Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Trojlístek píše: Více
Ty okna si rozmysli!
Ja je myla minuly tyden a uz to neni skoro poznat. Jak je sucho, tak se práší, mouchy, to je taky kapitola sama o sobě.
Příspěvek upraven 13.08.26 v 18:40
Depku vyloženě nemam, ale syn je posledni rok na místní škole. Jako bych ho nedavno vedla do první třídy, uteklo to az moc rychle.
@citlivaduse Já myslela ty boty s rozmysli
Nebudou jim za měsíc malé?
Okna by mě nechala v klidu… Ale boty které vydrží déle jak dva měsíce to je přání ![]()
@Snopy123 píše: Více
Nebudou, starší už skoro noha neroste a mladší je potřebuje i ted na soustředění.
Maji i dostatečné nadměrky, to jsem si ohlidala ![]()
Starsimu poskocila ted noha skokove behem 14 dnu, takze v podstatě vsechny boty malé. Mladší ma zase naopak boty jste z loňského leta, tak zatím vyčkávám, jak u něj..
@citlivaduse píše: Více
Tak má se trochu ochladit
ale já už se přemlouvám opravdu dlouhou dobu.
Jinak v dnešní době online se dá mnoho věcí vyřešit úplně mimo. U nás obalují učebnice v papírnictví - člověk to tam donese a pak si vyzvedne. Může jim dát i seznam a oni k tomu připraví pomůcky. Nebo jsme to kupovali na sevt., kde to přijde domů. Alza to tak doručí před barák do boxu. Nevýhoda jsou ty boty a pak nějaké spešl požadavky školy jako speciální šířka redispera, která nebyla k sehnání a učitel na ní trval, aby ji pak užili 1×.
Ale jinak… Pokud vyndali svačinu v červnu je to dobrý. ![]()
Určitě nás čeká krásný září a pak babí léto. ![]()
Poprvé jsem to zažila u nejmladšího. Bota mu v pondělí byla a v úterý mu nebyla jediná. Koukala jsem jak puk, ale opravdu jsem je mohla všechny rovnou vyřadit. Zažila jsem to takhle skokově poprvé. Všem ostatním rostou nohy tak nějak normálně i tomu s velikostí 48.5 (tomu tedy stále roste, ne tak rychle ale roste
)
Online nákupy jsou fajn, ale kdyz ti prinese seznam 1. září s tim, ze neco uz musi mit druhy den, tak to mi přijít nestihne..ale vetsinou jim nechavaji ten prvni tyden trochu rezervu a jsou na ne hodný, kdyz to neni stoprocentní. Se svacinou v tasce jsem poucena, od te doby, co jsem v srpnu otevrela kufřík s vytvarkou a tam slupky a par mesicku mandarinky. Jen uz to zmenilo barvu. Kufrik me nenapadl no.
Já se 22. chystám na svatbu, tak držte palce, ať se moc nevožeru a neudělám tam moc ostudu.
My mame jeste male deti. Predskolacku a mladsi prvni rok ve skolce. Zrovna dnes jsem objednala papuce, pak uz jen dokoupit obleceni, z ktereho vyrostli, a hotovo.
Nejvic se tesim na zacatek skolniho roku ja
i kdyz me na podzim ceka po peti letech nastup do prace, kterou jsem jeste nenasla (a zatim teda moc nehledala
).
Jinak nas ceka kino, festak, svatba a nejake vylety po okoli.
@Snopy123 starší má velikost 46 a skokově mu vyrostla noha v 7. třídě, na začátku roku měl 42, na lyžák měl stale 42, vrátil se z lyzaku, bum a měl 44
a na začátku osmičky měl najednou 45, takže během půl roku 2 čísla nahoře.
Nekazíme si prázdniny myšlením na školu. To snad stačí až 31.8. A to mi jde dítě má intr. Máme tedy zaplacené povinné platby, ale tím naše starost o školu v tuhle chvíli končí. Naopak nevěřícně koukáme, jak všude už vyskakují reklamy na školu
zbytečně se tak lidí stresují a místo užívání si léta a prázdnin, řeší něco, co bude až za několik týdnů.
@Hera01 píše: Více