Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Prosím o vaše zkušenosti se ZS Jitrni a ZS Jilovska. Zajímá mě zejména, zda se ve škole vyskytuje šikana a jak je pripadne řešena, ale i váš celkový názor na školu a konkretni učitele v 1. třídě. Syn je méně prubojny, mel problem v MS s agresivnějšími spolužáky. Děkuji
V Jílovské mám teď dceru, ale letos pozor, pokud nejste spadovi, tak máte malou šanci, letos opouští školky silný ročník ( 3 třídy jen z Nemcicke ). Jako my jsme spokojení, dcera je teď ve 2 třídě, takže její třídní bude mít příští rok prvňáky. Ty učitelky co budou mít prvňáky ( asi ) jsou 2 docela dobré, jedná nic moc. Ta naše je přísná ale spravedlivá, je drsnější, ale jsem ráda, že ji dcera má. Co se týče šikany, nevím, my teď řešili možná začátek šikany ( drsné dopisy ), snad se to uklidnilo po tom, co jsme to řešili jako rodiče s učitelkou. Jinak škola je to dobrá a od druhého stupně výběrová.
@Anonymní píše:
Prosím o vaše zkušenosti se ZS Jitrni a ZS Jilovska. Zajímá mě zejména, zda se ve škole vyskytuje šikana a jak je pripadne řešena, ale i váš celkový názor na školu a konkretni učitele v 1. třídě. Syn je méně prubojny, mel problem v MS s agresivnějšími spolužáky. Děkuji
Mamdeti na jitrni a jsme moc spokojeni. Létos byl na začátku krapet chaos, pac se oddelovalo od filosofske. Hodně děti vedou ke sportu, angličtina od první třídy. Je tam příjemná atmosféra. Jinak ale myslím, že na prvním stupni je to hodně o učitelce a na ty jsme měli štěstí.
Děkuji ti za informace k ZS Jilovska. Mohla by jsi mi prosim napsat, které ucitelky co (asi) budou mit letos prvni tridy jsou celkem dobre a ktera nic moc. Děkuji. Zakladatelka.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.