Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Rozhodně si udělej test, takhle ti těžko poradíme, zda jsi nebo nejsi těhotná.
Apropo, mi během těhotenství špatně třeba nebylo vůbec, takže tohle rozhodně není rozhodující faktor…
tak pak dej vědět, jak to dopadlo ![]()
Dopingo, udělej si nejdříve test. Pak bych se objednala k dr., buď kvůli těhotenství nebo aby ti zkontrolovali ten čípek. Já jsem měla takové ty hezké těhu příznaky hned po početí, někdo ale nepociťuje vůbec žádné. Přeju ti, hlavně ať to není ten čípek a kdyby byl, tak na to pomáhá rakytníkový olej. Napiš jak to dopadlo.
ahojky, mě volal doktor včera že mi taky něco našli, že to není nebezpečné že se bát nemusím, ale musí se to kontrolovat, stejně mám ale strach, za 3 týdny jdu na kontrolu ![]()
to je mi lito. pokud to jen kontroluji je to dobre, mě už dělali zakrok, ten neni moc prijemny, pokud mas jen lehkou až stredni displazii tak to jen kontrolujou a na druhy straně je to dobry, každy pul rok a oni na tech specializovanych pracovistich nic nezanedbavaj, narozdil od toho meho gynekologa:-( ale znam ten pocit ,když čekas na vysledek a přemyšlení o věcech, ktere mě predtim nenapadaly a hlavně když kolem mě kamošky rodí děti. nopřijemna věc ![]()
je mala pravděpodobnost aby to byla rakovina, to bude v pořadku uvidiš:) ![]()
no a co se tyce meho testu ,tak je negativni, takže těhotna nejsem. byt radeji bych byla pže nevim co mi zas je a už mě to fakt štve........ takže se musim objednat k Dr. jsem štěstim bez sebe ![]()
Ni c si ztoho nedělej, já jsem u doktorky skoro každý 3 tejdny. Tedka taky čekám co bude, mestruci nemám mám spozdění ale test negativní.
to doufám taky si moc přeju miminko, ale snad to nic nebude doktor říkal že to není vážný tak tomu budu věřit, a tobě taky držím palečky ať to nic není ![]()
Dobry večer mam 7 dni zpozdeni obcas me poboliva bricho a hlava šílené chvilkove tlaky predevcirem se mi objevil maly bily vytok a dneska sem docela dost spinila predevcirem sem si delala test a byl negativni.. objednala sem se na gynekologii ale i tak sem dost netrpeliva co myslite vy? Muze to byt tehotenstvi nebo jen vetsi zpozdeni dekuju vsech za nazory
![]()
Posunula se Vam někdy MS stresem?? Jestli ano, tak o kolik? Od porodu mam ms jako hodinky co 29-30 dní a teď mi došlo, že už 10. Den meskam.
.
@Anonymní píše:
Posunula se Vam někdy MS stresem?? Jestli ano, tak o kolik? Od porodu mam ms jako hodinky co 29-30 dní a teď mi došlo, že už 10. Den meskam..
Může se to stát, ale 10 dní je hodně. Zkus test a uvidíš. Když bude negativní, asi by bylo dobré to řešit. Když pozitivní, je to jasné a i tak se objednej k doktorovi.
Mně třeba nemoc nebo očkování zpozdí ms cca o 4 dny ![]()
@Anonymní píše:
Posunula se Vam někdy MS stresem?? Jestli ano, tak o kolik? Od porodu mam ms jako hodinky co 29-30 dní a teď mi došlo, že už 10. Den meskam..
Proč dvě diskuze? Stačí jedna ne?
@Skaiqy píše:
Proč dvě diskuze? Stačí jedna ne?
Ano, samozřejmě stačí jedna. Tuto jsem „neozivila“, takže teoreticky není viditelna, když nejsi na PC. Proto ta druhá
. Jinak děkuji za odpověď na otázku, moc mi pomohla ![]()
@Luciiik13 píše:
Může se to stát, ale 10 dní je hodně. Zkus test a uvidíš. Když bude negativní, asi by bylo dobré to řešit. Když pozitivní, je to jasné a i tak se objednej k doktorovi.Mně třeba nemoc nebo očkování zpozdí ms cca o 4 dny
Jojo test zkusím zítra, žádný doma nemám
. Jen jsme minuly týden jeli na dovolenou a já to prostě nechtěla a do toho hodně omarodili děti. Jedno 10 dni před a druhé tam, teď se z toho lížeme celá rodina. Na očkování jsem byla 10 dni po MS a do toho kojim
.
@Anonymní píše:
Jojo test zkusím zítra, žádný doma nemám. Jen jsme minuly týden jeli na dovolenou a já to prostě nechtěla a do toho hodně omarodili děti. Jedno 10 dni před a druhé tam, teď se z toho lížeme celá rodina. Na očkování jsem byla 10 dni po MS a do toho kojim
.
Tak uvidíš co test, taky ještě kojím a teď mi očkování zase posunulo ms o 4 dny, ale znám i případy, kdy o 2 týdny.
ahoj, mam takový problem, mam zpoždění asi 3 týdny, těhotenský test jsem si ještě nedělala. chci se zeptat ,kdybych byla těhotna, nebylo by mi třeba špatně a tak? před 2 roky když do mě pichali injekce , protože jsem diky antikoncepci ,kterou jsem vysadila ,měla taky zpoždění. poslali mě na vyšetřeni a pak jsem byla na zakroku,měla jsem nalez na děložním čípku, tenkrat mi řekli, že kdyby a to přišli ještě pozdějí mohla to byt rakovina děložního čípku. (podotykam každej rok jsem chodila na prohlidky a brali mi stěry a na nic nepřišli)
ted nevim jestli je to zase tohle, cysta nebo těhotenství. stalo se někomu neco takovyho? dik za radu, dnes si skočim pro test.