Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, s přitelem se pokoušíme o mimi, spali jsme spolu 30.7. A dnes přesně na den jsem to dostala, pár dní po tom mě začaly natékat prsa a klasicky křeče, takže jsem si byla jistá že to dostanu
znamená to že těhotná být teda nemůžu
určitě až mi skončí MS tak si udělám test.
Děkuji za odpověď ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tehotna na 98% nebudes. Styk jste pravdepodobne meli mimo ovulaci.
A opravdu to máte dobře promysleno? Aby si to přítel po otěhotněni nerozmyslel. I takové tu jsou diskuze. Máte kde bydlet? Našetřeno? Zvládla bys to i jako svobodná matka nebo se budete brát?
@truelly cože to?!trochu mimo, ne? to je snad zakladatelky věc a na nic takového se neptala ![]()
Raděj přemýšlet dříve a pak neplakat, že zůstala sama. Kolik tu je týdne diskuzi na téma - dítě bylo chtene, plánované, ale přítel me opustil, když se dozvěděl, že jsem těhotná, posílá me na potrat, říká že je to ještě brzo…atd.
@truelly píše:
Raděj přemýšlet dříve a pak neplakat, že zůstala sama. Kolik tu je týdne diskuzi na téma - dítě bylo chtene, plánované, ale přítel me opustil, když se dozvěděl, že jsem těhotná, posílá me na potrat, říká že je to ještě brzo…atd.
Ty ses někde praštila? ![]()
A na tohle je potřeba zakládat novou diskuzi? Jo TT si udělej až Ti skončí MS a pak založ novou diskuzi jestli na tom negativním testu nevidíme ducha
![]()
@Domu mě pomohly ovulační testy. V září jsme se začaly snažit a nic a v říjnu jsem to nenechala náhodě a zkoušela ovu testy když vyšel pozitivní byl sex a mám doma 20 denní miminko.
Příspěvek upraven 06.08.16 v 09:53
@truelly píše:
Ale jistě, ještě by si měla uvědomit, že ji nebo přítele může porazit auto, trefit meteorit, může přijít krach na burze, můžou se celosvětově přemnožit kobylky, pak tu máme ty uprchlíky, kácení pralesů a globální oteplování, no prostě lepší se nemnožit, že ![]()
Ne, pravděpodobně těhotná nejsi. Chtělo by to hodit se do klidu, zjistit si plodné dny (ne kalkulačkou) a podle toho se snažit.
@truelly Já bych zakázala lidské množení jakože globálně. Jeden nikdy neví, co se může stát. ![]()
@radkka ne proč? Jen se mi nechce z mých těžce vydelanych peněz přispívat na další svobodnou matku. Proto se i ptám, jestli se budou brát…tam je totiž aspoň u prvního potomka celkem vysoká šance že se bude otec starat, myslím tím i finančne a že nebude jen na dávkách ![]()
@truelly teda to jsou starosti
.Taky jsme před první s chlapem nebyli manžele a nejsem matka samoživitelka. Takže to jestli je zakladatelka vdaná nebo není nic neznamená
Příspěvek upraven 06.08.16 v 09:33
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat