Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Děkuji moc za reakci. Chci normální školu. Dcera je samostatná, bezproblémova, myslím ze nebude problém s učiteli. Řeším problém, dcera má celiakii a tato škola jako jedna z mála zvládá vařit bez lepku.
Jenže nejsme spadovi, tak se bojim ,aby nás vzali. Ale je narozena podzim tak je dost dopředu, doufám že to že umí číst psát a dobře počítat zvýší naše šance na přijetí.
@Domča123 normalni skola, to odpovida. Prihlasek muzes podat vic, spadova to jisti. Hodne stesti:)
@Domča123 kam jste nakonec dceru dala do skoly? ZS Jiriho z Podebrad mam take v uzsim vyberu.
Školu nedoporučuji, chodil jsem tam 9 let a jsem rád, že už jsem pryč. Absolutně amatérsky přístup učitelů. Jestli chcete, aby se vaše dítě něco naučilo zvolte radši jinou školu. První stupeň je ještě v pohodě, ale druhý je opravdu tragédie.
@Viktor984 píše: Více
Druhý stupeň je tragédie skoro na všech školách v Praze, čest výjimkám. Také proto tady tak frčí různé doučovací kurzy a soukromé doučování.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
Mam tam jedno dite. Nove vedeni se stale rozkoukava, s odchodem stareho vedeni doslo i k castecne obmene ucitelu. Nemuzu napsat nic konkretniho, protoze novy pan reditel se skutecne nijak neprojevuje. Driv pusobil jako radovy ucitel na jine skole, takze zkusenosti s vedenim teprve ziskava.
Osobne skolu hodnotim pozitivne, ale je to zasluha hlavne tridni ucitelky. A bohuzel dopredu nikdy nevis, koho deti dostanou.