Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
ahojík holky nevíte náhodou o nějakém normálním zubaři v okolí kolínska ?? chodila jsem do plaňan kde mi zuby totálně zkazila tak sháním nějakého nového, hodného (jsem hrozný srab) a hlavně šikovnýho zubaře který by mi dal zoubky do kupy máte někdo nějaké doporučení ??
Ahoj, tak kdyby to pro tebe nebylo daleko do Přelouče, tak tu máme super mladou a hodňoučkou paní doktorku Koubkovou. Chodíme k ní celá rodina a je moc hodná. Nevím tedy, jestli stále přibírá pacienty, ale tady je číslo 466672161.
Malenka1 píše:
Ahoj, tak kdyby to pro tebe nebylo daleko do Přelouče, tak tu máme super mladou a hodňoučkou paní doktorku Koubkovou. Chodíme k ní celá rodina a je moc hodná. Nevím tedy, jestli stále přibírá pacienty, ale tady je číslo 466672161.
děkuju ale přelouč je docela dálku
já bydlím v pečkách u kolína ![]()
výborná je Pavlíková (na šťáralce), ale nevím jestli ještě bere…má vážně citlivý přístup a hlavně své práci rozumí
mě taky dávala dohromady po ,,zákrokách,, jiného ,,doktora,,
Ahoj, taky hledám nového a hodného zubaře jsem taky srab a taky to tak dopadlo, tak jestli o někom nevíte, který přibírá. Děkuji moc.
@vervoj ahojky já nakonec šla dop kolínské nemocnice je tam normálně zubařka jmenuje se Gogová je hrozně hodná a jsem s ní spokojená tak to tak kdyžtak zkus ![]()
Klarushka:Děkuji a neznáš trošku ceníky…kolik si za co bere???
Ahoj, dělá to všechno myslím za regulační poplatky, je fakt levná, takže mi ještě zbyde v poho na cigarety
.
No, tak to zkusím moc děkuji holky. Držte palce abych se tam vůbec dokopala.
![]()