Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
žirafííí píše:ynax píše:Mám depo proveru a ani deko navíc .
Depo provera v injekcích je svině. Po první injekci během jednoho měsíce +15kg, během dalšího +5kg. Nikdy více
Já jsem po ní nabrala 10 kg. ![]()
Depo Provera + 20 kg
.
Nuvaring - váha o.k., ale chuť na sex 0, takže taky ![]()
po Cilest jsem nabrala 13Kg za něco málo jak víc půl roku
Potom jsem dostala Logest(prý se po něm netloustne) no 5Kg bylo asi za 4měsíce nahoře. Takže jsem už další prášky nezkoušela a šla do tělíska.
Koblížek21 píše:
Já po Praminu, za pět měsíců 20kg, trvalo mi než jsem zjistila z čeho to je, po přechodu na jinou se to hned zastavilo…
Taky jsem měla ten samý problém…potom jsem přešla na yasminelle,zhubla cca 20 kg,nyní jí beru již 4.rok a pomaličku zase přibírám,kilčo po kilču,takže těch schozených 20 kg už je zase nahoře.Je pravda,že mám stále hlad,až jsem z toho docela špatná.
Ahoj holky brala jsem Jeanine, po té jsem netloustla, Potom jsem chtěla zkuit něco jiného takže beru Minervu. A můžu říct že tedy po ní jsem hodně ztloustla nejde mi ani deko dolů a tedko zase začínám brát zpátky jeanine, tak jsem na to zvědavá, jinak mě nejvíce setla jeanine- žádné akné a že jsem ho měla hodně krásně čistá pleť jemná. opravu si myslím že ta mi nejvíc pomohla co se týče Minervy, hrozné problémy krvácím i mimo cyklus, akné se mi dost objevilo a nechce zmizet. Takže já se připojuji k jeanine. Ale je to individuální problém, na každého sedne něco jiného