Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Blbý je, že před menstruační bolesti jsou stejné jako v těhotenství.
To jo no 🙈 Akorát u prvního těhotenství mě k tomu všemu začaly strašně pálit bradavky a to jsem do té doby neznala ![]()
@Anonymní píše:
Ano, samozřejmě stačí jedna. Tuto jsem „neozivila“, takže teoreticky není viditelna, když nejsi na PC. Proto ta druhá. Jinak děkuji za odpověď na otázku, moc mi pomohla
Hodně teoreticky viditelná je
jsem na mobilu
a není zač, moje odpověď zde: stres by musel být obrovský, je to zrovna měsíc a půl co jsem přišla o babičku a mužovu babičku (v průběhu deseti dnů), sestra v nemocnici s anafylaktickým šokem, neshody s rodinnými příslušníky a rekonstrukce..nervy v kýblu a menstruace se dostavila jak měla.. samozřejmě, každá jsme jiná ale stres by fakt musel být hodně silný nebo jedinec emočně nestabilní..
@Luciiik13 píše:
To jo no 🙈 Akorát u prvního těhotenství mě k tomu všemu začaly strašně pálit bradavky a to jsem do té doby neznala
Fakt? To ja si to ani nepamatuji. Jen že u prvního jsem si to nechtěla připustit a u druhého jsem měla tušení a pozitivní test už před MS. Manžel je v zenovem klidu, prý zbytečně plaším. Je pravda, že se mi to jednou stalo, úplně mi MS vynechala, ale byla jsem pul roku po porodu a moje 3. MS. Teď mám porodu rok a půl
, ale kojim hodně.
@Anonymní píše:
Fakt? To ja si to ani nepamatuji. Jen že u prvního jsem si to nechtěla připustit a u druhého jsem měla tušení a pozitivní test už před MS. Manžel je v zenovem klidu, prý zbytečně plaším. Je pravda, že se mi to jednou stalo, úplně mi MS vynechala, ale byla jsem pul roku po porodu a moje 3. MS. Teď mám porodu rok a půl, ale kojim hodně.
Tak uvidíš co test zítra. Dej vědět ![]()
@Luciiik13 píše:
Tak uvidíš co test zítra. Dej vědět
Test snehobily a zacala jsem spinit, takže očekávám, že se to rozjede o 11dni později ![]()
@Anonymní píše:
Test snehobily a zacala jsem spinit, takže očekávám, že se to rozjede o 11dni později
No tak to je pěkné zpoždění…
@Anonymní píše:
Posunula se Vam někdy MS stresem?? Jestli ano, tak o kolik? Od porodu mam ms jako hodinky co 29-30 dní a teď mi došlo, že už 10. Den meskam..
Já mám dneska 64 den cyklu
testy negativní
Když jsme byla mladá tak jsem měla nepravidelnou ms +-14 dní..pak x let pravidelnou a teď toto ![]()
Blbý je, že před menstruační bolesti jsou stejné jako v těhotenství.