Zpátky do školy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9269
13.8.26 18:44
@Hera01 píše: Více

Já věřím, že to v obchodech ještě posunou k “dokonalosti” a věci do školy už budou prodávat v červenci :lol: protože není čas ztrácet čas že :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
13.8.26 18:47
@Snopy123 píše: Více

Já taky objednala na Sevtu. Ale stejně ještě u některých předmětů je napsáno - po dohodě s učitelem. Takže návštěva papírnictví jedna ještě bude. U nás taky obalují učebnice. V září tam je ale děsný nával.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.26 18:54

@citlivaduse naše děti jedou hned myslím druhý den na plavání celá škola, takze sotva do první třídy vlezou, tak začnou volně :-) paní učitelku děti znají, od září se celý rok každý měsíc setkávaly na předškoličce :-)

• Citovat
  • Upravit
4964
13.8.26 19:00
@Anonymní píše: Více

To je hustý. Mládě si teď kupovalo boty na skauta, drahý jak protože ty lodě se zase tak často nedělají a doufá, že mu budou ještě příští rok a to mu je bude 19. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.26 19:04

@Snopy123 moje mládě absolvuje veškeré skautské výpravy v barefootech. Má i pohory, ale ty mu nevyhovují.

• Citovat
  • Upravit
4964
13.8.26 19:11
@Anonymní píše: Více

On zase v pohorech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5038
13.8.26 19:18

Mám druhačku a sedmaka. Včera jsem nakoupila sešity a chybějící pomůcky do výtvarky, pro sedmaka ještě ne, protože zatím nemá seznam. Už přišel mail ze školní jídelny, abychom ověřili přístupy. Starší syn jede příští týden ještě pryč, s mladší vymyslíme nějaké výlety. Jsem učitelka, takže ten další týden už jdu taky do práce, děti budou přes den i babičky. Netěším se na ranní vstávání, dělání svačinek a taxikaření na kroužky, jinak docela jo. Koupila jsem si nové krásné plnicí pero a k němu inkoust, který voní jako kafe. Tak se těším, až ho začnu používat :) Léto jsme si užili, myslím, že kdyby bylo dýl, už bychom se začli nudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5038
13.8.26 19:23
@Snopy123 píše: Více

To bude tím, že na Bakalářích se školní rok přepíná až 1.9. a třeba učitel nastávajících maturantů už poslal zprávu třeba oktávě. Já takhle psala loni v přípravném týdnu jiné třídě 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33020
13.8.26 20:32

Nám přišel email o školním výletě od třídního, kterého syn vůbec nezažil, protože před 3 lety odešel na gympl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.26 20:50
@ProfZav píše: Více

Pravidelně píšu jiné třídě já a také kolegyně nade mnou. Je to normální. Teď mi přišla zpráva pro dítě, které od září bude jinde. Za mě normální, školní rok se překlápí až v přípravném týdnu, tedy aspoň u nás.

• Citovat
  • Upravit
11296
13.8.26 20:54

Me děsíte s těmi botami :oops: dobre to bude :lol: vždycky bylo :lol:
Co se týká te školní nalejvarny v obchodech, tak jsem v klidu.
Jediné z čeho mám vždy stres jsou boty. Školy v přírodě, lyžáky, vodáky a podobné akce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
13.8.26 21:43

@ProfZav Tak snad se ta správná třída dozví, že mají 1.9. v 9.00 stát tam a tam a nebude tam učitel stát sám :-)
Ale asi mu některý z rodičů napíše předpokládám.

Upřímně já ani netuším který den příští školní rok začíná :-) Tak my jsme doma dost mimo celkově :-) Teď jsem se šla podívat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5038
14.8.26 05:04

@Snopy123 :D No tak by se potkali až druhýho, no… Mně nějak pocitově vadí, že se začíná v úterý. Pondělí by bylo lepší, že by ještě člověk měl poslední den fakt volno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33020
14.8.26 06:38

@ProfZav Taky mám radši, když po přípravném týdnu následuje ještě poslední víkend prázdnin, ale co už. Taky byly fajn roky, kdy se šlo do školy až třeba 3.-4.září. Ted budeme 1.zari všichni na značkách, já, prvňák, deváťák a prvák. Ještěže ten první den je kratší. A po třech dnech víkend. Pomalý start.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
14.8.26 06:50

@ProfZav Mně je to upřímně úplně jedno :-) SŠ odejde někdy do školy. My do práce chodíme kromě dovolené celé prázdniny a dítě nemocné bude klidně v červenci jako v září :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí