Zrušení pozvánky na svatbu - jak byste se zachovaly?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6942
24.5.15 21:11

A z druhé strany - pozvala mě moje teta na svoje padesátiny, výslovně jenom mě, svého nového přítele (dneska manžela) jsem měla nechat doma. Důvodem bylo, že ho nikdo nezná (vídáme se s tetou tak jednou ročně, takže fakt nehrozilo, abychom třeba přišli jindy jenom na kafe). Přestože oceňuju upřímnout, toto mi přišlo hloupé. Pozvání jsem odmítla a radši jela na výlet s přítelem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
24.5.15 21:13

@Takyjedna Mně to přijde dost stejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9373
24.5.15 21:17

@fenny Tak jestli se k tobě ten dotyčný k tobě choval hnusně, tak je to o dost jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
24.5.15 21:21

Podle znění té sms mi příde, že by to oni museli vyřešit s tím, že svatba se kryje s termínem závodů. A ona že je pyšná na to, že má konečně kluka s kterým by na tu svatbu ráda šla a že vás může seznámit. Myslí si, že budeš mít radost když jsi jí tehdy utěšovala při rozchodu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
24.5.15 21:29

@Sinquinita Tak trochu počítám i s tím, že naše „kamarádství“ tak skončí…

Ono už ale skončilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
24.5.15 21:30

@fenny Mi ta situace taky příjde hodně podobná. Problém je ale v tom, že uživatelka „TakyJedna“ si myslí, že za celou situaci můžu já, já jsem nejhorší a já jsem se ke kamarádce zachovala hnusně, proto ti píše, že situace je jíná, protože k tobě se dotyčná/ý zachoval hnusně, kdežto podle jejího názoru u mě to je naopak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
24.5.15 21:30

@Takyjedna Těžko říct právě, z jeho pohledu se asi hnusně nechoval, mně ta situace včetně toho, jak jsem se cítila, přijde prostě stejná. Jinak byl to kamarád, který ale se mnou kamarádil (komunikoval, chodil na kafe, na pivo) jenom když neměl přítelkyni. Jakmile nějakou měl (přestože ona mě třeba taky znala a v době, kdy spolu ještě nechodili, jsme i na to pivo zašli v bandě), neodpověděl mi ani na sms. No a před svatbou ho právě opustila jedna přítelkyně, takže byl celý žhavý dorazit… no a mě v tu chvíli nadšení nějak přešlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
24.5.15 21:32

@Sinquinita Já si právě myslím, že se cítíš stejně jako já tehdy. Ale kdo je „v právu“ neumím posoudit a to ani v tom mém případě - dala jsem prostě na svoje pocity, možná, že jsem já byla ta mrcha a on chudák :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9373
24.5.15 21:39

@fenny nevím, tak byl asi trošku vyčůranej, asi chtěl využít svatbu, aby mohl honit baby :) Asi se mi to fakt těžko posuzuje, takový kamarády, se kterýma se bavím, jenom když něco nevyjde, nemám. Já to vždycky myslím upřímně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
24.5.15 21:48

@Takyjedna Já právě taky nevím jak to myslel, možná to byla náhoda, a já se fakt zachovala jako mrcha, možná byl vyčůranej a měla jsem ho poslat někam už dávno… teď už to nezjistím, no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný