Změna zubaře a opětovný návrat

Anonymní
11.2.11 00:48

Změna zubaře a návrat

Nevíte, jestli se můžu vrátit ke svému původnímu zubaři? Přešla jsem k novému, ale ten je ještě horší :-x Tak jestli u toho nového musím zůstat a nebo se můu vrátit k původnímu? Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2473
11.2.11 01:46

není nic jednodušího než mu zavolat a zeptat se :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101642
11.2.11 08:18

Změna lékaře (praktický, gynekolog, zubař) je možná jednou za 3 měsíce, takže pak můžeš, dříve bohužel ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
11.2.11 08:29

Moje zubarka sla na materskou, tak jsem si nasla nekoho jinyho a pak jsem se zase vratila. Nevidim v tom problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
11.2.11 08:37
j.a.n.i1 píše:
Změna lékaře (praktický, gynekolog, zubař) je možná jednou za 3 měsíce, takže pak můžeš, dříve bohužel ne.

Jen je otazka zda te vezme zpatky.. zubaru je malo a pacientu hodne.. Jestli uz treba misto tebe nevzal nekoho dalsiho… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101642
11.2.11 10:58
Majdula83 píše:
j.a.n.i1 píše:
Změna lékaře (praktický, gynekolog, zubař) je možná jednou za 3 měsíce, takže pak můžeš, dříve bohužel ne.
Jen je otazka zda te vezme zpatky.. zubaru je malo a pacientu hodne.. Jestli uz treba misto tebe nevzal nekoho dalsiho… :think:

Tak to je jasný, já to řešila po právní stránce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.11 12:29

Ten starý zubař o tom neví. Já jsem spíš myslela kvůli pojišťovně, aby nebyl problém :-)

Jinak díky za odpovědi :-)

• Citovat
  • Upravit
16.9.14 22:04

Holky, prosím Vás po jaké době můžu přejít k jinému zubaři? Syn bude nyní mimo město / VŠ /, kde má zubaře. Domů se nedostane a nebo zpět na přednášky, které musí absolvovat kvůli docházce.
Jsem z toho na palici, protože zubaře najít je v dnešní době umění.
Předem děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.16 22:26

Ozivuji tema, muj puvodni zubar nedelal zadne rentgeny, tak jsem si nasla novou mladou zubarku. No ale to je jeste horsi nez puvodni zubar, rentgen sice udelala, ale je velice nepecliva, rychla, draha, spatna. navic k ni skoro ani nikdo nechodi, vypsala mi pet terminu na pristi a prespristi tyden. Jak rada bych se vratila ke svemu zubari, tohle byla katastrofa. Byla jsem u te nove zubarky dnes poprve, kdyz ji zitra zavolam, ze uz neprijdu. je mozne jit k puvodnimu zubari driv nez za tri mesice? Dozvi se ten puvodni zubar, ze jsem byla jinde? Nemyslim jako z udelane prace, to se da okecat, ale jestli mu to pojistovna oznami. Jsem z toho uplne zoufala, mam jeden celkem akutni problem na zubu.

• Citovat
  • Upravit
622
18.3.18 13:15
@Anonymní píše:
Ozivuji tema, muj puvodni zubar nedelal zadne rentgeny, tak jsem si nasla novou mladou zubarku. No ale to je jeste horsi nez puvodni zubar, rentgen sice udelala, ale je velice nepecliva, rychla, draha, spatna. navic k ni skoro ani nikdo nechodi, vypsala mi pet terminu na pristi a prespristi tyden. Jak rada bych se vratila ke svemu zubari, tohle byla katastrofa. Byla jsem u te nove zubarky dnes poprve, kdyz ji zitra zavolam, ze uz neprijdu. je mozne jit k puvodnimu zubari driv nez za tri mesice? Dozvi se ten puvodni zubar, ze jsem byla jinde? Nemyslim jako z udelane prace, to se da okecat, ale jestli mu to pojistovna oznami. Jsem z toho uplne zoufala, mam jeden celkem akutni problem na zubu.

ahoj, řeším totéž. přešla jsem k mladé lékařce protože to mám přímo u domu, ale našla mi něco na rtg a chce mi odvrtávat plomby a prý to bude stát každáý 2000,– na to nemám peníze. myslíte, že se mohu vrátit k původnímu zubaři? vubec nevím co s tím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.