Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hmmm… tohle neni dobry.. Už bych chlapa - fetku nechtela ani za nic. Časem začne mit poruchy erekce a vubec smrdi dobytkove.. Ble
.. Nikdy takový smažky.. Uprimnou soustrast.. vedle tohodle chces prožít svuj drahoceny život, nebo ty mas kreditku na životy?
@Stain píše:
Opravdu takový nebyl, nic jsem nepřehlížela. Jako některé odpovědi jsou opravdu výživné, to vám povím. Nechci hned žádat o rozvod, to je teď hrozně v módě, hned vše zahodit, nekoukat nalevo napravo. Že by mi někdo poradil, jak s ním teď mluvit, to ne.
Tak si to s nim užij. Muzes mu pomahat balit jointy. S cholerickym feťákem se nikdy nedomluvis. Tvuj život bude jedna velka horská draha a nikdo ti nemuze radit jak mluvit s hovadem. S hovadem se diskutovat neda. A nevěřim na zázraky. Ne nezmění se a bude to horší. Obzvlaste kdyz ma za zadkem svou matku. Rikam ti to jako ta co 20 let žila vedle něčeho podobnyho.. a nakonec jsem stejne rozvedena
@Královna Kosmíru píše:
Tak si to s nim užij. Muzes mu pomahat balit jointy. S cholerickym feťákem se nikdy nedomluvis. Tvuj život bude jedna velka horská draha a nikdo ti nemuze radit jak mluvit s hovadem. S hovadem se diskutovat neda. A nevěřim na zázraky. Ne nezmění se a bude to horší. Obzvlaste kdyz ma za zadkem svou matku. Rikam ti to jako ta co 20 let žila vedle něčeho podobnyho.. a nakonec jsem stejne rozvedena
Přesně tak. S takovými lidmi se těžko mluví, nedocílíš toho co ty chceš. A ještě když vidíš, že do toho tahá svoji matku, to už je fakt extrém. Navíc, když je jeho chování ovlivněno už jenom tím, zda je sjetý nebo ne ![]()
Zakladatelko, z toho, co píše Královna, si vem obrovský ponaučení… By o tom mohla napsat román.
@Stain píše:
A co když jsem ta agresivní já? Vyvolávám hádky, pořád mi něco vadí, já do něho strkam…
No, proč tedy píšeš tohle?Začali jsme se hádat, vygradovalo to tak, že na mě řval, strkal do mě, když jsem ho prosila, ať mě nechá projít dveřmi, až jsem spadla.
Je to dobytek, co si vleze zaprasenej do postele, a strašně se naštve, když si dovolíš říct, že ti to vadí. Hm, tak jo, máš doma zlatíčko, tak si s ním zůstanˇ, tvoje věc, ale chudáci děti.
@Černá Madonna píše:
Tak tady se můžeš dočkat zejména objektivního názoru, protože my vycházíme jen z tvého popisu tvých problémů.
Nebo ti mohou pomoci naše subjektivní pocity i zkušenosti, které ti píšeme.
Ale, ty jediná ho znáš nejlépe, tak už víš, co od něj očekávat. Řiď se svým rozumem a instinktem.
Srdce, možná tenkrát rozhodlo špatně.
Taky si myslím. Jedna věc je nehádat se kvůli blbostem a udělat nějaké ústupky, které mě nijak nebolí, ale pomůžou.
Ale tady se bavíme o tom, že dotyčný řve a strká do ní. Od takového prostě pryč.
Chudáci děti, je mi jich líto, že musí vyrůstat v takovém prostředí, kde na sebe dospěláci křičí a strkají do sebe. Neustálé dohadování, hádky a strkanice nechají na dětských duších dost hluboké šrámy. A to ti píšu jako někdo, kdo si prožil dost hnusný dětství. Ten rozvod ti tu holky radí dost dobře, ale ty to nechceš, protože hledáš cestu, jak s cholerikem agresivním mluvit. Aha. Ale s nikým takovým se prostě mluvit nedá, smiř se s tím.
@weyky píše:
Chudáci děti, je mi jich líto, že musí vyrůstat v takovém prostředí, kde na sebe dospěláci křičí a strkají do sebe. Neustálé dohadování, hádky a strkanice nechají na dětských duších dost hluboké šrámy. A to ti píšu jako někdo, kdo si prožil dost hnusný dětství. Ten rozvod ti tu holky radí dost dobře, ale ty to nechceš, protože hledáš cestu, jak s cholerikem agresivním mluvit. Aha. Ale s nikým takovým se prostě mluvit nedá, smiř se s tím.
Přesně, právě kvůli dětem z toho má odejít. A děti vzít sebou.
@Stain píše:
Opravdu takový nebyl, nic jsem nepřehlížela. Jako některé odpovědi jsou opravdu výživné, to vám povím. Nechci hned žádat o rozvod, to je teď hrozně v módě, hned vše zahodit, nekoukat nalevo napravo. Že by mi někdo poradil, jak s ním teď mluvit, to ne.
Zato staromódní život, nechat děti v domácnosti, kde se běžně řve a používá násilí je fajn? ![]()
@Stain píše:
Vždytˇsis sama odpověděla, když si zahulí, tak je v klidu a dá se s ním mluvit. Tak mu ubal do zásoby, a máš zajištěný klid. Třeba ti pak nepoleze špinavej do postele, a nebude do tebe strkat ![]()
@Stain píše:
@Černá Madonna No já šla právě cestou rozumu
Co se týče té sprchy, jestli jsem to řekla slušně. Stylem mohl by ses prosím umýt to nebylo, řekla jsem, že by se mohl osprchovat. Nic sprostého. Tchýně ho omlouvala, že je teď ve stresu. Dobře, to být může, chápu, že má teď víc starostí, ale to přece neznamená, že hned vyjede kvůli žádosti o umytí nebo kvůli tomu, že ho navigace někam poslala špatně. Jak se s ním domluvit na tom, aby se tohle nedělo? Nechci hned házet do vztahu vidle. Zároveň tím, že do toho zatáhl svou mámu, připadám ponížená, bez důvěry a netuším, jak s tím naložit.Příspěvek upraven 14.10.23 v 15:25
Děláš si srandu, že? Tvoje dcera vedle něj seděla v autě, když hystericky řval do telefonu. Dovedeš si představit jak ji asi bylo? Já mám husinu, jen si to představím!
Navíc se nevěnoval řízení, byl nepříčetný… vždyť ti to dítě mohl zabít! To ji s ním jako v klidu znovu posadíš do auta?
@Stain píše:
To není tak, že by to byla nějaká módní záležitost. To je tak, že se společnost změnila a ženy (nebo i někteří muži) si nemusí nechat všechno líbit. Ty chytřejší si dobře rozmýšlí, koho si vezmou, ty pomalejší to holt poznají až po svatbě a ty bez mozku, až po třech dětech. Tak to zkrátka je. Ale u vás bych to tipovala, že si můžete oba podat ruce a chudáci děti. Jestli vás baví „itálie“ a neberete ohledy na děti, tak jste oba sobci.
@Sisika9 Už nebyli v autě, chodili po tom městě a navigace je vedla jinam. A včera děti nebyly doma ani dnes.
@Roxy ivka Jistě, mě baví italie. Jsem introvert, co má rád klid a nesnáší hádky.