Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anna766 tak to jsem rada, ze nekomu pomuze ten hrejivy pocit praskacstvi k lepsimu spani ![]()
@zuzouš píše:
Ja budu delat, ze jsem jedina, kdo se navazi do pacientky T. A vubec si nebudu vsimat tech nekolika dalsich. A vubec si nebudu brat osobne, ze peskovana jsem sama. Nejak to preziju, myslim
Asi Tě „někdo“ nahlásil
![]()
Zajímavé, že někdo vždycky vyvolá hádku či konflikt, ale potom je nakonec oběť
![]()
@Mexie ja ze jsem VYVOLALA? Aha, tak to jo
To je holt emimi rules, kdyby mi to vadilo, nejsem tu.
@zuzouš Dobrý den,
jak tu již bylo zmíněno, byla jste nahlášena. Připomínka se ale týká více uživatelek v tomto tématu. Opět tedy tímto všechny prosím o vzájemný respekt.
Děkuji a přeji příjemný víkend, ![]()
adminka Gábina
@zuzouš ty ne, ale T
blbě jsi to pochopila
myslím, že Tě nahlásila ona i přesto, že se začala sama navážet do lidí ![]()
@Anna766 no to víš, malá je nemanželské šťastné dítě a je teda úžasná, teď blbne s tatínkem
vypadá to, že nás chlap teda neopustí, když zvládnul těhotenství a neutekl, tak je to na medaili
![]()
To mate fuk, neprisla jsem fnukat, spis mi to prislo usmevny. Hm, no a uz ji chytili? Ne ja vubec nic nerekla ![]()
edit, preklepy jak cune
@Anna766 píše:
To je krásný
jojo no holt s manželkou mu to nevyšlo, papír nepomohl
to je divné že, když je ten papír všemocný
. No holt exmanželka neznala názor zde inteligentní pisatelky
![]()
@Anna766 ty jsi ta, jak mela dceru kolem 18let, tehotnou a jeji tata byl zatvrzelej parez a mama se ho snazila zpracovat? Pamatuju si takovyhle nejasny stripky jednoho pribehu, ale uz nevim, o koho slo.
@zuzouš píše:
@Anna766 ty jsi ta, jak mela dceru kolem 18let, tehotnou a jeji tata byl zatvrzelej parez a mama se ho snazila zpracovat? Pamatuju si takovyhle nejasny stripky jednoho pribehu, ale uz nevim, o koho slo.
Tak teď jsi zmátla i mě.
Moje dcera, bůh jí zatrať, se rozhodla porodit i když jí přítel opustil. Celá naše rodina tu malou příchozí miluje. Dcera studuje, pracuje a k tomu má tříletou holčicku. : ![]()
@Anna766 píše:
Tak teď jsi zmátla i mě.Moje dcera, bůh jí zatrať, se rozhodla porodit i když jí přítel opustil. Celá naše rodina tu malou příchozí miluje. Dcera studuje, pracuje a k tomu má tříletou holčicku. :
Je fakt takovahle osnova sedi na kazdy druhy pribeh o tehotny mlady holce. Ja si jen vzpominam, jak dedecek s tim nesouhlasil a pani (babicka) pak psala, ze stacilo, aby se miminko narodilo a dedecek byl nakonec poprdenej. To nic, asi to byl nekdo jiny, hlavne, ze vam to dobre dopadlo ![]()
@zuzouš píše:
Je fakt takovahle osnova sedi na kazdy druhy pribeh o tehotny mlady holce. Ja si jen vzpominam, jak dedecek s tim nesouhlasil a pani (babicka) pak psala, ze stacilo, aby se miminko narodilo a dedecek byl nakonec poprdenej. To nic, asi to byl nekdo jiny, hlavne, ze vam to dobre dopadlo
My jsme jí k potratu nenutili. A ano dědecek i babicka[já) jsme z malý potento ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat