Dostala jsem to

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
333
6.8.16 11:05

@Markéta80
děkuju moc :-) ještě nikdy mě neboleli prsa :-D je fakt, že tenhle měsíc jsme se snažili pořádně a od prvního pozit ovu testu jsme se snažili a i před pozit testem a pak asi ještě dalších 5 dní :-) achjooooo :-D

• načítám...
214
6.8.16 11:10

@PetronelaNufkova ja to zkusim, jinak dekuju :)

• načítám...
10351
6.8.16 11:24

Vazeni, prosim pozor!! Vyhlasujeme poplach! Patrame po narusene zene T., ktera dnes rano neprisla pro svou davku leku, mame podezreni, ze je plive delsi dobu. Hledana trpi vaznou poruchou, kdy ma nutkani varovat zeny pokousejici se otehotnet, o posetilosti jejich jednani. Neni schopna analyzy, kdy je lepsi mlcet. V pripade, ze byste meli jakekoli informace o teto zene T., nevahejte kontaktovat Bohnice, je tu jiz nachystane jeji luzko, pasy a elektrosoky.

• načítám...
8864
6.8.16 11:31

@Svítící žárovka tak bohužel trefa v ani jednom bodě. Děti počáté a porozene ve stále trvajícím manželství.
Pečlivě plánované a vítane že všech stran a takových by mělo být co nejvíce.
A že to stálo času a práce a budování, ale vím, že jsem tomu dala 100% takže kdyby se něco v budoucnu pokazilo, nemám si co vyčítat.

Můj motiv je ten, aby těch nešťastnych opuštěných holek tady běhalo co nejméně, jenže někdy to neštěstí jde ruku v ruce právě s tím neplanovanim budoucna a nedomyslenostinoha věci.

Příspěvek upraven 06.08.16 v 11:34

• načítám...
8864
6.8.16 11:32

@zuzouš ses trapná

• načítám...
9374
6.8.16 11:32

@zuzouš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ani jsem nečekala, že se tak pobavím. Některé názory jsou hodné zamyšlení. Nejlépe sex až po svatbě, přece se nebude riskovat otěhotnění bez svatby! 8o To by byl průšvih. Sama jsem si ani neuvědomila, co mě vlastně ještě během těhotenství čeká :lol:

• načítám...
214
6.8.16 11:33

@zuzouš :potlesk: : :potlesk: :potlesk: :lol: :mrgreen: neee tak takhle jsem se dlouho nezasmalam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
Anonymní
6.8.16 11:37
@truelly píše:
@Svítící žárovka tak bohužel trefa v ani jednom bodě. Děti počáté a porozene ve stále trvajícím manželství.
Pečlivě plánované a vítane že všech stran a takových by mělo být co nejvíce.
A že to stálo času a práce a budování, ale vím, že jsem tomu dala 100% takže kdyby se něco v budoucnu pokazilo, nemám si co vyčítat.

Můj motiv je ten, aby těch nešťastnych opuštěných holek tady běhalo co nejméně, jenže někdy to neštěstí jde ruku v ruce právě s tím neplanovanim budoucna a nedomyslenostinoha věci.

Né??? Fakt jsem se netrefila??? No to je divný… :think: :think: :think:

Měla jsem o tobě stejné informace jako ty o zakladatelce, takže když jsi o ní dokázala vydedukovat to všechno, tak jsem to o tobě vydedukovala taky. A ono to není pravda?? Ono je to vycucaný z prstu? No to je fakt velice, velice podivné.

Edit: Jinak děkuji za spolupráci v diskuzi. Reagovalas naprosto tak, jak jsem potřebovala. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Upravit
8864
6.8.16 11:41

Já jsem vyšla z úvodního prispevku, kde píše o příteli, o sobě jš nenapsala půl slova, takže chápu, že ses neměla od čeho odrazit :mrgreen:

• načítám...
Anonymní
6.8.16 11:44
@truelly píše:
Já jsem vyšla z úvodního prispevku, kde píše o příteli, o sobě jš nenapsala půl slova, takže chápu, že ses neměla od čeho odrazit :mrgreen:

To je jedno. Ať už jseš šťastná - což můžeš na anonymní diskuzi kecat, nebo opuštěná samoživitelka, zareagovalas jako ovce.

• Upravit
8864
6.8.16 11:48

Zareagovala jsem tak aby opět někdo neměl pocit, že píše nějaka zamindrakovana osoba, ale člověk, který sr zamýšlí naf důsledky svých rozhodnutí a neuvažuje jen spodní částí těla a touhou mít dítě. :zed:

• načítám...
8864
6.8.16 11:49

@Terdul další taková..však ono se ti to vrátí :hug:

• načítám...
13955
6.8.16 11:55

Vetsi s. racku jsem dlouho necetla. Preju ti, aby utekl ten tvuj pani chytra. Vsechno videla a vsude byla nejmene 2×. :zed:

• načítám...
148843

@ truelly proboha kolik ti za to platí??

• načítám...
Anonymní
@truelly píše:
Zareagovala jsem tak aby opět někdo neměl pocit, že píše nějaka zamindrakovana osoba, ale člověk, který sr zamýšlí naf důsledky svých rozhodnutí a neuvažuje jen spodní částí těla a touhou mít dítě. :zed:

A ty máš snad pocit, že když v diskuzi na internetu vykreslíš svůj supernalajnovaný život, že to má nějakou váhu? Dost dobře totiž můžeš být ta zamindrákovaná chudinka, kterej se podělal život, protože nepřemýšlela nad důsledky svých činů, uvažovala jen spodní částí těla, protože toužila po dítěti a která si tu jen zvedá sebevědomí.

Béééééééééé.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí