Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
A mas bobky ze zubare nebo z ty ceny? Uprimne, ja nevim kolik to stoji, ale taky mam jeden zub v haji a asi budu potrebovat „novy“…tak snad nekdo napise, jaka je cena ![]()
Jinak ja mam taky bobky, ale ze zubare ![]()
Chichi
já mám bobky i ze zubaře i z ceny(co si budeme namlouvat, určitě to bude čtyřmístné číslo) Nejvíce mě štve, že ten jeden zub jsem si zapinkala sama. V prosinci se mi kousek odštíp a já místo toho, abych šla HNED, tak jsem se jen obědnala teď na konec února, no a zub musel být asi naprasklý, poněvač se mi teď rozlomil úplně a zůstal mi jen kořen ![]()
chlapovi dělali můstek a umělý zub a dával za to 4tis,ale má to vzadu takže má jen obyč materiál
Ahoj,me davali horni jednicku umelou,ale to uz je 6 let zpatky…tehdy me to stalo 550Kc,ale ted uz jsou ty ceny urcite jinde.
Taky me to docela zajima,protoze bych ji potrebovala vymenit,tak sem taky zvedava,kolik by to stalo.Ale na jare jdem k zubarovi,tak se zeptam primo tam.
dzarunka píše:
chlapovi dělali můstek a umělý zub a dával za to 4tis,ale má to vzadu takže má jen obyč materiál
No tý vole, sprominutím, 4 litry za obyč material???? Já potřebuji novou dvojku dole a čtyřku nahoře ![]()
Pajule22 píše:
Ahoj,me davali horni jednicku umelou,ale to uz je 6 let zpatky…tehdy me to stalo 550Kc,ale ted uz jsou ty ceny urcite jinde.
Taky me to docela zajima,protoze bych ji potrebovala vymenit,tak sem taky zvedava,kolik by to stalo.Ale na jare jdem k zubarovi,tak se zeptam primo tam.
Jojojo!!!! 550 to chci taky!!!!
Chi, si dělám iluze
A jak ti to dělal?
ahoj, tak korunka se dneska pohybuje od 2500 a výš, záleží na dr. Já před pěti rokama platila za stoličku 1800 Kč a to mám zubaře,který není drahej. Pokud by ti dělal čep a na to nasazoval zub,tak tam se cena pohybuje cca 15tis. Mě to čeká za měsíc,tak jsem se na ceny ptala.
Me delala zubarka cep a na to nasadila umely zub.Jenze ted dosta casto me to nad nim v dasni boli a ten zub hlavne uz neni uplne bilej
Takze bych potrebovala vymenu.
já 2 zuby.Mám jen mléčné a další mi nenarostli ![]()
Cena 25000 vyřešeno mustkem
Kamča.dalmatinka píše:
já 2 zuby.Mám jen mléčné a další mi nenarostli
Cena 25000 vyřešeno mustkem
Ty jo,ty jsi dala za dva zuby tolikk?To máš ale nastřelený ne?
no ono s tím čepem jsou problémy,každy ho nesnese. A ještě když mi dr. vysvětloval jak bude postupovat a jak dlouho to trvá, tak mě ten zub radši přestal bolet ![]()
chlap úplně obyč materiál a záleží na tom jakou technikou ti bude dělat,z jakého materiálu,jakou máš pojišťovnu,platíš i práci.....on má třeba jen za 4tis a říkala mu,že mu taky můžou vydržet třeba jen 2 roky a půjde znovu
Já mám taky umělej zub 3ku, kořenová nástavba dělané 3 roky na spět.2500kč,ani to moc nebolelo,ale začíná mě pod ním bolet tak asi budu muset jít, ![]()
Ahoj všem. Mám brouka v hlavě… Za dva týdny půjdu k zubaři a budu potřebovat umělý zub, no spíš 2
Zapinkala jsem si to sama
Teď mě jen děsí cena. Kořen mám, jen budu potřebovat nějak přilepit korunku-asi
Tak mi vrtá v hlavě KOLIK to stojí a jak se to dělá a upřímně…mám děsný bobky