Zubař - Plzeň

220
16.2.11 00:07

Zubar plzen

Prosim,hledam dobrou sikovnou zubarku (keramicke korunky) nebo zubare z Plzne dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1474
16.2.11 01:42

Ahoj.

Nevím, jestli to můj zubař dělá ale jsem s ním spokojená. Je v Plzni na Slovanech - Dentální centrum a jméno zubaře je p. Tauer. Zkus se zeptat toho. Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
17.2.11 12:11
Dekuji,a jak se jmenuje celym jmenem?Ja nasla Miroslav Tauer je to on?Ze bych si ho nasla na netu par informaci dekuji
Věrka80 píše:
Nevím, jestli to můj zubař dělá ale jsem s ním spokojená. Je v Plzni na Slovanech - Dentální centrum a jméno zubaře je p. Tauer. Zkus se zeptat toho. Pa. :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3626
26.3.12 08:32

Zkuste se podívat na Milana Galoviče. Je to ten nejcitlivější zubař,kterého jsem kdy měla.Nikdy mne od něj zuby nebolí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
5.7.16 10:08

Snad někdo poradí, nemám zubaře, protože žádného nemohu sehant, ale ted mi vypadl zub a potřebuji odstranit z dásně kořen, u nás ve městě mě zubař řekl, at si zavolám na zubní do Plzně kde tyhle kořeny apod vyndavají běžně, ale já nevím kam volat. poradí někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
5.7.16 12:12

Já jsem spokojená s doktorem Kaše ze společnosti Gratiadent. Skvělý doktor, milá sestřička i zubní hygienistka.. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.