Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@j.a.n.i1 píše:
Ale to není hloupý úsudek, to je konstatování reality… jen protože byste museli překonat nějaké těžkosti směřující k dohodě na jednom jménu, tak dáte dvě a chudák dítě to teď má řešit.Příspěvek upraven 29.09.19 v 13:58
o tom, jak probíhal výběr jména a čím vším jsme byli limitováni nic nevíš. Pokud se ti jevím nevyzrálá, ocením, když si to pořešíte v SZ, na tohle jsme se neptala…
@Anonymní píše:
k tématu zjevně nic nemám, jen sis opět přišla rýpnoutOtázku mé osobnostní nevyzrálosti si pořeš v SZ s tím, kdo o to bude mít zájem. Tady jsi OT
Na téma mám stejný názor jako ivašot nebo Jani a jestli máš problém s jiným názorem, měla sis řešit celu diskuzi trochu jinak, než veřejně ![]()
@Anonymní píše:
o tom, jak probíhal výběr jména a čím vším jsme byli limitováni nic nevíš. Pokud se ti jevím nevyzrálá, ocením, když si to pořešíte v SZ, na tohle jsme se neptala…
Zas tak zajímavá nejsi, aby tě někdo řešil v SZ ![]()
@Anonymní píše:
Promiň, ale v prvním příspěvku není ani zmínka o tom, že jste byli nějakými limity dotlačeni ke dvou jménům, tak se pak nediv, že to nikdo neví…
@Anonymní píše:
Pokud sis nestihla všimnout, tak tohle je diskuzní forum, nikoliv placená poradna a tedy nikdo není povinen odpovídat pouze na tvou otázku, ale může přidat svůj náor k tématu.
Nerušila bych, dítě může změnit názor už za měsíc. Ať používá jen to jedno, v zahraničí je zcela běžné mít dvě jména, ale užívat pouze jedno
@ivašot. píše:
Promiň, ale v prvním příspěvku není ani zmínka o tom, že jste byli nějakými limity dotlačeni ke dvou jménům, tak se pak nediv, že to nikdo neví…
nepovažovala jsem to za podstatné, netušila jsem, co to spustí za lavinu
Ujištuji tě, že kdo mě zná osobně, za nevyzrálou mě nepovažuje. No, asi o mě víte víc než moji přátelé…
No, dopadlo to, ak se dalo asi předpokládat a nějakou oficiální změnou stejně u rodiny nic nevyřešíte a dítě budou oslovovat tak, jak jsou zvyklí, souhlasím se všemi, co s nimi nesouhlasíš ty, a nějaké linmity???to už je trochu padlé na hlavu, když už se dělá v životě problém z toho, jak pojmenovat dítě, to to má pak na světě vypadat
@ivašot. píše:
A hlavně pokud bychom se bavily o limitech, byl by problém vybrat jedno hodící se jméno. Pokud byly vybrány dvě jména, už se nebavíme o limitech, ale o neschopnosti vybrat jedno ze dvou jmen.
@marg píše:
A hlavně pokud bychom se bavily o limitech, byl by problém vybrat jedno hodící se jméno. Pokud byly vybrány dvě jména, už se nebavíme o limitech, ale o neschopnosti vybrat jedno ze dvou jmen.
Vidím to stejně, jen jsem si to netroufla napsat, abych se zas nedozvedela, že jsem hloupá ![]()
Tak diskuse se opět zvrhla ve smyslu honit si ego na zakladateli, protože já jsem přece lepší a musím si to dokázat ![]()
Kdo měl příspěvek k věci, tomu děkuji, ostatní at si zametou před vlastním prahem ![]()
@Anonymní píše:
Tak diskuse se opět zvrhla ve smyslu honit si ego na zakladateli, protože já jsem přece lepší a musím si to dokázat
Kdo měl příspěvek k věci, tomu děkuji, ostatní at si zametou před vlastním prahem
Spíš nám asi hlava nebere to, že někdo není schopný vybrat jméno pro své dítě a když už teda neco vymyslí, tak si to není schopen ani obhájit před rodinou
ale jak koukám, tak ty jsi letadlo a my blázni, takže nic ![]()
Pokud pul roku chce zmenu, vyhovela bych ji, holcicky maji o svem jmene jasno, ja svoje jmeno nenavidim od ranneho detstvi a nepreslo me to dodnes, moje dcera taky nemasvoje jmeno rada, ale uz v prvni tride se sama rozhodla pouzivat jeho kratkou variantu a kazdemu durazne vysvetlila, jak ji ma rikat. jo a nezmenily jsme jmena jen proto, ze jsme ani jedna nenasly jmeno, ktere bychom stoprocentne chtely
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
k tématu zjevně nic nemám, jen sis opět přišla rýpnout
Otázku mé osobnostní nevyzrálosti si pořeš v SZ s tím, kdo o to bude mít zájem. Tady jsi OT