Ztráta nejlepšího přítele

Anonymní
25.10.22 19:04

Ztráta nejlepšího přítele

Měla jsem jednoho skvělého kamaráda. Ten typ kamaráda, který Vás vždy podrží, který je pro Vás oporou a mate spolu ty nejlepší zážitky. Jenže bohužel jsem ho ztratila. Pár měsíců zpátky se mi přiznal, že ke mně cítí něco více. Chvíli jsme to nějak zkoušeli překonat, pak jsem k nemu začala cítit něco já, ale on se mezitím rozhodl posunout dále. Tak jsme si řekli, že dobře, že hold zustaneme kamarádi. Tak jsme se furt nějak bavili, dokázali jsme najet nějak zpátky do těch starých kolejí, nedošlo k ničemu, jen ty naše schůzky a tak se často točily k tomuto tématu až asi tři týdny zpátky řekl, že už to takto dále nejde.

A od té doby se se mnou vůbec nebaví, vůbec žádna komunikace. Hlavně ani neřekl, proč najednou. To, že to musíme nějak utnout nebo aspoň omezit, to řekl tolikrát predtim a vždy jsme to nějak omezili a tak, ale ted najednou toto. Hlavně bez vysvětlení. Takto náhle. Včera jsem na něj náhodou narazila na ulici, ani se na mě nepodíval, nebo možná ano, ale prostě mě přešel bez pozdravu, kamenný výraz a absolutně nic. Jako já ho na jednu stranu chápu, že prostě ho to asi bolí a i mě to bolí, ale prostě me bolí i fakt, že jsem přišla takto o dobrého kamaráda a reálně to bolí snad více než jakýkoliv rozchod :( jakože kdyby to bylo asi takové postupné, tak by to asi bylo jiné, ale vzhledem k tomu, že jsme se bavili fakt skoro furt, furt jsme spolu trávili čas a tak, tak najednou to takto utnout, že úplně ze dne na den se přestat bavit, to je takové smutné pro mě :( myslíte, že to ještě má nějakou šanci na obnovu přátelství nebo je to prostě ztráta kamaráda a musím se s tím nějak vypořádat? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34473
25.10.22 19:16

Kamarádství mezi mužem a ženou neexistuje, přišla jsi o obdivovatele a potenciálního nabiječe. Bude ještě spousta jiných, svět se nezboří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17342
25.10.22 19:22
@terien píše:
Kamarádství mezi mužem a ženou neexistuje, přišla jsi o obdivovatele a potenciálního nabiječe. Bude ještě spousta jiných, svět se nezboří.

ale existuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
25.10.22 20:02

Nemá aktuálně partnerku, kterou má rád a nechce jí ublížit? Že by si v tvé přítomnosti prostě nevěřil a řeší to stylem,,sejde z očí, sejde z mysli?"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka1
25.10.22 20:06
@terien píše:

Ale existuje

• Citovat
  • Upravit
3600
25.10.22 20:07

Nevěřím na přátelství mezi mužem a ženou, vy jste toho důkazem. Prostě mu došla trpělivost. Myslím, že je po kamarádství, smiř se s tím a nech ho jít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.22 20:16

Taky mi prave kamarad rekl bye bye, protoze ja nic vic nechci… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4526
25.10.22 20:19
@Arboretka píše:
Nevěřím na přátelství mezi mužem a ženou, vy jste toho důkazem.

Ja verim, ze existuje. Spousta manzelstvi je toho dukazem, ne partneri ale uz jen kamaradi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14620
25.10.22 20:27

Jak dlouho jste spolu kamarádili? Taky si myslím, že mu šlo o vztah celou dobu, ale teď už z nějakého důvodu prostě nechce a tedy nemá důvod se s tebou dál „kamarádit“. Je mi líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
25.10.22 20:50
@Cizinka1 píše:
Ale existuje

Taky věřím.
Mám kamaráda přes 35 let se známe.
Máme podobný vkus na hudbu, on teda jede i hard rock, na to já nejsem.
Jinak se shodneme.
On hudbou žije.
Dřív, v dobách dinosaurů mi nahrával kazety, pak vypaloval cd, dnes mi spamuje e-mail, máme k sobě daleko…
Pro mě jako chlap do života nepouzitelnej :oops: ale kamarád nejlepší.
Kdybych padla a potřebovala pomoci, vím, že mě zvedne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.22 21:04
@S.Ellie píše:
Nemá aktuálně partnerku, kterou má rád a nechce jí ublížit? Že by si v tvé přítomnosti prostě nevěřil a řeší to stylem,,sejde z očí, sejde z mysli?"

Takhle jsem přišla o fajn kamaráda já - jeho kámošky mu dohodily holku, bohužel z mé strany to nebyly jen kamarádské city, spíš splašené hormony na starý kolena :oops: co bylo z té jeho než se s ní seznámil těžko říct, seznámil i nás dvě…asi to u mě nějak vycítila, ženská intuice obvykle nezklame že… Nejspíš na tom nejdřív omezení pak úplném přerušení kontaktu z jeho strany měla taky svůj podíl, to už se asi nedozvím… Neviděla jsem ho přes rok, taky mi strašně chyběl…prosím anonym…

• Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
25.10.22 21:30

Ale existuje, říká se tomu přátelství. A jen hlupák to chce zkazit partnerstvím. Pak už ten pohled na sebe není nikdy stejný. V tomto případě to asi nebyl přítel, nýbrž doufač.

@terien píše:
  • Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
25.10.22 21:37

Kdyby tam nebyla ta životní nepoužitelnost, tak by to mohlo být klidně i o mně.

@Stevia píše:
Taky věřím.
Mám kamaráda přes 35 let se známe.
Máme podobný vkus na hudbu, on teda jede i hard rock, na to já nejsem.
Jinak se shodneme.
On hudbou žije.
Dřív, v dobách dinosaurů mi nahrával kazety, pak vypaloval cd, dnes mi spamuje e-mail, máme k sobě daleko…
Pro mě jako chlap do života nepouzitelnej :oops: ale kamarád nejlepší.
Kdybych padla a potřebovala pomoci, vím, že mě zvedne.
  • Citovat
  • Upravit
10952
25.10.22 21:41
@Prostě Vodnář píše:
Kdyby tam nebyla ta životní nepoužitelnost, tak by to mohlo být klidně i o mně.

No já psala, že pro mě…
Ale jak s oblibou říkám a píšu, jsem náročná :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
25.10.22 21:46
@terien píše:

kamaradstvi mezi muzem a zenou existuje, proc be nemelo? Co jsou tohle za reci. Mam hned nekolik pratel opacneho pohlavi, citim k nim presne nula nula prd sexualni pritazlivosti a naopak si s nima perfektne rozumim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí