Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda někdo nevíte o šikovné a vyzkoušené švadlence nejlépe z Prahy Petrovic, Hájů nebo někde poblíž. Koupila jsem si na internetu hezké šatičky na bratrovo svatbu, nechci je vracet (velmi se mi líbí barva i střih), ale potřebují trochu upravit. Trochu zabrat přes prsa a pokud to půjde, tak zkrátit. Moc děkuji ![]()
Mám dobré zkušenosti se švadlenkou z úpravny oděvů v Kupeckého ulici, hned vedle průchodu od metra ke Stodole a hodinovému hotelu. Měla jsem tam zatím dvě zakázky, s oběma spokojenost. Ale mají dost omezenou pracovní dobu (pouze odpoledne v pondělí, úterý a ve čtvrtek).
Oživuji diskuzi. Nevíte někdo o nějaké švadlence, která by dokázala zůžit kraťasy aspoň o 2 centimetry? Většinou takové věci neřeším, ale koupila jsem si celkem drahé kraťasy a shodila jsem a je mi líto je jen tak nechat ležet ve skříni
Nebo nějaká šikovná maminka by se nenašla? Nejlépe z Prahy 4. Děkuji
Maminky, potřebuji pomoc, prosím. Právě jsem dostala práci v dobové restauraci Pravěk a potřebuji ušít nějaké pravěké šaty. Nic složitého, stejně to musí vypadat nedbale. Látku mám. Docela to spěchá, tak pokud by některá z Vás měla chvilku čas a chuť, ozvěte se mi prosím na mail ***@email.cz a nějak se dohodneme i na penězích. Předem děkuji. ![]()
@Denies píše:
Maminky, potřebuji pomoc, prosím. Právě jsem dostala práci v dobové restauraci Pravěk a potřebuji ušít nějaké pravěké šaty. Nic složitého, stejně to musí vypadat nedbale. Látku mám. Docela to spěchá, tak pokud by některá z Vás měla chvilku čas a chuť, ozvěte se mi prosím na mail ***@email.cz a nějak se dohodneme i na penězích. Předem děkuji.
treba by jsi mohla napdsat odkud jsi ne..