Dostala jsem to

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
29350
6.8.16 14:00
@saadet píše:
Diksuzi od zacatku sleduji a jsem docela prekvapena, pro kolik z Vas je „nepripravenost“ nedulezita. Ano samozrejme nesouhlasim s nazorem, ze manzelstvi je zaruka cehokoliv, ale mam pocit, ze to tady vetsina z Vas vypichuje jen jako jeden bod z nekolika, ktere @truelly zminila. Na zacatku to mozna bylo az moc, ale jednak v podstate ma pravdu, nmyslim ze nez si clovek poridi rodinu, mel by mit se o co oprit a byt alespon nejak zajisten a druhak uvodni zakladatelcin dotaz je opravdu hloupy, nezlobte se na me a ja z nej taky mela zvlastni pocit. Neznam zakl ani tu druhou, ale tak jak to tu ctu mi to prijde neprimerene jednostrane. A ani nevim, kde je pravda, ale pokud budu vychazet z psaneho, tak skutecne by bylo lepsi, kdyby plno holek nejdriv popremyslelo a pak teprv rodilo…

nepřipravenost ale nerovná se nebýt vdaná… je potřeba rozlišit tohle, nepřipravených vdaných finančně negramotných tu je taky spousta…
Být připravená a zaopatřená není totéž jako být vdaná…

Příspěvek upraven 06.08.16 v 14:01

• načítám...
12156
6.8.16 14:00

@PetraJ ale zas takhle na zakl myslim nikdo neutocil…ale promin kdyz se nekdo zepta, jestli tyden po sexu (mimo ovulaci) a s na den presne se dostavenou menstruaci, muze byt v tom?…to ti nepripada hloupe?

• načítám...
12156
6.8.16 14:03
@Ellusa píše:
Tak jistě že ano, souhlasím s tím, že než se člověk pustí do dítěte, měl by mít zázemí a nějaké jistoty. Ale dát takovou přednášku někomu, kdo se jen blbě zeptá, je docela exces.
Vsak ano, taky jsem psala, ze to na zacatku s tou reakci prehnala…ale obecne neni mimo.
@Regina Hero píše:
nepřipravenost ale nerovná se nebýt vdaná… je potřeba rozlišit tohle, nepřipravených vdaných finančně negramotných tu je taky spousta…
Být připravená a zaopatřená není totéž jako být vdaná…Příspěvek upraven 06.08.16 v 14:01

precti si muj prispevek prosim znovu! Pisu, ze s timto nesouhlasim…

• načítám...
9374
6.8.16 14:04

@saadet Sice je ten úvodní příspěvek napsaný trošku naivně, protože testovat i když holka dostane ms je docela zbytečné. Ale nikde neuvedla věk, že nemá zařízené bydlení, že nemá kvalitní vztah, že by šlo o nehodu,… Naopak vyšlo, že by si dítě přáli a předpokládám, že do toho nezajištěný pár nepůjde. Někdo prostě neví, že často nestačí jeden šťouch :nevim: Tak nechápu, proč truelly hned vyrukovala s osamělou těhulí a samoživitelkou na soc. dávkách :roll: Kdyby k tomu měla podnět, ale jí stačilo oslovení „přítel“ a hned věští rozchod, nezajištěnost, nesamostatnost, nedejbože aby jsme ji všichni platili ze svých daní!! 8o :roll: :roll:

• načítám...
8523
6.8.16 14:06
@saadet píše:
@PetraJ ale zas takhle na zakl myslim nikdo neutocil…ale promin kdyz se nekdo zepta, jestli tyden po sexu (mimo ovulaci) a s na den presne se dostavenou menstruaci, muze byt v tom?…to ti nepripada hloupe?

Ano, dotaz byl možná hloupý, ale odpověď od Truelly byla úplně mimo mísu. Zakladatelka se ptala, jestli může být těhotná, ne jestli si má dítě pořídit.

• načítám...
12156
6.8.16 14:22

@Ellusa ano ja jsem taky nekolikrat napsala, ze to na zacatku prestrelila, ale na druhou stranu stejne jako ty usuzujes neco o ni z jeji prvotni reakce, ona usoudila neco z uvodniho dotazu…a znovu rikam, ze me ten dotaz taky prisel hloupy a na zaklade toho zakl nekam zaradit. Druha vec je, ze nejdriv napsala pritel, pak ze je to manzel…ja neznam nikoho kdo by o manzelovi mluvil jako o priteli. Ale kazdopadne jsem jen chtela napsat svuj nazor na vec, ze pripravenost by mela hrat vetsi roli, nez hraje, ale nesouvisi to s manzelstvim. Btw a truelly dostala pak mnohem vetsi cocku nez zakl, viz koment jendy damy o bohnicich, to treba prislo trapne a detinske me.

• načítám...
12156
6.8.16 14:34

@Ellusa jasne tak to je mimo (samozivitelka automaticky na davkach), ale myslim, ze to uz bylo kazdopadne jen kopani kolem sebe.. Zas na druhou stranu pokud bere jako vzorek emimino (coz mimo je) neni taky moc mimo, vzdyt kolik je tu temer denne diskuzi na tema davky? :roll: tak dulezity je za sama truelly je v pohode jak tvrdi a zakl udajne taky, tudiz hura na deti ;)

Edit: koukam, ze mimo budu za chvili ja z toho kolikrat jsem to slovo v jedinem odstavci pouzila :mrgreen:

• načítám...
8523
6.8.16 14:37
@saadet píše:
truelly dostala pak mnohem vetsi cocku nez zakl,

Nevidím, proč by zakladatelka měla dostat čočku. Dotaz byl možná naivní, ale určitě nic hroznýho, za co by měla dostat čočku. Mimochodem, i jeden chlap přiznal, že neví nic o ovulaci. :lol:

• načítám...
12156
6.8.16 14:38
@Ellusa píše:
@saadet a hlavně hurá do reálného světa :kytka: :kytka: 8)P. S.: když ono to mimo celé bylo :mrgreen:
:mrgreen: :kytka:
  • načítám...
12156
6.8.16 14:41

@PetraJ bylo to mysleno tak, ze zakl dostala „cocku“ od truelly…asi jsem to spatne napsala. :kytka:

• načítám...
20849
6.8.16 15:38

@zuzouš @truelly Dobrý den,

prosím vyhýbejte se vzájemným urážkám. Diskuse slouží k tomu, aby zde uživatelky našly rady a informace, nikoliv aby podněcovaly problémy a hádky.

Děkuji za pochopení a přeji další příjemné diskutování, :kytka:
adminka Gábina

• načítám...
148977
6.8.16 16:17
@PetraJ píše:
Nevidím, proč by zakladatelka měla dostat čočku. Dotaz byl možná naivní, ale určitě nic hroznýho, za co by měla dostat čočku. Mimochodem, i jeden chlap přiznal, že neví nic o ovulaci. :lol:

Jsem žena, matka a taky nevim nic o ovulaci :mrgreen:

• načítám...
12185
6.8.16 16:39

@Anna766 ja se take o ovulaci naucila az po druhem tehotenstvi. Nebyt emimina, tak by mne ani nenapadlo ji resit. Na druhou stranu, musim uznat, ze k necemu to je. Treba k tomu, ze pri hodne nepravidelne MS s rozdilem nikoli dni, ale i nekolika tydnu, je to docela uzitecne vedet, kdy je. Podle ni si dokazu docela spolehlive zacatek menstruace predpovedet a tak mne uz nikdy neprekvapi nepripravenou

• načítám...
10351
6.8.16 17:05
@admin píše:
@zuzouš @truelly Dobrý den,

prosím vyhýbejte se vzájemným urážkám. Diskuse slouží k tomu, aby zde uživatelky našly rady a informace, nikoliv aby podněcovaly problémy a hádky.

Děkuji za pochopení a přeji další příjemné diskutování, :kytka:
adminka Gábina

Ja budu delat, ze jsem jedina, kdo se navazi do pacientky T. A vubec si nebudu vsimat tech nekolika dalsich. A vubec si nebudu brat osobne, ze peskovana jsem sama. Nejak to preziju, myslim :)

• načítám...
148977
6.8.16 17:43
@zuzouš píše:
Ja budu delat, ze jsem jedina, kdo se navazi do pacientky T. A vubec si nebudu vsimat tech nekolika dalsich. A vubec si nebudu brat osobne, ze peskovana jsem sama. Nejak to preziju, myslim :)

Zřejmě jsi byla jediná nahlášená. :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí