Umělý zub - cena?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8516
8.2.11 16:04

já zjišťuju,že zubaři maj obr rozdíli v cenách, já dávala za korunku těch 1800 a manžel u své dr. 5tis. A jsou to stejné materiály.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
8.2.11 16:04

Mě čeká v dohledný době celý dolní můstek,všechny zuby půjdou pryč.Mám strach,obr strach ze zubaře a halvně z ceny :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8516
8.2.11 16:05
Tak to abys už začla šetřit :mrgreen:
verenika píše:
Mě čeká v dohledný době celý dolní můstek,všechny zuby půjdou pryč.Mám strach,obr strach ze zubaře a halvně z ceny :roll: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
8.2.11 16:08
verenika píše:
Kamča.dalmatinka píše:
já 2 zuby.Mám jen mléčné a další mi nenarostli :nevim:
Cena 25000 vyřešeno mustkem
Ty jo,ty jsi dala za dva zuby tolikk?To máš ale nastřelený ne?

Ne vždyt píšu 2 zuby dva mustky.
Když se dělá mustek musí se ty dva z každé strany obrousit(to je kurva bolest)a cena jednoho mustku z keramiky je 11,500,–
takže 11500× 2+ práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
ww píše:
Holky jak si čtu ty ceny úplně jsem se orosila!!!!!!!!! 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o

Tak to ja taky 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576

S čepem bych si nikdy nedala.Znám kamarádky co od té doby migrénujou a mě jako migréničce ani nebyl doporučován

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
8.2.11 16:10

zrovna nedávno jsme si s chlapem říkali,že si lidi budou brát půjčky už i na zuby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
8.2.11 16:10

No tak ja nebyla u zubare nejakou tu chvili-par let :oops: Tak si za to tedka hezky zaplatim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
8.2.11 16:12

Kami-známá má celej horní můstek(všechny zuby) a vešla se do 20ti tisíc. 8-o

A půjčovat si na to budu muset :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
8.2.11 16:14
korana.kora píše:
No tak ja nebyla u zubare nejakou tu chvili-par let :oops: Tak si za to tedka hezky zaplatim :-)

Já taky tak :oops: :oops: :oops:

I já jsem slyšela, že s čepem nejsou moc dobrý a taky migrénuju, no tak jsem zvědavá, co mi vymyslí :nevim:

A HLAVNĚ ZA KOLIK

• Citovat
  • Upravit
2304
8.2.11 16:14

Tak mam asi divneho zubare. Mam korunku na sedmicce dole. Delano pred 3 roky. Koreny mam svoje a je to nalepene na nem. Obyc material (vypada jek stribro) a platila jsem doplatek asi 300,– a nic vic.
Tak nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
8.2.11 16:17
xxsigi píše:
Tak mam asi divneho zubare. Mam korunku na sedmicce dole. Delano pred 3 roky. Koreny mam svoje a je to nalepene na nem. Obyc material (vypada jek stribro) a platila jsem doplatek asi 300,– a nic vic.
Tak nevim.

A kdepak ma ten tvuj zubar ordinaci? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
8.2.11 16:18
ww píše:
korana.kora píše:
No tak ja nebyla u zubare nejakou tu chvili-par let :oops: Tak si za to tedka hezky zaplatim :-)

Já taky tak :oops: :oops: :oops:

I já jsem slyšela, že s čepem nejsou moc dobrý a taky migrénuju, no tak jsem zvědavá, co mi vymyslí :nevim:

A HLAVNĚ ZA KOLIK

Me uz mozna i vyradili z evidence :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
8.2.11 16:22

KORANO tak mě trochu „těší“ že nejsem sama lajdák :kytka:

• Citovat
  • Upravit
29436
8.2.11 16:24

Já mám jedničku nahoře, vyrazila jsem si ho ve 14.letech ,když jsem inteligentně otevírala zubama pytlík - zlomil se vejpůl. Kolik to stálo, to neřeknu, protože si to fakt už nepamatuju a přeci jen je to už pěkných pár let, takže teď budou i ceny jiné. Jinak mám čep v dásni a na tom nasazený zub. Vůbec to nebolelo, jen jsem dva nebo tři týdny chodila s hnusným kovovým čepem v hubě, než se na to nasadil ten zub. :mrgreen: Letos to bude 10 let a zub je zatím bezproblémový. Nemůžu si stěžovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.