Zubař - Praha 8, 9

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1028
4.2.11 10:20

Zubař Praha 8,9

Ahoj maminky, nemáte prosím nějakého dobrého zubaře/zubařku na Praze 8 nebo 9 (pro 11měsíčního chlapečka)? Za každý tip děkuju, už jsem obvolala kde co, ale ti, co mají dobré hodnocení na netu, nové pacienty neberou :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35737
4.2.11 10:27

Odus medica Bohnice
Berou pořád, jsou noví, mají dlouhé ordinační hodiny.
Chodí tam odemě už 5 lidí :mrgreen:
 http://www.odusmedica.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
4.2.11 10:28

No ono těch vyloženě dětských zubařů asi moc není a ne každý pro dospělé bere děti. My chodíme na polikliniku Prosek (Praha 9) k MUDr. Höferové,přes děti je tam jediná. Je celkem příjemná, kvalitu práce nemůžu příliš posoudit, zatím jsme absolvovali vždycky jenom prohlídku a 1× vrtání, žádné složitosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
4.2.11 10:39

Jé Pikolo prosím a platí se něco? Teda myslím kromě klasických blomb atd.
Taky hledáme novou zubařku pro celou rodinu, ta naše šla do důchodu… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35737
4.2.11 10:40

Ne, platí se jen injekce a plomby, jinak nic.
Nebo teda. Já platím jen bílé plmby a podobné blbiny, mám mladou hrozně milou doktorku. Přítel chodí k chlapovi (Vorel myslím) a ten mu říkal, že za amalgan 500,–. Žádné vstupní poplatky, nic, jen občas delší objednací doba.

Příspěvek upraven 04.02.11 v 10:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
4.2.11 10:41

To vypadá fakt skvěle, asi tam rovnou celou tu naší famílii objednám, díky za tip i když nebyl pro mě… :huban: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
4.2.11 10:44
Doubravka píše:
No ono těch vyloženě dětských zubařů asi moc není a ne každý pro dospělé bere děti. My chodíme na polikliniku Prosek (Praha 9) k MUDr. Höferové,přes děti je tam jediná. Je celkem příjemná, kvalitu práce nemůžu příliš posoudit, zatím jsme absolvovali vždycky jenom prohlídku a 1× vrtání, žádné složitosti.

jo naproti ni je alergologie a tuhle jsme tam cekali a dvere se tam netrhly, v podstate zadne ditko tam nedelalo sceny a to jsem slysela i vrtacku…

• Citovat
  • Upravit
35737
4.2.11 10:45

Já jsem tam teda nadšená, poprvé, kdy mi udělala doktorka celkový rentgen huby a našla 4 mezizubní kazy. Doporučila mezizubní kartáčky, oškrabala zubní kámen a hlavně mi zavolali, že mám přijít na prevenci (což ale prý nedělají pokaždé, jen když má recepční čas) :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
4.2.11 11:05

Paráda, díky moc za tipy! :-D A máš jméno doktorky, ke který se přihlásit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
4.2.11 11:08

Tak já tam napsala mejl. Dcera mi tu už ječí, že se chce oblíkat a jet k zubaři :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35737
4.2.11 11:43

Tak mi pak nenadávejte, když se vám tam nebude líbit :mrgreen: Já doktorky jméno nevím, vždycky hlásím, že je to ta s ofinou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
4.2.11 12:00

Taky chodíme celá rodina do Odusmedicy - k Vorlovi :-) Malá tam chodí od 12ti měsíců. Je to tam v pohodě, platím za bílé plomby atd. Mají smlouvy s pojišťovnama, takže by to mělo být stejné jako všude jinde, platit jen za nadstandard. Amalgám pojišťovny platí, ale jen do určitého limitu, když je více plombování tak si pacient platí i ten.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
4.2.11 12:01
pikola píše:
Tak mi pak nenadávejte, když se vám tam nebude líbit :mrgreen: Já doktorky jméno nevím, vždycky hlásím, že je to ta s ofinou..

Já myslím, že tam je doktorka jen jedna. Jedna doktorka a jeden doktor :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35737
4.2.11 12:10
Princess píše:
pikola píše:
Já myslím, že tam je doktorka jen jedna. Jedna doktorka a jeden doktor :-D

kamarád říkal, že chodí k nějaký starší doktorce, tak nevim :think: Já tam stejně nikdy jinýho doktora neviděla naživo, jen sestřičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
4.2.11 12:12

Pikolo, já teda taky nevím a taky jsem tam nikoho neviděla, ale mám pocit, že mi to někdo říkal, že je tam jen ten Vorel, nějaká doktorka a pak teda i dentální hygienistka. No ale fakt nevím, asi jich teda bude víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.