Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj maminky,
prosím nevíte o nějakém slušném zubaři v Liberci nebo okolí, který nabírá nové pacienty?
Přestěhovali jsme se a hledáme pro nás i malého.
Předem děkuji moc za pomoc. ![]()
Capricorn
Bohuzel neporadim,jen popreju hodne zdaru.Jsem z LBC a zubaru je velkej nedostatek,neberou.Zavolej si na zubni pohotovost do nemocnice,reknou ti,jestli nejakej zubar nabira..Zhruba pred rokem takhle poradili svarovi.
děkuji, asi nám nic jiného nezbyde… ![]()
Ještě jsem koukala a na webu České stomatologické komory jsem našla 3 zubaře, kteří nabírají…
Hodila jsem je na znamylekar.cz a asi se pokusím objednat u Mejstříkové Vladislavy…
Nemáte s ní náhodou někdo zkušenost? ![]()
Ahojky, zkus pojišťovnu u které jsi registrovaná, ta ti musí poskytnout informace o tom, který lékař přibýrá nové pacienty…
Ještě mě pak napadle Podještědská poliklinika a v paláci Dunaj je nějaký nový zubař a bere…ale jaký jsou neporadím
Prosím, nevíte někdo o zubním lékaři, který přijímá nové pacienty, přistěhovala jsem se..děkuji
Ahojík, a co k dr. Kittlerovi? Je perfektní, má rád děti, všechno dělá napoprvé, nic se nemusí reklamovat
.
Ahoj potrebovala bych radu k jakymu zubari potrebuju maleho prihlasit k zubari a nikdo nebere
@Andy27 píše:
Je tedy v moskevsky
Dekuji uz me s malym vzaly
@Jenver píše:
Ahoj zkus zubařku Neumanovou v Ruprechticich. Vzala mě i se synem, ale zkušenosti ještě nemám, jdeme až na konci února. Ale slyšela jsem na ni jenon dobré zkušenosti.
Dekuji nebrala mi telefon tak uz jsem jinde
@Andy27 píše:
Mam, jeste kdyz jsem bydlela v lbc, ale jsou drahy
Jo koukala jsem cenik je masakr a zkusenosti dobry ja mam panicky strach ze zubaru vzali i me a mam diru v zubu nevim jestli ho budou trhat ![]()