Negativní testy a 3 týdny zpoždění...

Anonymní
30.8.20 20:48

Negativni testy a 3.tydny zpozdeni...

Ahoj devcata, prosim o vasi zkusenost. Menstruaci jsem nedostala uz skoro tri tydny, testy jsou negativni, ale… je mi spatne od zaludku, vadi mi vselijaky vune, no proste stav jako kdyz jsem tehotna. Ale podle testu zrejme ne. Doktorce si urcite zavolam a objednam se. Jen me zajima, jestli nektera z vas, byla v podobne situaci a nakonec tehotna byla. Moc si to preji, tak mi prosim napiste, jak jste to mely vy, dekuju. :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
30.8.20 20:55
@Anonymní píše:
Ahoj devcata, prosim o vasi zkusenost. Menstruaci jsem nedostala uz skoro tri tydny, testy jsou negativni, ale… je mi spatne od zaludku, vadi mi vselijaky vune, no proste stav jako kdyz jsem tehotna. Ale podle testu zrejme ne. Doktorce si urcite zavolam a objednam se. Jen me zajima, jestli nektera z vas, byla v podobne situaci a nakonec tehotna byla. Moc si to preji, tak mi prosim napiste, jak jste to mely vy, dekuju. :hug:

Vsugerovat si lze cokoliv.. Jinak cysta, anovulacni cyklus atd.. Je hodně možnosti, zajdi k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
30.8.20 21:42

Nejsi těhotná, takový příznaky jsem mela roky.

• Citovat
  • Upravit
2085
30.8.20 22:53

Pokud se o dítě snažíte, pak máte „nastudované“ běžné příznaky a věnujete myšlenkám na těhotenství velký prostor. Potom už není nic lehčího, než aby hlava přesvědčila tělo. Příznaky si velmi snadno vsugerujete. Hlava je mocná a i s tím cyklem zahýbe. Anebo to může být jiný zdravotní problém. Spousta těhotenských příznaků je zároveň příznaky nejrůznějších chorob… Myslím, že po třech týdnech zpoždění by už test byl pozitivní, pokud byste opravdu byla těhotná… Stát se může samozřejmě cokoliv, ale těhotenství moc pravděpodobné není. V tomhle případě je lepší neřešit, nechat věci plynout a pak se jednou radovat - než každý měsíc smutnit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí