Ztracený RL dítěte

muffinka89
27.3.12 00:33

ztracený RL dítěte

Ahoj,
někam sem zaožila malého rodný list a chci se zeptat:musím na matriku tam,kde se malej narodil a nebo mi to udělají na všech matrikách?Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1961
27.3.12 06:45

Ahoj, tam, kde se narodil, bohužel …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
27.3.12 07:53

Pošlou ti to i poštou, jen to bude trvat trošku dýl. Zavolej si tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
27.3.12 08:48

Kde se narodil, když tam půjdeš osobně, tak to udělají na počkání a za pět minut ho budeš mít v ruce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
27.3.12 08:49

Musíš na matriku, kde se narodil a kde mu ho vydali :( Dostanete opis, už to nebude originál, ale vypadá stejně. Myslím, že se platí 100,– správní poplatek (v 2011 to tak bylo).
Přítel ho nemohl najít, když ho potřeboval a chtěl to po nich expresně…trvalo jim to týden :roll: ale je fakt, že museli do archívu, bo se narodil 1973 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
27.3.12 10:37
@Mišuna píše:
Na matriku kde vydali ten původní. A pak ten ztracený, tak jako já zhruba za měsíc najdeš. :mrgreen:

Přesně tak :mrgreen: Přítel ho pak asi za týden našel a to tam, kde jsme hledali, ale byli jsme prostě slepíši :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
27.3.12 16:27
@Mišuna píše:
Na matriku kde vydali ten původní. A pak ten ztracený, tak jako já zhruba za měsíc najdeš. :mrgreen:

Jj, mně takhle nechal udělat opis táta, když byl k čemusi potřeba můj rl. Máma byla v nemocnici a my ho nemohli najít. Teď pro změnu nemám ten opis, jen originál. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
27.3.12 20:58

Ach jo to je docela na prd.Potřebuju šel i přítel protože já mám neplatný OP a tak nevím zda by mi ho matrikářka dala :think: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
29350
27.3.12 21:00
@muffinka89 píše:
Ach jo to je docela na prd.Potřebuju šel i přítel protože já mám neplatný OP a tak nevím zda by mi ho matrikářka dala :think: :pocitac:

A v čem je problém? Jestli je zapsaný v RL jako otec dítěte, tak mu ho dají bez problémů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
27.3.12 21:03

Problém je v tom,že jeho šéfová je pěkně náladová.Včera mu slíbila,že ho po kontrole pustí a když odešla tak si to rozmyslela.Jenže pokud zejtra ráno ten RL nebudu mít,nemůžu podat žádost do školky :nevim: :zed:

• Citovat
  • Upravit
29350
27.3.12 21:54

No tak to nejdřív vem přes občanky, nech si udělat novou a budeš mít tu starou s ustřiženým rožkem, a papírkem, co nahrazuje novou nebo jak se to teď dělá a dají ti ho… jestli si teda matrikářka vůbec všimne, že ti už neplatí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
27.3.12 21:57

No když já ho potřebuju rychle.To právě nevím,ale mám strach že by namačkala číslo OP do počítače a zjistila,že je hlášená jako ztracená.Ale už jsem to vyřešila :palec: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová