Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ženy, pomoc!
Můj skoro šestiměsíční syn už je cca týden takový víc ukňučený, protivný, nevrlý a častěji kaká. Je tedy možné, že mu rostou zuby. Ale jak dlouho trvá než se něco vyklube, než něco uvidím? V pusině pořád nic ![]()
ahoj,tak tohle nás už trápí 2 měsíce a zub nikde,dnes nám je 7 měsíců ![]()
No to mi ani neříkej
doteď to bylo takové hodné usměvavé mimino..to fakt ty prokleté zuby rostou tak dlouho? :-/
jojo rostou dlouho, naše malá už jich má v papulce 9 a pořád dokola, nevrlá a nevrlá
. chce to calgel a pevné nervy ![]()
Ahoj, zrovna jsem zakládala diskusi, že malý nějak moc kaká. No nám rostly v 6 měsících dva zuby a malý byl hodně protivný a vysoké teploty.
Jak dlouho od toho, co jsou vidět příznaky se něco objeví?
calgel? slyšela jsem, že nejlepší jsou homeopatické čípky ![]()
ahojky maminky, můj malej má za pár dní 4měsíce a tady s tím problémem válčíme už 14dní, má zvýšené teplotky, průjmy, všechno cpe do pusinky,je nevrlej a uplakanej, v noci nespíme vůbec…dásě ma nalité, takže čekám a čekám kdy mu vykoukne nějakej zoubek. Koupila jsem gel na dásně ale je až od 5měsíce takže malýho chovám a konejším, víc člověk asi nezmůže ![]()
ty homeopatika jsou ty jak se dávají před a po očkování? myslíte že mu je můžu dát když tak trpí?
homeopatika se používají na různé věci. na ty zoubky je myslím chamomilla vulgaris..staci se poptat v lekarne ![]()
Ahoj, chtěla bych se Vás zeptat, jestli některá z Vás nemá zkušenosti z odmítáním jídla u prořezávání zoubků. Davídkovi je osm měsíců, špatně usíná, do pusy strká vše a posledních pár dnů začal odmítat jídlo. Ráno má mléko (kojíme) a pak jogurt - to ještě papá dobře, ale od oběda to začíná být boj. Dá si pár lžiček a pak začne hrozně vyvádět, doslova řve, ale jídlo přitom chce a hlad má. Nejhorší je to večer u kaše. Zítra jdem k doktorce, tak jsem zvědavá co nám řekne. Děkuji za odpověď. Ani
Ano, nám malý taky odmítal jídlo, dokonce i mlíko, bylo to ze zubů, takže to je možné.
Děkuji. Včera začal papat zase normálně, ale zoubky zatím nikde. tak doufám, že se to zase neobrátí.