Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Hera01 píše: Více
Já věřím, že to v obchodech ještě posunou k “dokonalosti” a věci do školy už budou prodávat v červenci
protože není čas ztrácet čas že ![]()
@Snopy123 píše: Více
Já taky objednala na Sevtu. Ale stejně ještě u některých předmětů je napsáno - po dohodě s učitelem. Takže návštěva papírnictví jedna ještě bude. U nás taky obalují učebnice. V září tam je ale děsný nával.
@citlivaduse naše děti jedou hned myslím druhý den na plavání celá škola, takze sotva do první třídy vlezou, tak začnou volně
paní učitelku děti znají, od září se celý rok každý měsíc setkávaly na předškoličce ![]()
@Anonymní píše: Více
To je hustý. Mládě si teď kupovalo boty na skauta, drahý jak protože ty lodě se zase tak často nedělají a doufá, že mu budou ještě příští rok a to mu je bude 19. ![]()
@Snopy123 moje mládě absolvuje veškeré skautské výpravy v barefootech. Má i pohory, ale ty mu nevyhovují.
Mám druhačku a sedmaka. Včera jsem nakoupila sešity a chybějící pomůcky do výtvarky, pro sedmaka ještě ne, protože zatím nemá seznam. Už přišel mail ze školní jídelny, abychom ověřili přístupy. Starší syn jede příští týden ještě pryč, s mladší vymyslíme nějaké výlety. Jsem učitelka, takže ten další týden už jdu taky do práce, děti budou přes den i babičky. Netěším se na ranní vstávání, dělání svačinek a taxikaření na kroužky, jinak docela jo. Koupila jsem si nové krásné plnicí pero a k němu inkoust, který voní jako kafe. Tak se těším, až ho začnu používat
Léto jsme si užili, myslím, že kdyby bylo dýl, už bychom se začli nudit.
@Snopy123 píše: Více
To bude tím, že na Bakalářích se školní rok přepíná až 1.9. a třeba učitel nastávajících maturantů už poslal zprávu třeba oktávě. Já takhle psala loni v přípravném týdnu jiné třídě 🙂
Nám přišel email o školním výletě od třídního, kterého syn vůbec nezažil, protože před 3 lety odešel na gympl.
@ProfZav píše: Více
Pravidelně píšu jiné třídě já a také kolegyně nade mnou. Je to normální. Teď mi přišla zpráva pro dítě, které od září bude jinde. Za mě normální, školní rok se překlápí až v přípravném týdnu, tedy aspoň u nás.
Me děsíte s těmi botami
dobre to bude
vždycky bylo ![]()
Co se týká te školní nalejvarny v obchodech, tak jsem v klidu.
Jediné z čeho mám vždy stres jsou boty. Školy v přírodě, lyžáky, vodáky a podobné akce.
@ProfZav Tak snad se ta správná třída dozví, že mají 1.9. v 9.00 stát tam a tam a nebude tam učitel stát sám ![]()
Ale asi mu některý z rodičů napíše předpokládám.
Upřímně já ani netuším který den příští školní rok začíná
Tak my jsme doma dost mimo celkově
Teď jsem se šla podívat ![]()
@Snopy123
No tak by se potkali až druhýho, no… Mně nějak pocitově vadí, že se začíná v úterý. Pondělí by bylo lepší, že by ještě člověk měl poslední den fakt volno.
@ProfZav Taky mám radši, když po přípravném týdnu následuje ještě poslední víkend prázdnin, ale co už. Taky byly fajn roky, kdy se šlo do školy až třeba 3.-4.září. Ted budeme 1.zari všichni na značkách, já, prvňák, deváťák a prvák. Ještěže ten první den je kratší. A po třech dnech víkend. Pomalý start.
@ProfZav Mně je to upřímně úplně jedno
SŠ odejde někdy do školy. My do práce chodíme kromě dovolené celé prázdniny a dítě nemocné bude klidně v červenci jako v září ![]()