Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@andelka83 píše: Více
A nezáleží i na škole? U nás vždy jedou hned dle rozvrhu. Tady ho pojedou nejpozději ve čtvrtek. Co by 7 dnů dělali bez rozvrhu?
Rozvrh tedy bude tak příští, další týden v systému. Určitě tam byl vždy před koncem prázdnin. ![]()
Včera jsem se synem „nastřelila“ pár vyjmenovaných slov a dost jsem se zděsila, asi zapomněl, co šlo
takže začínáme pomaloučku a zlehka opakovat, ale nechce se mi nechce…jinak letos nás čeká premiéra - sám bude vstávat a odcházet na autobus, z čehož mám dost hrůzu, bude mít 10let, ale to ranní vstávání je děs běs, je schopen usnout u stolu u snídaně ![]()
Jinak paní učitelka už nás poslala QR kod, sama vše nakoupí a zajistí, já jen pošlu peníze, což mi tedy vyhovuje velmi ![]()
My nakupování necháváme na poslední chvíli. Nějaké maličkosti jsem dokoupili ale většinou nakupuji první týden školy. Prázdniny prošli rychle, v tom horku jsme nikdy dlouho nevydrželi venku. Ale užili jsme si alespoň koupaliště, kolo, zábavný park a ještě plánujeme hory příští týden. Do školy se děti těší hlavně na spolužáky, protože přes prázdniny nikdo nechodil ven:-(
@Snopy123 to se ptáš té pravé
já mám děti nemocné furt, i v průběhu léta bývají
ale letos jen zánět močových cest a bolebřich, ale není ještě konec, že ![]()
Jinak je mám doma i přes školní rok skoro furt, takže ani pro mě žádná velká změna.
A poslední, mému „školkáčkovi“ je hned zkraje školního roku osm, takže to už úplně malé dítě není. Ještě rok zpátky by to taky nezvládlo, mimoto celý týden v kuse na tom táboře není…
Az do konce srpna jsme na dovolene a tady nejak ty myslenky na realitu utikaji.. takze se vratime a uvedomime si, ze za par dni je skola.
Ale uz nepanikarim, minuly rok jsme meli vsechno dopredu, ale stejne v realu jsme meli jeste nekolik tydnu vse dokoupit a vse nam davali vedet postupne.
@Snopy123 píše: Více
Tak mně malý marodí bohužel hodně. V takove míře to neznam od staršího. V září přecházím na plný úvazek a uz z toho mam hrůzu, protože celý mesic asi neodchodim asi nikdy..
@andelka83 píše: Více
Taky to nesnáším. Na mé škole jedeme podle rozvrhu od druhého dne, jen nastupující ročníky mají pár hodin s třídním učitelem, aby se seznámili s tím, jak to chodí. Znám školu, kde se poslední týden hromadně jezdí na výlety, aby nemuseli strašit v přehřáté škole. Letos na poslední chvíli měnili všichni termíny kvůli prodlouženým prázdninám.
No, asi nejen školní systém.
Mam dítko s dvojí výjimečnosti ve třídě a popravdě je docela náročné se s tím popasovat, v 24 dětech přičemž nějaké další potíže má dalších X dětí. Já mám “ jen” dysfatika a taky mám bobky z toho.
Určitě záleží. On jde do ZŠ kde pracuji, tak vím jaké to bylo v jiné roky. A nejvíc fakt bylo 7 plonkovych dní. Na budku to bylo.
@ProfZav píše: Více
Prostřední syn na 8 letém gymplu jede od druhého třetího dne normálně podle rozvrhu. Na ZŠ je rozjezd pomalejší a úplně nejpomalejší to mají prvňáci. Každý den jen o hodinu navíc. První den jednu, druhý den dvě, pak tři a pak čtyři.
@andelka83 Dcera byla loni v první třídě a od druhého dne měli 4 hodiny. Jen si tedy povídali, socializovali se a seznamovali se s třídními pravidly, ale končili o půl 12.
@vokishka Každý pes, jiná ves. Jsem zvědavá, jak to budou mít teď, mají novou paní učitelku a žádné info zatím nemáme.
@ProfZav píše: Více
To nezáleží na konkrétní učitelce, má to tak nastavené škola. A většinou to bývá každý rok stejně.
Jojo už si lezeme na nervy všichni
Čtyři školáci se těší, nemužou se dokčat(nevím jak dlouho jim to vydrží až zjistí, že budou dělat zase ukoly, brzy vstávat atd.)Školkáček se těší a malá jde poprvé do školky, zatím se těší. Ještě budeme kupovat nějaké věci co chybí. Máme ještě i nějaký výlet. Píšete o Vánocích tak na ty se moooc těším, letos tam budou i dárečky pro malého v bříšku ![]()