Dostala jsem to

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10351
6.8.16 17:50

@Anna766 tak to jsem rada, ze nekomu pomuze ten hrejivy pocit praskacstvi k lepsimu spani :mrgreen:

• načítám...
3230
6.8.16 18:02
@zuzouš píše:
Ja budu delat, ze jsem jedina, kdo se navazi do pacientky T. A vubec si nebudu vsimat tech nekolika dalsich. A vubec si nebudu brat osobne, ze peskovana jsem sama. Nejak to preziju, myslim :)

Asi Tě „někdo“ nahlásil :roll: :lol:
Zajímavé, že někdo vždycky vyvolá hádku či konflikt, ale potom je nakonec oběť :cert: :lol:

• načítám...
148968
6.8.16 18:04
@zuzouš píše:
@Anna766 tak to jsem rada, ze nekomu pomuze ten hrejivy pocit praskacstvi k lepsimu spani :mrgreen:

No vidíš, člověk udělá dobrý skutek ani neví jak.

• načítám...
10351
6.8.16 18:14

@Mexie ja ze jsem VYVOLALA? Aha, tak to jo :lol: To je holt emimi rules, kdyby mi to vadilo, nejsem tu.

• načítám...
20848
6.8.16 18:16

@zuzouš Dobrý den,

jak tu již bylo zmíněno, byla jste nahlášena. Připomínka se ale týká více uživatelek v tomto tématu. Opět tedy tímto všechny prosím o vzájemný respekt.

Děkuji a přeji příjemný víkend, :kytka:
adminka Gábina

• načítám...
3230
6.8.16 18:20

@zuzouš ty ne, ale T :lol: blbě jsi to pochopila :)) myslím, že Tě nahlásila ona i přesto, že se začala sama navážet do lidí :)

• načítám...
148968
6.8.16 18:32
@Mexie píše:
@zuzouš ty ne, ale T :lol: blbě jsi to pochopila :)) myslím, že Tě nahlásila ona i přesto, že se začala sama navážet do lidí :)

Myslím že jsme to pochopily všechny moc dobře.

• načítám...
42775
6.8.16 18:43

@Anna766 no to víš, malá je nemanželské šťastné dítě a je teda úžasná, teď blbne s tatínkem :lol: :lol: :lol: :lol: vypadá to, že nás chlap teda neopustí, když zvládnul těhotenství a neutekl, tak je to na medaili :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
10351
6.8.16 18:44

To mate fuk, neprisla jsem fnukat, spis mi to prislo usmevny. Hm, no a uz ji chytili? Ne ja vubec nic nerekla :jazyk:
edit, preklepy jak cune

• načítám...
148968
6.8.16 19:28
@Ginuš píše:
@Anna766 no to víš, malá je nemanželské šťastné dítě a je teda úžasná, teď blbne s tatínkem :lol: :lol: :lol: :lol: vypadá to, že nás chlap teda neopustí, když zvládnul těhotenství a neutekl, tak je to na medaili :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

To je krásný :srdce:

• načítám...
42775
6.8.16 20:25
@Anna766 píše:
To je krásný :srdce:

jojo no holt s manželkou mu to nevyšlo, papír nepomohl :lol: :lol: to je divné že, když je ten papír všemocný :lol: :lol: :lol:. No holt exmanželka neznala názor zde inteligentní pisatelky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
10351
6.8.16 20:34

@Anna766 ty jsi ta, jak mela dceru kolem 18let, tehotnou a jeji tata byl zatvrzelej parez a mama se ho snazila zpracovat? Pamatuju si takovyhle nejasny stripky jednoho pribehu, ale uz nevim, o koho slo.

• načítám...
148968
6.8.16 21:54
@zuzouš píše:
@Anna766 ty jsi ta, jak mela dceru kolem 18let, tehotnou a jeji tata byl zatvrzelej parez a mama se ho snazila zpracovat? Pamatuju si takovyhle nejasny stripky jednoho pribehu, ale uz nevim, o koho slo.

Tak teď jsi zmátla i mě. :mrgreen: Moje dcera, bůh jí zatrať, se rozhodla porodit i když jí přítel opustil. Celá naše rodina tu malou příchozí miluje. Dcera studuje, pracuje a k tomu má tříletou holčicku. : :nevim:

• načítám...
10351
7.8.16 07:58
@Anna766 píše:
Tak teď jsi zmátla i mě. :mrgreen: Moje dcera, bůh jí zatrať, se rozhodla porodit i když jí přítel opustil. Celá naše rodina tu malou příchozí miluje. Dcera studuje, pracuje a k tomu má tříletou holčicku. : :nevim:

Je fakt takovahle osnova sedi na kazdy druhy pribeh o tehotny mlady holce. Ja si jen vzpominam, jak dedecek s tim nesouhlasil a pani (babicka) pak psala, ze stacilo, aby se miminko narodilo a dedecek byl nakonec poprdenej. To nic, asi to byl nekdo jiny, hlavne, ze vam to dobre dopadlo ;)

• načítám...
148968
7.8.16 08:58
@zuzouš píše:
Je fakt takovahle osnova sedi na kazdy druhy pribeh o tehotny mlady holce. Ja si jen vzpominam, jak dedecek s tim nesouhlasil a pani (babicka) pak psala, ze stacilo, aby se miminko narodilo a dedecek byl nakonec poprdenej. To nic, asi to byl nekdo jiny, hlavne, ze vam to dobre dopadlo ;)

My jsme jí k potratu nenutili. A ano dědecek i babicka[já) jsme z malý potento :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+