Zpocená paní učitelka?

Anonymní
5.11.15 18:03

Zpocená paní učitelka?

Zdravím vás :mavam:
Mám na vás takovou otázku. Vadilo by vám z pozice rodičů, kdyby učitelka vašeho dítěte běhala a vracela se do školy mokrá a zpocená? Možná je to blbý dotaz, ale prostě nad tím pořád dumám :*
Jsem učitelka na základní škole, konkrétně na prvním stupni. Pravidelně běhám a občas, vzhledem k nedostatku času, běžím z domu do práce. Někdy také běhám, když mám volnou hodinu. Prostě si místo 45 minut, které můžu strávit sezením na židli v kabinetě, raději jdu zaběhat. Dnes jsem si šla zase zaběhat a přišla jsem trošku zadýchaná. O malé přestávce jsem se stačila převléct, ale vlasy jsem měla pořád mokré.
Jedna kolegyně mi řekla, že bych v takovém stavu chodit do školy mezi žáky a kolegy neměla, protože prý to vadí oběma stranám :nevim: Ztrácím tak prý autoritu před dětmi, protože mě vidí nevzhledně upravenou(v civilu jsem myslím pěkná a snažím se oblékat hezky)a doma to prý budou vykládat. A co si o mně pomyslí rodiče, to snad ani nechci vědět. Kolegyním to prý vadí také, ale jen se mi to bojí říci.
Děkuji za váš názor, jsem na něj zvědavá.
Ještě dodám, že se to stává tak 1/14 dní, většinou chodím běhat po vyučování nebo večer.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Nafrněná
5.11.15 18:06

No mi to přijde taky divné, ale tak zas tak moc bych to neřešila… pokud fakt nefuníš jak prasátko celou hodinu :lol:

• Citovat
  • Upravit
34473
5.11.15 18:06

Vadit by to mělo hlavně tobě, navíc pokud ti kulantně bylo řečeno, že to vadí i kolegům (asi spolu sdílíte nějako sborovnu či co) tak nevím nad čím přemýšlýš. Souhlasím s tvou kolegyní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
5.11.15 18:07

Tak pokud nečpíš potem a neobtěžuješ tím puchem okolí, tak nevidím absolutně žádný problém :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1

Vadila by mi zpocena pani ucitelka co smrdi, pokud nesmrdis, tak bych to neresila. Urcite si ucitel nesnizi autoritu tim, ze je v teplakach…

• Citovat
  • Upravit
7346

:mrgreen: No jasně, že JIM to vadí…kazíš jim morálku…ony tloustnou nad dortíkama, koláčema, buchtama u kafíček v kabinetu…Jarmilka upekla štrůdl, Božka koláč…a TY HUBNEŠ…!!! :mrgreen: Záviděj…čůzy.
Pokud se převlékneš, nesmrdíš, pouíváš antiperspirant, nevidím problém…je tvá věc, jak trávíš volno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.15 18:09
@Nafrněná píše:
No mi to přijde taky divné, ale tak zas tak moc bych to neřešila… pokud fakt nefuníš jak prasátko celou hodinu :lol:

To fakt ne. Běhám už celkem dlouhou dobu a kromě změny oblečení si často nikdo ničeho ani nevšimne :D

• Citovat
  • Upravit
7346
5.11.15 18:10
@Hanka1 píše:
Vadila by mi zpocena pani ucitelka co smrdi, pokud nesmrdis, tak bych to neresila. Urcite si ucitel nesnizi autoritu tim, ze je v teplakach…

Přesně tak…jdeš dětem příkladem, jak lze trávit volný čas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270

Hele, že si děláš srandu, že jo? :D Taky běhám, taky jsem úča, ale nikdy by mě nenapadlo to spojit dohromady. Obecně, přijdou ti fajn upocení lidé? Kolikrát si při pohledu na některé kolegyně říkám, jestli jim dochází, že na ně ty děti musí hodinu (a víc) koukat a nejen to. Já ani nechápu učitelky-kuřačky. Chudáci děti, když k nim po přestávce nakráčí smraďoch, co si dal páva o přestávce. Takže bych neřešila autoritu, ale prostě mi to přijde čuňácký. Neumím si představit, že bych po běhání vynechala sprchu, což jsem pochopila, že vynecháváš a jdeš učit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100

Me to teda prijde mnohem lepsi nez kdyz ja byla na zakladce a ucitelky chodily kourit. Podle me je to pro deti dobry vzor. Ale jestli nesmrdis potem no. To fakt dost obtezuje a ze plno ucitelek fakt smrdelo dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
5.11.15 18:11
@Anonymní píše:
Zdravím vás :mavam:
Mám na vás takovou otázku. Vadilo by vám z pozice rodičů, kdyby učitelka vašeho dítěte běhala a vracela se do školy mokrá a zpocená? Možná je to blbý dotaz, ale prostě nad tím pořád dumám :*
Jsem učitelka na základní škole, konkrétně na prvním stupni. Pravidelně běhám a občas, vzhledem k nedostatku času, běžím z domu do práce. Někdy také běhám, když mám volnou hodinu. Prostě si místo 45 minut, které můžu strávit sezením na židli v kabinetě, raději jdu zaběhat. Dnes jsem si šla zase zaběhat a přišla jsem trošku zadýchaná. O malé přestávce jsem se stačila převléct, ale vlasy jsem měla pořád mokré.
Jedna kolegyně mi řekla, že bych v takovém stavu chodit do školy mezi žáky a kolegy neměla, protože prý to vadí oběma stranám :nevim: Ztrácím tak prý autoritu před dětmi, protože mě vidí nevzhledně upravenou(v civilu jsem myslím pěkná a snažím se oblékat hezky)a doma to prý budou vykládat. A co si o mně pomyslí rodiče, to snad ani nechci vědět. Kolegyním to prý vadí také, ale jen se mi to bojí říci.
Děkuji za váš názor, jsem na něj zvědavá.
Ještě dodám, že se to stává tak 1/14 dní, většinou chodím běhat po vyučování nebo večer.

tak ja ti nevim, upocena uca by mi byla k smichu… navic asi nevonis, vid? V praci nemate sprchu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
5.11.15 18:11

Jak jde neumýt se po běhání a nesmrdět potem? To si jako myslíte, že převléknutím se je to vyřešený?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.15 18:12
@SIMONA1234 píše: :mrgreen: No jasně, že JIM to vadí…kazíš jim morálku…ony tloustnou nad dortíkama, koláčema, buchtama u kafíček v kabinetu…Jarmilka upekla štrůdl, Božka koláč…a TY HUBNEŠ…!!! :mrgreen: Záviděj…čůzy.
Pokud se převlékneš, nesmrdíš, pouíváš antiperspirant, nevidím problém…je tvá věc, jak trávíš volno.

Kolegyně, která mi to řekla, je štíhlá :kytka:
Ale je pravda, že většina kolegyň u nás má nadváhu nebo obezitu. Myslím si, že nesmrdím, deodorant používám. Na to si dávám pozor. Děti se chodí pořád mazlit :srdce:

• Citovat
  • Upravit
5797
5.11.15 18:13

Neřeš! ty na schůzky s rodiči zpocená asi nechodíš. Třeba na 2.stupni nás učila učitelka na čj, co současně učila tělocvik. takže občas byla na hodině zpocená, nebo v trikotu apod.
jako kluci jsme to neřešili a nevzpomínám si, že by to holky kdy řešily. a to byl druhý stupeň.
Na prvním bych to neřešil vůbec

a pokud si někdo myslí, že autorita se získává upraveností - tak ať se jde do cukrárny naládovat rakvičkama a laskonkama. Evidentně mu něco chybí (nejen cukr)

věnujte čas a energii něčemu důležitému a ne takové marginálii ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
5.11.15 18:13

Me by to teda vadilo, me se nejak zpoceny lidi eklujou, nemuzu si pomoci. Libilo by se ti, kdyby te treba mel vysetrovat zpocenej doktor, co si sel mezi pacientama zabehat?

Jinak tedy je mi sport sympaticky a myslim, ze je to i dobry priklad pro deti - ale nejak se vycistit do hodiny by to chtelo. Kdyztak se alespon ojet cela cisticima ubrouskama a vlasy nejak vysusit a navonet se.

Příspěvek upraven 05.11.15 v 18:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová