového nestála.
I když máte děti, tak bych zvažovala spíše ten rozvod. :think:
V takovém domácím prostředí je nechat vyrůstat, není zrovna moc vhodné.
Jen moc nechápu, jak sis nemohla už před svatbou, nevšimnout toho, že tvůj nastávající má sklon k alkoholu a zálibu v hulení?
Teď už je každá rada drahá. :nevim:

Hlavně si myslím, že už před svatbou a výrobou dítěte byl nas. aný za každou blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16500
14.10.23 14:02
@Stain píše:
@Černá Madonna My jsme fakt byli skoro pořád spolu a znal můj názor na to.

Tak to je těžký. Chápu, že když je člověk zamilovaný, tak nevidí ani neslyší.
Ale jeho povahu nezměníš a tchyně bude samozřejmě stát při něm.
Buď si to necháš líbit a své názory si necháš pro sebe, aby jsi ho náhodou nerozlobila.
Nebo se ozveš. Nechci tě nějak znepokojovat, ale časem by ti mohl dát i facku, když si dovolí do tebe strkat tak, až upadneš. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
14.10.23 14:04

Starostlivý, pečující, agresor. Co víc si přát? Nejlepší bude zůstat s ním kvůli dětem a nosit v sobě tu naději na změnu, která se nikdy nedostaví. Nač žít smysluplný život, když se dá tak skvěle promarnit?!

@Stain píše:
  • Citovat
  • Upravit
15227
14.10.23 14:09

Tvůj problém, s huličem a agresorem sis pořídila dvě děti. Nikdo tě nenutil. Teď bud drž pysk, nebo se rozved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí