Zpátky do školy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4707
14.8.26 09:00
@andelka83 píše: Více

A nezáleží i na škole? U nás vždy jedou hned dle rozvrhu. Tady ho pojedou nejpozději ve čtvrtek. Co by 7 dnů dělali bez rozvrhu?
Rozvrh tedy bude tak příští, další týden v systému. Určitě tam byl vždy před koncem prázdnin. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41809
14.8.26 09:16

Včera jsem se synem „nastřelila“ pár vyjmenovaných slov a dost jsem se zděsila, asi zapomněl, co šlo :mrgreen: takže začínáme pomaloučku a zlehka opakovat, ale nechce se mi nechce…jinak letos nás čeká premiéra - sám bude vstávat a odcházet na autobus, z čehož mám dost hrůzu, bude mít 10let, ale to ranní vstávání je děs běs, je schopen usnout u stolu u snídaně :think:
Jinak paní učitelka už nás poslala QR kod, sama vše nakoupí a zajistí, já jen pošlu peníze, což mi tedy vyhovuje velmi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.26 09:17

My nakupování necháváme na poslední chvíli. Nějaké maličkosti jsem dokoupili ale většinou nakupuji první týden školy. Prázdniny prošli rychle, v tom horku jsme nikdy dlouho nevydrželi venku. Ale užili jsme si alespoň koupaliště, kolo, zábavný park a ještě plánujeme hory příští týden. Do školy se děti těší hlavně na spolužáky, protože přes prázdniny nikdo nechodil ven:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29784
14.8.26 09:24

@Snopy123 to se ptáš té pravé :D já mám děti nemocné furt, i v průběhu léta bývají :lol: ale letos jen zánět močových cest a bolebřich, ale není ještě konec, že :think:

Jinak je mám doma i přes školní rok skoro furt, takže ani pro mě žádná velká změna.

A poslední, mému „školkáčkovi“ je hned zkraje školního roku osm, takže to už úplně malé dítě není. Ještě rok zpátky by to taky nezvládlo, mimoto celý týden v kuse na tom táboře není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1124
14.8.26 09:27

Az do konce srpna jsme na dovolene a tady nejak ty myslenky na realitu utikaji.. takze se vratime a uvedomime si, ze za par dni je skola. :mrgreen: Ale uz nepanikarim, minuly rok jsme meli vsechno dopredu, ale stejne v realu jsme meli jeste nekolik tydnu vse dokoupit a vse nam davali vedet postupne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11508
14.8.26 10:06
@Snopy123 píše: Více

Tak mně malý marodí bohužel hodně. V takove míře to neznam od staršího. V září přecházím na plný úvazek a uz z toho mam hrůzu, protože celý mesic asi neodchodim asi nikdy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5025
14.8.26 10:30
@andelka83 píše: Více

Taky to nesnáším. Na mé škole jedeme podle rozvrhu od druhého dne, jen nastupující ročníky mají pár hodin s třídním učitelem, aby se seznámili s tím, jak to chodí. Znám školu, kde se poslední týden hromadně jezdí na výlety, aby nemuseli strašit v přehřáté škole. Letos na poslední chvíli měnili všichni termíny kvůli prodlouženým prázdninám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33013
14.8.26 12:19

No, asi nejen školní systém.
Mam dítko s dvojí výjimečnosti ve třídě a popravdě je docela náročné se s tím popasovat, v 24 dětech přičemž nějaké další potíže má dalších X dětí. Já mám “ jen” dysfatika a taky mám bobky z toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33013
14.8.26 12:22

Určitě záleží. On jde do ZŠ kde pracuji, tak vím jaké to bylo v jiné roky. A nejvíc fakt bylo 7 plonkovych dní. Na budku to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33013
14.8.26 12:24
@ProfZav píše: Více

Prostřední syn na 8 letém gymplu jede od druhého třetího dne normálně podle rozvrhu. Na ZŠ je rozjezd pomalejší a úplně nejpomalejší to mají prvňáci. Každý den jen o hodinu navíc. První den jednu, druhý den dvě, pak tři a pak čtyři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5025
14.8.26 12:44

@andelka83 Dcera byla loni v první třídě a od druhého dne měli 4 hodiny. Jen si tedy povídali, socializovali se a seznamovali se s třídními pravidly, ale končili o půl 12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66228
14.8.26 12:49

U nás se taky postupně navyšuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5025
14.8.26 12:51

@vokishka Každý pes, jiná ves. Jsem zvědavá, jak to budou mít teď, mají novou paní učitelku a žádné info zatím nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66228
14.8.26 12:59

To nezáleží na konkrétní učitelce, má to tak nastavené škola. A většinou to bývá každý rok stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.26 13:03

Jojo už si lezeme na nervy všichni :lol: Čtyři školáci se těší, nemužou se dokčat(nevím jak dlouho jim to vydrží až zjistí, že budou dělat zase ukoly, brzy vstávat atd.)Školkáček se těší a malá jde poprvé do školky, zatím se těší. Ještě budeme kupovat nějaké věci co chybí. Máme ještě i nějaký výlet. Píšete o Vánocích tak na ty se moooc těším, letos tam budou i dárečky pro malého v bříšku :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak