Zrušení prvního jména

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
29.9.19 14:06
@terien píše:
To mě moc trápí :lol:

k tématu zjevně nic nemám, jen sis opět přišla rýpnout ;) Otázku mé osobnostní nevyzrálosti si pořeš v SZ s tím, kdo o to bude mít zájem. Tady jsi OT :mavam:

• Upravit
Anonymní
29.9.19 14:07

@terien
nemáŠ

• Upravit
Anonymní
29.9.19 14:10
@j.a.n.i1 píše:
Ale to není hloupý úsudek, to je konstatování reality… jen protože byste museli překonat nějaké těžkosti směřující k dohodě na jednom jménu, tak dáte dvě a chudák dítě to teď má řešit.Příspěvek upraven 29.09.19 v 13:58

o tom, jak probíhal výběr jména a čím vším jsme byli limitováni nic nevíš. Pokud se ti jevím nevyzrálá, ocením, když si to pořešíte v SZ, na tohle jsme se neptala…

• Upravit
34473
29.9.19 14:14
@Anonymní píše:
k tématu zjevně nic nemám, jen sis opět přišla rýpnout ;) Otázku mé osobnostní nevyzrálosti si pořeš v SZ s tím, kdo o to bude mít zájem. Tady jsi OT :mavam:

Na téma mám stejný názor jako ivašot nebo Jani a jestli máš problém s jiným názorem, měla sis řešit celu diskuzi trochu jinak, než veřejně :*

• načítám...
34473
29.9.19 14:15
@Anonymní píše:
o tom, jak probíhal výběr jména a čím vším jsme byli limitováni nic nevíš. Pokud se ti jevím nevyzrálá, ocením, když si to pořešíte v SZ, na tohle jsme se neptala…

Zas tak zajímavá nejsi, aby tě někdo řešil v SZ :lol:

• načítám...
15416
29.9.19 14:18
@Anonymní píše:

Promiň, ale v prvním příspěvku není ani zmínka o tom, že jste byli nějakými limity dotlačeni ke dvou jménům, tak se pak nediv, že to nikdo neví…

• načítám...
101533
29.9.19 14:19
@Anonymní píše:

Pokud sis nestihla všimnout, tak tohle je diskuzní forum, nikoliv placená poradna a tedy nikdo není povinen odpovídat pouze na tvou otázku, ale může přidat svůj náor k tématu.

• načítám...
Lalelale
29.9.19 14:25

Nerušila bych, dítě může změnit názor už za měsíc. Ať používá jen to jedno, v zahraničí je zcela běžné mít dvě jména, ale užívat pouze jedno

• Upravit
Anonymní
29.9.19 14:29
@ivašot. píše:
Promiň, ale v prvním příspěvku není ani zmínka o tom, že jste byli nějakými limity dotlačeni ke dvou jménům, tak se pak nediv, že to nikdo neví…

nepovažovala jsem to za podstatné, netušila jsem, co to spustí za lavinu ;) Ujištuji tě, že kdo mě zná osobně, za nevyzrálou mě nepovažuje. No, asi o mě víte víc než moji přátelé…

• Upravit
1573
29.9.19 14:33

No, dopadlo to, ak se dalo asi předpokládat a nějakou oficiální změnou stejně u rodiny nic nevyřešíte a dítě budou oslovovat tak, jak jsou zvyklí, souhlasím se všemi, co s nimi nesouhlasíš ty, a nějaké linmity???to už je trochu padlé na hlavu, když už se dělá v životě problém z toho, jak pojmenovat dítě, to to má pak na světě vypadat

• načítám...
2220
29.9.19 14:38
@ivašot. píše:
Promiň, ale v prvním příspěvku není ani zmínka o tom, že jste byli nějakými limity dotlačeni ke dvou jménům, tak se pak nediv, že to nikdo neví…

A hlavně pokud bychom se bavily o limitech, byl by problém vybrat jedno hodící se jméno. Pokud byly vybrány dvě jména, už se nebavíme o limitech, ale o neschopnosti vybrat jedno ze dvou jmen.

• načítám...
15416
29.9.19 14:41
@marg píše:
A hlavně pokud bychom se bavily o limitech, byl by problém vybrat jedno hodící se jméno. Pokud byly vybrány dvě jména, už se nebavíme o limitech, ale o neschopnosti vybrat jedno ze dvou jmen.

Vidím to stejně, jen jsem si to netroufla napsat, abych se zas nedozvedela, že jsem hloupá :lol:

• načítám...
Anonymní
29.9.19 14:41

Tak diskuse se opět zvrhla ve smyslu honit si ego na zakladateli, protože já jsem přece lepší a musím si to dokázat :pankac:
Kdo měl příspěvek k věci, tomu děkuji, ostatní at si zametou před vlastním prahem :mavam:

• Upravit
34473
29.9.19 14:46
@Anonymní píše:
Tak diskuse se opět zvrhla ve smyslu honit si ego na zakladateli, protože já jsem přece lepší a musím si to dokázat :pankac:
Kdo měl příspěvek k věci, tomu děkuji, ostatní at si zametou před vlastním prahem :mavam:

Spíš nám asi hlava nebere to, že někdo není schopný vybrat jméno pro své dítě a když už teda neco vymyslí, tak si to není schopen ani obhájit před rodinou :think: ale jak koukám, tak ty jsi letadlo a my blázni, takže nic :mrgreen:

• načítám...
749
29.9.19 14:49

Pokud pul roku chce zmenu, vyhovela bych ji, holcicky maji o svem jmene jasno, ja svoje jmeno nenavidim od ranneho detstvi a nepreslo me to dodnes, moje dcera taky nemasvoje jmeno rada, ale uz v prvni tride se sama rozhodla pouzivat jeho kratkou variantu a kazdemu durazne vysvetlila, jak ji ma rikat. jo a nezmenily jsme jmena jen proto, ze jsme ani jedna nenasly jmeno, ktere bychom stoprocentne chtely

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková