Zubař - Praha 8, 9

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2436
19.5.14 09:20

@Vikca86 Tak tě objednali k někomu jinýmu ne? Jdu tam zavolat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
19.5.14 09:22

Jo jo k nejaké paní doktorce, tak dej vedet :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
20.5.14 10:45

@Vikca86 Tak jsem se taky nedozvěděla proč tam skončil, prostě už tam nepracuje a hotovo. Místo něj je Dr. Hanzlíková v ordinaci na Mazurské. Neznám jí, takže jsem zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
27.1.15 15:29

Ahoj, já chodím s dcerou (3 roky) k MUDr. Klasovi (Dent Medico, Karlín), je moc milý, umí to s dětmi, povozí na křesle :), na konci dává hračky, v čekárně je dětský koutek na hraní, mají smlouvy s pojišťovnami a bere nové pacienty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
27.1.15 17:19
@Niky2 píše:
Ještě se zeptám na ten Odus medica Bohnice, nemáte někdo doporučení přímo na jméno zubařky?

ODÚS Medica - volat na centrálu / je v Pomořanské/, ale chtěj, ať tě objednají do jejich pobočky v poliklinice Mazurská, dr. Zuzana Kloubková. Mladá, bezva. Jsem velmi problematický pacient a má se mnou svatou trpělivost - chodíme tam obě s dcerou a dohodila jsem tam další tři lidi z práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
19.9.16 11:50

Ahoj,

nevíte o zubaři na 9-tce? Už jsem obvolala kde co a všude mají plno :( Jsem těhotná a potřebuju někoho nutně najít.

Díky za pomoc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
23.1.17 21:47

astella analgosedace

ahoj.mate nekdo zkusenost s analgosedaci nebo celk.an.v astelle? potrebuji opravit asi 5 zoubku ctyrlete dcerce. vztah k doktorum negativni…diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1883
24.1.17 07:05

@zabicka123 Zkušenost s běžnou kontrolou i celk. an. v Astelle máme, paní doktorka (jméno nevím) velice hodná a s dětmi to umí. Před An. jsme měli obavy, dopadlo to výborně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
25.1.17 19:11

@AlphaOmega dekuju.ja bych byla radeji jen pro analgosedaci.nebo mozna by to snad dala i normalne s jinym zubarem.mame smulu uz dvakrat hsme zubarku menili. neumely to s detmi..ted ta na pohotovosti byla super, ale nove uz neprijima..tak uvidime co v astelle doporuci:) kolik jste platila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100

@AlphaOmega dekuju.ja bych byla radeji jen pro analgosedaci.nebo mozna by to snad dala i normalne s jinym zubarem.mame smulu uz dvakrat hsme zubarku menili. neumely to s detmi..ted ta na pohotovosti byla super, ale nove uz neprijima..tak uvidime co v astelle doporuci:) kolik jste platila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1883
25.1.17 20:04
@zabicka123 píše:

Celková je vč. anesteziologa, doktorky a snad asistentky. Takže hodně. Konkrétní cenu určí lékař na základě rozsahu zákroku, může se to dost lišit. Zajděte, prohlédněte, uvidíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
26.1.17 13:47
@AlphaOmega píše:
Celková je vč. anesteziologa, doktorky a snad asistentky. Takže hodně. Konkrétní cenu určí lékař na základě rozsahu zákroku, může se to dost lišit. Zajděte, prohlédněte, uvidíte.

jojo.uz jsme objednane.ale az za mesic:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.