Zpoždění se menstruace

30.8.20 22:36

Zpoždění se menstruace

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. První menstruaci po dobrání antikoncepce jsem měla 27.7.. Druhou bych měla mít 28.8. a pořád nic. Trvá to taky nějaký čas než ji dostanu jak u té první? První jsem měla o týden později jak normálně při braní. Jinak s přítelem se snažíme o miminko. Je možnost že jsem těhotná? Děkuji za odpověď????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2653
30.8.20 22:47

No tak mas zatim minimalni zpozdeni, po ha muzes mit cyklus rozhozeny. Tak si udělej test, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35763
30.8.20 22:50

Udělej si ráno test :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.8.20 14:10

Zpoždění se menstruace

@JancaS84 a nebude to ještě brzo? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35763
31.8.20 21:48
@Apolenanita píše:
@JancaS84 a nebude to ještě brzo? :roll:

Pokud si měla dostat menstruaci 28.8. tak už ti to test ukáže. Já jsem dělala vždy v den kdy mela přijít MS a byla to vždy pěkná čárka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.20 07:44

Zpoždění se menstruace

@JancaS84 dobře, dekuju :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.9.20 10:09

Zpoždění

Dobrý den, beru HA od 15 a je mi 24 v úterý jsem si zapomněla vzít poslední prášek a vzala jsem si ho až ve středu okolo půl 12 normálně a pravidelně dostávám menstruaci v pátek a teď je sobota a zatím nic. Mohla jsem si to tím posunout? Díky začínám být nervózní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35763
5.9.20 14:50
@densa píše:
Dobrý den, beru HA od 15 a je mi 24 v úterý jsem si zapomněla vzít poslední prášek a vzala jsem si ho až ve středu okolo půl 12 normálně a pravidelně dostávám menstruaci v pátek a teď je sobota a zatím nic. Mohla jsem si to tím posunout? Díky začínám být nervózní

A přečetla sis v pribalovem letaku jaký je postup když zapomenes pilulku v posledním týdnu užívání? Asi ne co? Jinak by si buď vzala hned další plato, takže by si stejně nekrvacela a nebo nebrala tu zapomenutou pilulku a měla pauzu o den dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí