Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pošlou ti to i poštou, jen to bude trvat trošku dýl. Zavolej si tam.
Kde se narodil, když tam půjdeš osobně, tak to udělají na počkání a za pět minut ho budeš mít v ruce…
Musíš na matriku, kde se narodil a kde mu ho vydali
Dostanete opis, už to nebude originál, ale vypadá stejně. Myslím, že se platí 100,– správní poplatek (v 2011 to tak bylo).
Přítel ho nemohl najít, když ho potřeboval a chtěl to po nich expresně…trvalo jim to týden
ale je fakt, že museli do archívu, bo se narodil 1973 ![]()
@Mišuna píše:
Na matriku kde vydali ten původní. A pak ten ztracený, tak jako já zhruba za měsíc najdeš.
Přesně tak
Přítel ho pak asi za týden našel a to tam, kde jsme hledali, ale byli jsme prostě slepíši ![]()
@Mišuna píše:
Na matriku kde vydali ten původní. A pak ten ztracený, tak jako já zhruba za měsíc najdeš.
Jj, mně takhle nechal udělat opis táta, když byl k čemusi potřeba můj rl. Máma byla v nemocnici a my ho nemohli najít. Teď pro změnu nemám ten opis, jen originál. ![]()
Ach jo to je docela na prd.Potřebuju šel i přítel protože já mám neplatný OP a tak nevím zda by mi ho matrikářka dala
![]()
@muffinka89 píše:
Ach jo to je docela na prd.Potřebuju šel i přítel protože já mám neplatný OP a tak nevím zda by mi ho matrikářka dala![]()
A v čem je problém? Jestli je zapsaný v RL jako otec dítěte, tak mu ho dají bez problémů…
Problém je v tom,že jeho šéfová je pěkně náladová.Včera mu slíbila,že ho po kontrole pustí a když odešla tak si to rozmyslela.Jenže pokud zejtra ráno ten RL nebudu mít,nemůžu podat žádost do školky
![]()
No tak to nejdřív vem přes občanky, nech si udělat novou a budeš mít tu starou s ustřiženým rožkem, a papírkem, co nahrazuje novou nebo jak se to teď dělá a dají ti ho… jestli si teda matrikářka vůbec všimne, že ti už neplatí…
No když já ho potřebuju rychle.To právě nevím,ale mám strach že by namačkala číslo OP do počítače a zjistila,že je hlášená jako ztracená.Ale už jsem to vyřešila
![]()
Ahoj,
někam sem zaožila malého rodný list a chci se zeptat:musím na matriku tam,kde se malej narodil a nebo mi to udělají na všech matrikách?Děkuji