zpoždění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.8.21 21:27
@Luciiik13 píše:
Tak uvidíš co test, taky ještě kojím a teď mi očkování zase posunulo ms o 4 dny, ale znám i případy, kdy o 2 týdny.

Blbý je, že před menstruační bolesti jsou stejné jako v těhotenství.

• Citovat
  • Upravit
1441
23.8.21 21:39
@Anonymní píše:
Blbý je, že před menstruační bolesti jsou stejné jako v těhotenství.

To jo no 🙈 Akorát u prvního těhotenství mě k tomu všemu začaly strašně pálit bradavky a to jsem do té doby neznala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
23.8.21 21:45
@Anonymní píše:
Ano, samozřejmě stačí jedna. Tuto jsem „neozivila“, takže teoreticky není viditelna, když nejsi na PC. Proto ta druhá :nevim:. Jinak děkuji za odpověď na otázku, moc mi pomohla ;)

Hodně teoreticky viditelná je ;) jsem na mobilu ;) a není zač, moje odpověď zde: stres by musel být obrovský, je to zrovna měsíc a půl co jsem přišla o babičku a mužovu babičku (v průběhu deseti dnů), sestra v nemocnici s anafylaktickým šokem, neshody s rodinnými příslušníky a rekonstrukce..nervy v kýblu a menstruace se dostavila jak měla.. samozřejmě, každá jsme jiná ale stres by fakt musel být hodně silný nebo jedinec emočně nestabilní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.21 21:52
@Luciiik13 píše:
To jo no 🙈 Akorát u prvního těhotenství mě k tomu všemu začaly strašně pálit bradavky a to jsem do té doby neznala :nevim:

Fakt? To ja si to ani nepamatuji. Jen že u prvního jsem si to nechtěla připustit a u druhého jsem měla tušení a pozitivní test už před MS. Manžel je v zenovem klidu, prý zbytečně plaším. Je pravda, že se mi to jednou stalo, úplně mi MS vynechala, ale byla jsem pul roku po porodu a moje 3. MS. Teď mám porodu rok a půl :nevim:, ale kojim hodně.

• Citovat
  • Upravit
1441
23.8.21 21:57
@Anonymní píše:
Fakt? To ja si to ani nepamatuji. Jen že u prvního jsem si to nechtěla připustit a u druhého jsem měla tušení a pozitivní test už před MS. Manžel je v zenovem klidu, prý zbytečně plaším. Je pravda, že se mi to jednou stalo, úplně mi MS vynechala, ale byla jsem pul roku po porodu a moje 3. MS. Teď mám porodu rok a půl :nevim:, ale kojim hodně.

Tak uvidíš co test zítra. Dej vědět :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.21 09:21
@Luciiik13 píše:
Tak uvidíš co test zítra. Dej vědět :palec:

Test snehobily a zacala jsem spinit, takže očekávám, že se to rozjede o 11dni později 8o

• Citovat
  • Upravit
1441
24.8.21 10:35
@Anonymní píše:
Test snehobily a zacala jsem spinit, takže očekávám, že se to rozjede o 11dni později 8o

No tak to je pěkné zpoždění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.21 21:06
@Anonymní píše:
Posunula se Vam někdy MS stresem?? Jestli ano, tak o kolik? Od porodu mam ms jako hodinky co 29-30 dní a teď mi došlo, že už 10. Den meskam. :think:.

Já mám dneska 64 den cyklu :nevim: testy negativní
Když jsme byla mladá tak jsem měla nepravidelnou ms +-14 dní..pak x let pravidelnou a teď toto :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex