Manžel přizval k naší hádce svou matku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5263
14.10.23 21:16

Mne tady obcas v tech diskuzich tak prijde, ze charakteristika cholerik funguje jako jakasi omluvenka pro vulgarni a pripadne i agresivni burany. Asi snad proto, aby si ta zenska nemusela priznat, s kym to vlastne zije a ze to je tak daleko za hranici cehokoliv normalniho, ze ta hranice uz neni ani videt :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
14.10.23 21:38

Dulezitou věc nevíme, či je dům? Tchyne bydlí ve svem? Jak s ním máš mluvit? Nijak. Pár dní bych ho ignorovala. Když by mi tchyne přišla takhle poradit, tak bych ji poděkovala jak syna skvěle vychovala a nechala ji prevliknout tu postel. No a šla bych si po svých. Na plánované návštěvě není, tak at se jí věnuje její syn. Škoda že z ní máš tak velký respekt, podle mě zbytečně. Jste v domě, vystěhovala bych ho z ložnice nebo bych se nekam přesunula já. V tom huleni bych ho podporovala, vsak je pak klidný tak máš pohodu. Podporovala bych ho i v pití, ty si mezitím muzes někoho najít a za pár let můžeš být vdova. Něco takového jsi chtěla asi slyšet když nechceš hned vše zahazovat…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
14.10.23 22:44
@K. Rocánková píše:
Dulezitou věc nevíme, či je dům? Tchyne bydlí ve svem? Jak s ním máš mluvit? Nijak. Pár dní bych ho ignorovala. Když by mi tchyne přišla takhle poradit, tak bych ji poděkovala jak syna skvěle vychovala a nechala ji prevliknout tu postel. No a šla bych si po svých. Na plánované návštěvě není, tak at se jí věnuje její syn. Škoda že z ní máš tak velký respekt, podle mě zbytečně. Jste v domě, vystěhovala bych ho z ložnice nebo bych se nekam přesunula já. V tom huleni bych ho podporovala, vsak je pak klidný tak máš pohodu. Podporovala bych ho i v pití, ty si mezitím muzes někoho najít a za pár let můžeš být vdova. Něco takového jsi chtěla asi slyšet když nechceš hned vše zahazovat…?

To je tak bizarní představa, až je to super. :mrgreen:

„V tom huleni bych ho podporovala, vsak je pak klidný tak máš pohodu. Podporovala bych ho i v pití, ty si mezitím muzes někoho najít a za pár let můžeš být vdova.“

Umírám. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
15.10.23 03:38
@Černá Madonna píše:
Tak to je těžký. Chápu, že když je člověk zamilovaný, tak nevidí ani neslyší.
Ale jeho povahu nezměníš a tchyně bude samozřejmě stát při něm.
Buď si to necháš líbit a své názory si necháš pro sebe, aby jsi ho náhodou nerozlobila.
Nebo se ozveš. Nechci tě nějak znepokojovat, ale časem by ti mohl dát i facku, když si dovolí do tebe strkat tak, až upadneš. :(

Časem z toho nejspíš facku budou. Nejdřív jedna, časem ji bude mlátit.. Bohužel to tak bývá. Čím dříve to rázně utne, tím líp.
Já jsem v životě potkala dva magory a poslala jsem je hodně rychle do pr. A dobre jsem udělala. Pak mi napsala bývalá jednoho z nich. Někde mě s ním zahlédla a chtěla mě varovat. To už bylo poté, co jsem ho poslala dopr, ale zjistila jsem, jak dobře jsem udělala a co by se stalo, kdyby ne. Dotyčný té slečně rozbil okno a mlátil ji. 8o Pak jsme potkala další jeho bývalé a znovu jsem si poslechla jak byl agresivní a žárlivý, no fuj. Ještě že jsem ho poslala do pr dřív, než něco takového stihl udělat. A pak jsem ho náhodou potkala zase s jinou holkou (vždycky se chvilku vydrží přetvařovat) a úplně jsem byla paralizovaná. Naštěstí jí o mě jenom řekl nějaký posměšek a šli dál,
ona neřekla nic. Věřím ale, že jí taky brzy některá z jeho ex řekla pravdu a snad ho i každá další pošle rychle tam, kam slunce nesvítí, doufám. 8o

Prostě ono je cholerik a cholerik. Cholerik neznamená nutně násilník. Přítel je nas. aný že je vedro/zima/sníh/vítr… Hlasitě a sprostě to komentuje. Já to mám stejně. Qky jsem taková samonasí. ací. :mrgreen:
Ale my se téměř ani nehádáme, natož si nadávat. Za celých těch skoro 8 let jsme si nevynadali, natož do sebe strkat. Protože nejsme nasilnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
16.10.23 18:43

No nevím,

tohle se nedá z dlouhodobého hlediska přeci ustát. Co když vylepší taktiku vzteku a fyzicky na tebe a děti zaútočí? Třešničkou samozřejmě je i to, že do vašich sporů zve svojí matku 🤔 Upřímně, já jsem hodně klidná povaha, ale mám svoji hrdost a tohle bych neakceptovala. A pokud ke vší parádě ještě hulí a nasává po hospodách…. Raději tuto situaci začni řešit dřív, než bude pozdě,,.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí