Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobry den už jsem s toho zoufala. 30 dubna jsem potratila a od tebe doby se mi ještě nepodařilo otěhotnět. MS mam normální
kde muže byt chyba? dekuji za rady.
A není na to brzo
, mně se to stalo též a dr. řekla ať zkoušíme až za půl roku. A přestaň se snažit zoufale, čím víc na to myslíš, tím hůř to jde. ![]()
Ahoj. Za normální dobu potřebnou k otěhotnění se počítá myslím jeden rok.
Takže máš ještě čas ![]()
Zkus tolik netlačit na pilu i když chápu, že bys miminko chtěla hned.
Přeju hodně štěstí a mimčo se v pravý čas ohlásí neboj.
@psinka ja mám první potrat za sebou 23 července 2015 od te doby jsem otěhotněla ještě jednou ale dopadlo to stejně a zatím taky nic chce tonklid koupit si třeba fertipronu já teda po druhým potratu absolvují ivf
Doktor mi řekl že po první menstruaci se mužeme začit snažit
snažim se na to nemyslet
jak to? že se vajičko neoplodní?:/
Já jsem po potratu otěhotněla až za 10.měsíců
Dej tomu čas
Miminko si vás najde ![]()
Holky děkuji moc
nechám tomu volny pruběh a uvidíme
když jsem vysadila antikoncpci tak jsem otěhotněla hned a ted je to nak dlouho ![]()
@psinka píše:
Holky děkuji mocnechám tomu volny pruběh a uvidíme
když jsem vysadila antikoncpci tak jsem otěhotněla hned a ted je to nak dlouho
Já potratila v březnu a teď tři dny mám na testu// ale zrovna jsem na to fakt nemyslela, je to psychikou ![]()
@psinka já potratila v prosinci a hned v lednu znovu otěhotněla, teď jsem 33tt, ale je fakt, že jsem hned po potratu začala pít velké množství kontryhelového a maliníkového čaje a koupila jsem si kapky anděliky čínské na podporu a posílení ženských orgánů a hned to zabralo. A hlídáš si ovulaci? ![]()
Psychika děla bohužel hodně
achjo už aby byli 2 čarky
spíme s přitelem skoro pořad a nic ![]()
@blondcka - jojo hlídam
a navíc s přitelem spolu spíme skoro každy den.
@psinka píše:
@blondcka - jojo hlídama navíc s přitelem spolu spíme skoro každy den.
i v tom může být problém. Ideální je obden nebo co tři dny, aby spermie stačily uzrát. Snaž se zaměstnat něčím jiným, at na to tak nemyslíš…Šlo to jednou, půjde to i podruhé.