Ztracené dítě v MHD

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mi24
3.10.13 20:56
@ncc1701 píše:
Moje babicka zapomnela v Praze v tramvaji sveho tehdy trileteho brachu. Nasel se :) Neumim si to predstavit, zazit tu beznadej, ze je moje dite buhvi kde. A nemusi byt ani moje, co teprve z pozice ucitelky nebo chuvy? Brachovo ucitelka ze stredni mela syna, byly mu ctyri roky. Se skolkou prechazeli ctyrproudou silnici I/13, kde chodci nemaji co delat. Primo nad nimi byla lavka pro pesi. Auto, ktere vyjelo zpoza mirne zatacky, nestihlo zabrzdit a narvalo to do toho kluciny, na miste mrtvy. Prěstavam mit duveru v tyhle instituce. :((Příspěvek upraven 03.10.13 v 18:31

Chudák ta matka já bych ty učitelky zabila…doufám že byli potrestané…jako přijid za mnou policie nebo učitelka a říct mi víte mi jsme šli přes víceproudovou silnici kde jsme neměli co dělat místo toho než by jsme šli po lávce pro peši a ze zatačky se vyřitilo auto a srazilo vašeho syn, který je mrtvý tak mě raní v tu chvíli mrtvice :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
nepř. mišanila
3.10.13 20:57

To je prostě lidskej faktor, může se to stát i pečlivé učitelce. Blbý je, když an to učizelky evidentně kašlou a nebo to podceňujou…
Jako rodič bych z toho neměla radost, ale dokážu pochopit, že stát se to může, důležité je, aby se z toho poučily a už se to neopakovalo.

My jsem prý jako čtyřleté se ségrou utekly ze školky a došly k ní do práce, velké město, asi 3 světelný křižovatky. To bylo za totáče, takže na Nově ani nikde jinde to nebylo :)

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
3.10.13 21:02
@lilie12 píše:
Chudák ta matka já bych ty učitelky zabila…doufám že byli potrestané…jako přijid za mnou policie nebo učitelka a říct mi víte mi jsme šli přes víceproudovou silnici kde jsme neměli co dělat místo toho než by jsme šli po lávce pro peši a ze zatačky se vyřitilo auto a srazilo vašeho syn, který je mrtvý tak mě raní v tu chvíli mrtvice :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Prý šla sedět, stalo se to někdy v roce 2000 a ta učitelka mého bráchy se do práce vrátila teprve asi před dvěma lety, léčila se… Neumím si to představit, já bych si něco udělala.

• Citovat
  • Upravit
23847
3.10.13 21:10

@Halamka No jít o mé dítě, jiné než agresivní reakce by se učitelky nedočkaly :oops: jo, udlělala bych cirkus, ale jinak asi nic, brala bych to jako že se poučily. Jo, kdyby mi to zatajily (což se stejně nedá, kdyby nenaprášil syn, určitě ostatní děti doma a pak rodiče mně :mrgreen: ) nebyl by cirkus, ale peklo :cert: Fakt bych se postarala o to, aby letěly obě dvě, konexe bych na to měla :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
3.10.13 21:12
@ncc1701 píše:
Prý šla sedět, stalo se to někdy v roce 2000 a ta učitelka mého bráchy se do práce vrátila teprve asi před dvěma lety, léčila se… Neumím si to představit, já bych si něco udělala.

Ty kráso - zabila bych učitelky a pak sebe :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
4.10.13 05:26

@emino Nemyslím si, že by to měli učitelky snadné, zvlášť pokud mají na starosti děti, které jsou jak z divokých vajec-taky máme ve třídě dcery jednu holčičku, která zkouší trpělivost učitelek dnes a denně.
Ale toto je povolání, kde se nemůže stát chyba-tedy neměla by. A nemyslím to, že si dítě natluče kolena, když lítá na zahradě. Pokud si někdo tohle povolání vybere, tak musí vědět, že pracuje s tím nejdražším.
Jako by se asi netoleroval chirurg, který svou neznalostí, nedbalostí nebo dokonce arogancí zmrzačí nebo dokonce zabije pacienta, stejně nelze omlouvat učitele, kteří svou nepozorností ztratí nebo způsobí jakoukoli újmu /zdravotní, psychickou/ dítěti. Tady není místo pro výmluvu-jsme jen, lidi, máme toho moc apod. Prostě to tak je.
A proto hluboce obdivuji učitelky, které svou práci zvládají a děti jsou spokojené, byť věřím, že občas musí vyvinout nadlidský výkon. :potlesk: :potlesk: :potlesk: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
4.10.13 07:13

@emino
Jasny, ztrati se ti dite a ty ucitelkam reknes „Nevadi, jsme lidi, zejtra zas.“ Jsou veci, ktere nepochopim. Ucitelky jsou placene za to, ze ohlidaji moje dite. Je-li jim to malo, at praci sabotuju jinak, ale ne tim, ze povoli v ostrazitosti. Kdyz z vezeni ve vasem okoli utece narusenej nasilnik, taky to nevadi, protoze i bachari jsou jenom lidi?

• Citovat
  • Upravit
17221
4.10.13 12:43
@Gina108 píše:
Ty kráso - zabila bych učitelky a pak sebe :oops:

Učitelce bys tím prokázala nečekanou milosrdnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin