Zoufalka doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4026
12.7.12 07:23
@zakladatelka píše:
Dneska - oholení lýtek, podpaží + kadeřnice. Celkový pocit je lepší než včera, vlasy pěkné upravené - avšak stále obličej odulý.

dobry zacatek… dneska rande s kamoskou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
12.7.12 07:45

Jen tak dál ..to bude dobré uvidíš :*

• Citovat
  • Upravit
zakladatelka
12.7.12 08:04

Dneska si plánuju cvičení dle Kynychové na DVD. :dance: Moc necvičím, jen když mne to popadne :zed:, a pak nemůžu popadnout ani dech :roll:, ani chodit, všechno mne bolí, pak se na to zase vyprdnu, když mne všechno :oops:, bolí a tak pořád do kola. :oops:

a něco pro mozek - němčina slovíčka, tak max 30minut ať se mi nezavaří mozek. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
4026
12.7.12 08:07
@zakladatelka píše:
Dneska si plánuju cvičení dle Kynychové na DVD. :dance: Moc necvičím, jen když mne to popadne :zed:, a pak nemůžu popadnout ani dech :roll:, ani chodit, všechno mne bolí, pak se na to zase vyprdnu, když mne všechno :oops:, bolí a tak pořád do kola. :oops:a něco pro mozek - němčina slovíčka, tak max 30minut ať se mi nezavaří mozek. :jazyk:

a co nejaka akce venku? treba jit ven s detmi a poznat nejake maminy? nebo jit cvicit nekam hromadne, co? To co pises jsou aktivity mimo spolecnost (zavrena doma), to si myslim, ze te moc nepovzbudi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
12.7.12 08:18

Jdi na to pomalu a nehrn to na sebe tolika, potom tě to unaví, lépe si to rozvrhni..trošku mi to přijde jakobys dostala andrenalinovou injekci a všechno chtěla zvládnout ted hned..nedělej to.. :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: dej si čas, udělej dneska něco, zítra je taky den a dělej to s radostí

• Citovat
  • Upravit
2693
12.7.12 09:55

Zakladatelko to je dobře, že jsi se do nečeho v pustila. Cvičení nepřeháněj, jeslti nejsi zvyklá cvičit, musíš si dávat menší zátěž, abys to vydržela. A halvně je to i o hlavě. Neboj, já cvičím pravidelně a dneska mě tak strašně všechno bolí, ale vím, že to přejde. Drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová